Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolitka;p

Co myślicie o niskich dziewczynach?

Polecane posty

Pytam ponieważ uważam, że jestem niska bo ma tylko 163cm i 16 lat. No i chciała bym się dowiedzieć co inni sądzą na ten temat...

Gość taa niedobra pupa
Jesteś średnia a nie niska. Załóz topik co myślicie o średnich dziewczynach....

Gość Pan 2 metry
To nie jesteś wcale taka niska. Niska dziewczyna to taka z półtorej metra wzrostu... A myślę, że fajnie piszczą gdy ich mała szparka jest rozrywana :classic_cool:

Gość disco diva
moim zdaniem jesteś niska, ale nie masz się czym martwić :) faceci wolą właśnie takie jak Ty, zwłaszcza ci, co mają po około 190 cm i pasowaliby do moich 180 cm :D a osobiście nie mam nic do niskich kobiet, mam sporo koleżanek mniejszych od Ciebie i bardzo je wszystkie lubię :) wzrost nie jest ważny, więc sobie nim głowy nie zaprzątaj :)

Gość taa niedobra pupa
Moim zadniem fajnie być albo niskim albo wysokim. Ja właśnie jestem niska bo mam 153 cm, i wyglądam b. krucho- mam spore powodzenie. Najgorzej mieć taki nijaki wzrost mooim zdaniem. 160 - kilka centymetrów.

ja mam 163 i 21 lat ale zwykle chodze na obcasach itd. ostatnio w koturnach 9,5 cm. wygodnie mi w takich. nie lubie calkiem niskich butow (wyjatek japonki lub czasem baletki i adidasy) w plaskich czuje sie jak w pletwach

Dzięki, tylko że mój chłopak jest wysoki bo ponad 185 wzrostu i często mówi, ze jestem niska nie wiem czy w żartach czy tak na poważnie:(

Gość malina777777
ja mam 176 cm i jestem z tego dumna ;] nie chce już byc niższa a kiedyś mialam straszne kompleksy z tego powodu.

Gość kwiat lotosu 13
wg mnie jestes niska, no ale co z tego? kazdy jakies jest i moze z tego uczynic swoj atut. kazdy tez ma swoj gust i jeden bedzie lubił niskie kobiety - bo sa drobne, drugi średnie - bo sa w sam raz, a trzeci wysokie - bo maja długie nogi i potrafia wygladac spektakularnie. jak chłopak ma jakies ale do twojego wzrostu to jego problem nie twoj.

Gość ale mozesz
mu loda robic na stojaca i to jest duzy +

Gość nie chce mi sie logować
nie martw sie, od czego sa buty na wysokim obcasie

Gość taa niedobra pupa
Przeciętny wzrost kobiety w Polsce to w tej chwili 164 cm. Ale to nie jest tak, że osoby od 163 w dół sa niskie a od 165 wyssokie. Ogarnijcie się ludzie, bo piszecie bzdury że żal czytać.

moj tez ma 185 ale w sumie nie odczuwam takiej duzej roznicy, a juz tymbardziej jak jestem na koturnach czy obcasach. jak ci tak mowi to mu piwiedz ze jak mu nie pasuje moze znalesc inna. ja mojemu tak zawsze mowie jak cos takiego powie. ale zeby pow ze jestem za niska to sie nie zdarzylo

Tak wysokie buty są ok, gorzej jak dziewczyna jest w dodatku szczupła to wygląda jak żyrafa, niestety

ja waze 43 kg jestem chuda ale w odpowiedio dobranym fasonie nie wygladam jak zayrafa. sandaly ostatnie te na kiturnie kupilam rozmiar mniejsze specjalnie, ale nie cisna tylko sa dopasowane baaardzo, i koturne maja zgrabna chuda a nie klocek, i wtedy pasuje do chudych nog

Zaklopotana no to tez muszę spróbować to nie jestem chyba aż taka szczupła bo wazę 48kg, może trochę;)

Gość maciuś z kranu
Ja się trochę dziwnie czuję przy małych dziewczynach:D Takie moje subiektywne odczucie. Uważam, że są bardzo kobiece i urocze, ale osobiście swobodniej czuję się w towarzystwie kobiet powyżej 170cm. Małe jest śliczne i to prawda, ale chodzi o to, żeby dysproporcja nie była śmieszna.

Dziecko ty nie jesteś niska. Przecież jeszcze rośniesz. Mam kuzynkę która mierzy 155 cm wzrostu w wieku 25 lat i co ona ma powiedzieć? Ogarnij się i uszy do góry.