Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to ciekawe:)

wróżba z obrączki

Polecane posty

hej. wróżyliście sobie z obrączki na wiek zamążójścia i dzieci???ja robiłam tą wróżbę kilka razy i za każdm razem wychodziło dokładnie to samo...czy komuś się to sprawdziło...bo wszyscy mówią ze to podobno prawda..

Gość paniNawłościach
mi sie sprawdziło "za ile lat wyjde za mąż i w którym miesiącu" co do dzieci to jeszcze nie wiem, bo ich nie mam

Gość margareta.
a jak sie wrozy z obraczki? :)

a jak sie sprawdza miesiac zamążpójścia???

czy komuś jeszcze sprawdziła się wróżba z obrączki???

a wie ktoś jak się sprawdza miesiąc zamążpójścia????????????????proszę

Gość zimna cola
Mi jak do tej pory się sprawdziło wszystko

Gość zimna cola
Miesiace wypisujesz a pózniej obrączka nad danym miesiacem jak zacznie się krecic to ten miesiąc

no to ciekawie za rok wychodzę za mąż...tylko partnera brak:(

aha dzięki za te miesiące bo tego nie znalam, tylko wróżyłam z obrączki no i szklanka z wodą:)

Wrozylam, caly czas wychodzi to samo. Gdy bedzie tak, jak"wystukala" obraczka oj to bede najszczesliwsza na swiecie:D

ponoć można zadawać wiele innych pytań obrączce na które można odp tak lub nie i też można wróżyć ponoć się sprawdza tzn trzeba się umówić z obrączką np. jeżeli "tak" to kręci się wkółko na "nie" ruch wahadłowy czy odwrotnie. na pytania odnośnie przeszłości i teraźniejszości i przeszłości odpowiada zgodnie z prawdą a co do przyszłości czas pokaże......

Gość smerfaskr
wczoraj był ten temat na forum...nie uwierzycie ale wszytko sie zgadza..... jestem 3 lata po slubie brałam go w wieku 21 lat i dokładnie tyle wsytukała mi obraczka.... ni jeszcze to, że będę miec jedno dziecko dziewczynkę, urodzona w lutym w 2013r.....i bede miec wtedy 27 lat.... nawet mój mąż był zaskoczony

no nie wiem mojej kolezance wyszedl chlopczyk a urodzilka dziewczynke..., jej rodzicom tez nic sie nie sprawdzilo....wiec ja bym z przymrozeniem oka do tego podchodzila

Gość smerfaskr
dzis dla ciekawości wysparwdzalam cała rodzinę z ilościa dzieci i wyszło nawet , że moja ciotka bedzie mieć ich trójkę9 razie ma dwóch chłopców0. tylko pierwsza wychodzi za każdym razem dziewczynka.... no i okazał sie, że pierwsza ciąże poroniła........nawet mój mąz sceptyk wrózył sobie wczoraj i jest niemile zaskoczony ,bo jemu wychodzi 4 dzieci a mi jedno.....aha no i pierwsza ma byc dzieczynka w 2013r.

Gość kaska_w
a jak sprawdzic wiek zamążpójścia? za pomocą obrączki? zawsze robilam tylko na dzieci-zawsze wychodziła 3,dwoch chlopcow i dziewczynka,ale nie wiem jak za pomocą tej wrozby sprawdzic wiek kiedy wyjde za maz?

Gość najelpiej sparwdzic na rodzica
ch ,wiek zamazpojscia ,no i dziecie to wtedy wiadomo- moja kolezanka robila swoim i wszystko wyszlo dokladnie tak jak bylo !!!!!

Gość osz cholera
a;e mnie teraz kusi zeby spawrdzic,ale kurde siedze w pracy i nie mam obraczki,nawet nie mam od kogo pozyczyc. m,ieszkam zagranica ,mamy tu nie ma ,a wszyscy wokol to single........... czy to musi byc rpawdziwa obraczka(niewiem ,moze obraczka ma jakas magiczna moc :P ) czy wystarczy peirscionek w ksztalcie obraczki w sensie bez zadnego oczka ....?

Gość to pomyslcie o
innej dacie i wam to sie zmieni co inne go obrączka zacznie pokazywac

no dokladnie,mnie cale zycie wychodzila pierwsza dziewczynka. ostatnio ktos mi powrozyl z kart i wyszlo ze chlopczyk pierwszy i teraz jak sobie wroze z obraczki to o dziwo wychodzi mi chlopczyk!!! ( a wczesniej dziewczynka) wiec ja mysle ze pokazuje obraczka to na co jestesmy nastawieni,co chcemy zobaczyc, jakos podswiadomie tym manipulujemy. nie wierze w to juz. tym bardziej ze jak wczesniej wspomnialam moim znajomym nic sie nie sprawdzilo wiec nie czarujmy sie, to wszytsko nasza wyobraznia

Gość aziss
witajcie ja też robiłam tą wróżbe wiek mi wyszedł 25 lat bede miała córeczke 1 tylko i imie przyszłego męza za każdym razem wychodzi takie samo... dodam jeszcze że mojej mamie,babci, cioci i kuzynce sie to sprawdziło;) nie wiem czy w to wierzyc ale jesli sie to spełni to bede najszczesliwsza osobą pod słońcem:)

Gość Żanetka
Witam. Korzystałam z wróżby z obrączki, za każdym razem wychodziło mi to samo. Jeśli chodzi o dzieci to się zgadza, wróżyłam znajomym którzy maja i wszystko się zgadzało. Jeśli chodzi o wiek za mąż pójścia to, o imię miłości życia to BZDURA! Myślę, że to podświadomość.

Nie wierzę w takie bzdury. Wyszło mi, że wyjdę za mąż w wieku 17 lat i nie będę miała dzieci :D

Gość gość
czesc jestem w 7 tygodniu ciazy i znajoma wywrózyła mi ze beda bliżniaki, u mojego meża sa juz bliżniaki miślicie że to sie sprawdzi mam wiezyc pomocy....

Gość gość
glupota