Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Może jesteś tym kogo szukam dziś

Polecane posty

taki, ze jestem swiezo po rozstaniu, kazdy narzuca, ze juz pora na malzenstwo, a ja nie jestem w stanie tego dokonac nie ochlonelam jeszcze po bylym, moze i powodzenie bym miala chetno facetow na 1 noc :o ale mi chodzi o cos stalego, tego na ktorym sie nie zawiode

to i ja sie przyłacze do tych znajomych i powiem ze sie doczekasz, czyżby już odezwał się w Tobie instynkt macierzyński? Nie słuchaj tych ktorzy naciskają Cie na małżenstwo, jesli sa tacy cwani to niech sami sie żenią ;) pewnie Ci zazdroszczą ze jetes "wolna". Ale prawda jest taka ze im wczesniej znajdziesz kogos z kim chcesz spedzic całe zycie tym lepiej, nie mówe od razu o ślubie ale, z upływem czasu bedzie coraz trudniej znaleźć kogos odpowiedniego bo co ciekawsze egazemplarze juz maja dziewczyny, a lada chwila będą mieli zony.

instykt macierzynski - coś w tym jest :) Nie wiem skąd to się bierze, bo przeraza mnie mysl o duzym brzuchu. Małżeństwo - narazie chodzi mi o osobę, która będzie chciała ze mną być, ja nie naciskam.

Duzy brzszek? spokojnie bedziesz miala 9 miesiecy by sie w nim zakochac....szkoda ze ciaza tak zmienia ciało kobiety. Byłem na wczasach nad morzem...i jakie wnioski? atrakcyjne były te ktore jeszcze nie byly mamusiami, na pacach jednej ręki mozna bylo policzyć te które mimo potomstwa były warte uwagi. A co do instynktu, przeciez po to przyszlimy na ten swat by przekazac zycie dalej...jeden ma ta potrzebe wczesniej inny pozniej

jj awaria prądu..., obecnie też się rozglądam za dziewczyną na dłuższy związek bo takie krótkie związki strzępią mi tylko nerwy i te nie dojrzałe dziewczyny... ach szkoda gadać

Mysle, ze narazie chec posiadania dziecka, by mnie przerosla. Zaczekam z tym jeszcze kilka lat. Teraz brakuje mi osoby do ktorej moge sie przytulic,pocalowac, powiedziec jak ją kocham, ale przyznam, ze da sie bez tego żyć.

Gość bzykaj sie ze ho

"ale przyznam, ze da sie bez tego żyć"....do czasu, myśle nawet ze ten czas nadszedł juz teraz ;) a tak na marginesie co Ty zrobisz z seksem? da sie wytrzymać?

dobra lecę na imprezkę na polanie, cześć I życzę powodzenia w znalezieniu 2 polówki :)

Gość Metinta tylko że jak prosiłem
żebyś podała maila do siebie to olałaś mnie chciałem cię poznać może spodobalibyśmy się sobie 🖐️

powodzenia 🖐️

tak:D

nie obraziłem , ale widzę że sama nie wiesz czego chcesz

....musze ci cos powiedziec, ze ciagnie mnie do ciebie, twoje mysli, wypowiedzi, nie zrozum mnie zle Nie ma obaw, dobrze Cie rozumiem...do potem

masz racje nie wiem czego chce :classic_cool: mam ochote poczuc kogos bliskiego/ blisko siebie :oSz koda tylko, ze caly czas mysle o bylym :o

Gość Cziczarito
Helloł Co tam ?