Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claire de lune

tanie buty! kupujecie?co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość claire de lune

nie chodzi mi o firmówki jakies. ja czesto kupuje buty np pantofle w przedziale 40-60 zł i jestem z nich zadowolona. a wy kupujecie takie buty? mi nigdy nie zdarzyło się zeby sie poodklejaly, czy jakos popsuły. mimo czestego noszenia sa w dobrym stanie a jak u was kobitki?

Gość claire de lune
ja ostatnio kupuje w sklepach w stylu kiermasz obuwia itp i o dziwo jestem zadowolona z tych butów bardzo. Kupiłam ostatnio pantofle za 45 zł i nie dosc ze sa ładne to i bardzo wygodne mimo ze spory obcas a sie go nie czuje. ja nie niszcze butów moze dlatego tak długo mi sluza bo mam kilka par i nosze na zmiane.

Gość hjhgh
kupuje boty max do 60zl i wywalam po okolo 2-3 miesiacach -nie bede x lat lazic w jednych a 200zl

Gość claire de lune
no ja za pantofle i letnie buty tez nie chce dawac sporo kasy bo wole kupic np 4 pary za 200 zl niz jedne i miec na zmiane. a kupujecie na przecenach posezonowych? bo ja ostatnio kupiłam pantofle z 45 zł przecenione na 19.90 i tez sa ok.

Gość mnbvcgjdkh
kupiłam jakieś 4/5 lat temu zimowe kozaki na obcasie za 45 zł zakupione na przystanku autobusowym (baba stała i sprzedawała z kartonów) chodziłam w nich bardzo dużo po imprezach. Potem jakoś mi się przestały podobać i schowałam na jakieś 2/3 lata do szafy. Wczoraj je wyciągnełam a one się rozsypały!!! ta czarna "skóra" się posypała jak popiół a podeszwę jedną ręką odkleiłam haha ale to dobrze bo już mi się te buty przestały podobać a teraz mam przynajmniej pretekst żeby sobie nowe kupić a te wywaliłam do kosza :) teraz właśnie poluje na czarne klasyczne wysokie kozaki na obcasie i jeszcze takie czarne niskie na obcasie. Na co dzień co prawda nie chodzę na obcasach ale dużo wychodzę ze znajomymi gdzieś na miasto a wtedy uwielbiam poczuć się jak kobieta zakładając takie buty

Gość gość
kupuje oprócz butow na obcasie bo są lipne, albo szybko sie rozłażą i stają sie niestabilne.