Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra_26lat

fatalne skutki(?) seksu z moim ex

Polecane posty

Gość Alexandra_26lat

hej 4 lata byłam w związku z pewnym facetem. był to bardzo burzliwy związek, często się kłóciliśmy, skakaliśmy sobie do oczu itp, wiele razy przez niego płakałam, czułam sie stłamszona. w końcu podjęłam ostateczną decyzje i go zostawiłam. chwile byłam sama i poznałam mojego obecnego faceta, ktory jest kompletnym przeciwieństwem poprzedniego, jestem z nim już pół roku i ani razu sie nie pokłóciliśmy, on by mnie na rękach nosił, zawsze liczy się z moim zdaniem, grzeczny i ułożony facet... jakiś czas temu przez przypadek spotkałam swojego ex. poszliśmy na piwo pogadać. od słowa do słowa i wylądowaliśmy u niego w łóżku, jednak co jak co ale w łóżko moj ex jest mistrzem i przyznam że brakowało mi jego pod tym względem. spotkaliśmy sie jeszcze trzy razy żeby poprostu się pieprzyć. po czym niedawno zadzwonił i mi oznajmił że suka jestem bo mam faceta a go zdradzam i że pewnie jemu też rogi robiłam i że nagrał nasz seks podczas ostatniej wizyty u niego oraz że zamierza ten filmik wysłać do mojego obecnego faceta i moich znajomych by popatrzyli sobie jaka puszczalska dziwka jestem :( co za mściwy skurwiel z niego![zla]

Gość dorita.....
heh no sama sobie winna jesteś jeśli liczył się zaje...sty seks to po co sie z nim rozstawałaś ?? głupia jesteś i tyle. Nad takim sprawami trzeba się najpierw zastanowić postaw się na miejscu twojego chłopaka......

Gość uoykij
ostro! w sumie masz za swoje ale twoj facet tez chamsko postapi jesli wysle takie nagrania i cie skompromituje. mysle ze nawet mozesz isc na policje z tym

Gość no i dobrze/.
on może i troche skurwiel ale ty faktycznie puszczalska suka:)

Gość dorita.....
no własnie mozesz zgłosic to na policje i podac ze to szantaż

Gość kedlaw998
Króciutko i na temat ale dzi****a to jesteś i tylko szkoda mi obecnego faceta .

Gość Co za kurwiszcze
!

Gość Alexandra_26lat
@dorita - rozstałam się ze swpoim poprzednim facetem bo właśnie oprócz tego zajebistego seksu zaczęło wszystko nas dzielić. codziennie kłótnie, awantury. w dodatku on co raz częściej chodził nachlany, nie dało się tego juz znieść. obecny facet jest spokojny, co ważne niepijący, jest mi z nim super tylko w łóżku jest niestety również spokojny, ani razu z nim nie szzytowałam a z byłym potrafiłam mieć po 6-8 orgazmów jednej nocy... wiem że ja fair nie zagrałam wobec swojego obecnego faceta, jednak strasznie brakowało mi porządnego seksu. nie rozumiem tylko czemu ten skurwiel jest taki mściwy? przecież ani nie chciał żebym do niego wróciła ani nic innego, miał być tylko czysty seks, a on nagle wyjechał do mnie z takim numerem :-(

Gość asdkjfdlfgs
masz za swoje tępa pipo

Gość Magdalena02
w sumie jesteś sobie sama winna bo mimo wszystko masz faceta więc zdradziłaś, ale koleś strasznym chamem jest stosując taka zagrywkę. co do typu faceta to przechodziłam przez to samo; też miałam faceta co chlał na umór, wciąż na mnie sie wyżywał psychicznie, non stop kłócił i wiecznie podejrzewał zdradę, jednak w łóżku był boski, potrafiliśmy godzinami się kochać, wtedy było cudownie. niestety oprócz alko zaczął brać jakieś dragi i stawał sie strasznie agrestywny, aż doszło do tego że mnie udeżył. z żalem bo z żalem ale pogoniłam gnojka...

Gość cynik de zoo
pewnie lał cię za błedy ortograficzne

Gość Antonowa
A ja mam podobnie - kochanego, dobrego chlopaka, ktory nosilby mnie na rekach. Razem spedzamy cale dnie i nigdy sie nie nudzymy. Ma sporo pomyslow: wycieczki na motorze, splywy kajakiem, wyprawy w gory, czesto do kina, restauracji czy potanczyc tylko w lozku nie potrafi mi dogodzic, udaje orgazmy zeby go nie rozczarowywac bo wrazliwy jest w tej kwestii. Orgazmy z nim na palcach jednej reki moge policzyc. Za to moj ex, z ktorym rozstalam sie ponad 2 lata temu to jego przeciwienstwo - klocilismy sie i rozstawalismy ciagle ale w lozku to byl boski, wystarczylo by mnie dotknal a juz drzalam, orgazm za orgazmem. No i nie wytrzymalam, brakowalo mi mowiac wulgarnie porzadnego pieprzenia. On ma swoja dziewczyne, podobno planuja nawet cos wiecej ale spotykamy sie regulaenie na dobry seks i moje zycie nabralo rumiencow. Mam czulego, kochanego faceta a na boku ogiera do zabaw lozkowch.

Alexandra_26lat, ex powinna zając się policja....zagroź mu że jesli rozpusci film wśród znajomych pójdziesz z tym na policję....i bądź konsekwentna ex sobie odpuść...to toksyczny związek....popracuj nad obecnym....pokaż i powiedz mu czego od niego oczekujesz....facet jest tego wart.....naucz go wszystkiego com potrafisz...i daj mu taką miłość na jaką zasługuje...:)

Antonowa kompletnie cię nie rozumiem....nie...inaczej...rozumiem, ale żal mi faceta który sądzi że wszystko jest ok:(

Gość Alexandra_26lat
tak, z ex to był toksyczny związek, strasznie toksyczny. długo walczyłam by się zmienił, kochałam go strasznie... niestety obelgi rzucane w moim kierunku podczas regularnych kłótni, poniżanie, przedmiotowe traktowanie.. stały się nie do zniesiena, rozstałam się, cierpiałam po tym rozstaniu, tęskniłam jednakże po jakimś czasie odżyłam psychicznie. spotkaliśmy się przypadkiem po prawie rocznej przerwie, podczas rozmowy wydawało mi się że się właśnie zmienił, była taka magiczna aura jak na samym początku naszej znajomości. jednakże była to tylko ułuda gdyz bardzo szybko wyszło z niego skurwysyństwo. jeśli zrobi to co powiedział to naturalnie iż pójdę na policjie i wsypie go za pare innych jeszcze grzeszków o których wiem. @fev - co do nowego faceta to staram sie pracowac nad nim ale on w pewnych kwestiach sie nie zmieni raczej. temperamentu przecież nie da się zmienic ani upodobań seksualnych. poza tym co będzie jak obejrzy ten cholerny filmik z exem i mną w roli głównej?? kopnie mnie w dupę i tyle będzie po związku.

Gość Pseudonim landrynkowy
kto wie czy on naprawde nagrał ten film ja na twoimmiejscu nagrywałabym za to kazdą rozmowę z nim

Gość anulka-raz-dwa-trzy
wiesz tak sobie mysle... na takim przeciętnym domowym filmiku chyba nie ma daty, nie? bo jesli nie ma to w razie wtopy kochanemu zawsze mozna powiedziec, ze ex nie potrafi sie pogodzic z rozstaniem i jest tak zazdrosny ze probuje rozpieprzyc twoj zwiazekjakims starym filmikiem z czasów związku - i po problemie... Wystarczy zimną krew zachowac dziewczyno a nie panika od razu. A jesli pokaze znajomym to oczywiscie nie mozesz tego tak zostawic, musisz to wtedy zglosic. I przede wszystkim - MASZ WSPANIAŁEGO FACETA TO GO NIE ZDRADZAJ, WYDAJE MI SIE ZE DLA KILKU ORGAZMÓW NIE WARTO RUJNOWAĆ ZWIĄZKU, KTÓRY MOŻLIWE ŻE JEST NA CAŁE ŻYCIE. A jak Ci z kochanym w łóżku źle, to trzeba wyjśc z inicjatywą i najlepiej to wyjść w ogóle z łóżka, przenieść się nawet na głupi kuchenny stół, pokazac mu, że można inaczej a nie tylko po cichu pod kołdrą, wszystko się da tylko trzeba chcieć.

Gość fjsifjijisf
normalny , ale się uśmiałem prędzej chyba będzie koniec świata niż to copiszesz

Gość Alexandra_26lat
@ anulka - niestety chyba jest data, bo on to nagrał celowo przecież by mnie pogrążyć, więc myśle że o takie szczegóły zadbał, poza tym to grafik komputerowy więc myśle że może dopracować to swoje cholerne dzieło tak by dodać datę. co do seksu z obecnym to naturalnie że wychodze z inicjatywą, ale jak pisalam wcześniej temperamentu nie da sie zmienić oraz upodobać seksualnych, co jednych kręci innych może zwyczajnie brzydzić przecież. a zdradzać więcej nie zamierzam, zbyt wiele nerwów kosztuje mnie obecny stan rzeczy..

Gość daj linka
do filmu szmato.

Gość Alexandra_26lat
@normalny - nie żartuj sobie. mój obecny pod tymi względami jest ogromnym tradycjonalistą, a i eks z tego co pamiętam niezbyt przychylnie patrzył na seks w liczniejszym gronie anieżeli para.

To tak ku przestrodze trochę a tak poważnie, współczuję, co by nie było, cham z niego! I schizofrenik, myślał, że znowu jesteście razem?

Gość Alexandra_26lat
@ normalny - nie, nie i raz jeszcze nie! po pierwsze trójkąty mnie nie jarają i uważam to za pewnego rodzaju dewiacje. no i po drugie i najważniejsze, po tym co chce zrobić to brzydzę się tym skurwielem. @ taja j. - otóż nie, nie myslał ze jesteśmy razem, wogóle tego tematu nie poruszaliśmy. wiedział ze jestem zajęta, że nie zamierzam sie rozstawac z obecnym itp. nie wiem kurwa... boli go że mogę być szczęśliwa bez niego???

Gość anima villis
Normalny dobrze radzi. Ten film to instruktaż dla Twojego faceta , jak Ci dogodzić. Jeśli z niego nie skorzysta, to go rzuć, bo będziesz zmuszona żyć w stanie permanentnego niezaspokojenia seksualnego, a przecież masz niezbywalne prawo do orgazmu, i to wielokrotnego.

o karwia. :( zal tego faceta twojego. chociaz mimowszystko wszystko fajnie. kurrwa bedzie miala nauczke :) kazdej zdradzajacej szmace zycze takich atrakcji :)

Gość RomanoSexmacher
:D

Gość zacnie
pięknie,niech wysyła,masz dobrego faceta i się puszczasz z ex i szukasz zrozumienia? ty tępa amoralna ździra jesteś i zasługujesz na kopa życiowego w rozjechane dupsko

Czytam te wszystkie wpisy i stwierdzam ze niektórzy mają gnój pod kopułą,co do tego filmiku nie czekaj aż ten film wyśle tylko wal od razu na policję i zgłoś przestępstwo,trzeba gnoja zdusić od razu,tak zeby posrał się w gacie.Może to i dobry ogier ale życia z nim nie będziesz miała,orgazmy nie trwają 24 godziny na dobę,trzeba iść do pracy i zająć się normalnym życiem u boku normalnego i odpowiedzialnego faceta a tamten "ex" chyba takim nie jest.Co do satysfakcji w łóżku,tak to jest problem,ja też nie chciałbym mieć kłody w łóżku,bez polotu pomysłów i odrobiny szaleństwa.Jeżeli facet jest taki "nijaki" to prędzej czy pózniej i tak pójdziesz na jakiś romans.Nie wiem co masz robić,to trudne użyczać rad,nie znając kogoś bliżej.Powiem ci tylko jedno -nie rób nic na siłę aby kogoś mieć.Prędzej czy póżniej spotkasz kogoś kto zaspokoi cię w lóżku i będzie ci z nim dobrze nie tylko podczas seksu.Pozdrawiam.

Czytam te wszystkie wpisy i stwierdzam ze niektórzy mają gnój pod kopułą,co do tego filmiku nie czekaj aż ten film wyśle tylko wal od razu na policję i zgłoś przestępstwo,trzeba gnoja zdusić od razu,tak zeby posrał się w gacie.Może to i dobry ogier ale życia z nim nie będziesz miała,orgazmy nie trwają 24 godziny na dobę,trzeba iść do pracy i zająć się normalnym życiem u boku normalnego i odpowiedzialnego faceta a tamten "ex" chyba takim nie jest.Co do satysfakcji w łóżku,tak to jest problem,ja też nie chciałbym mieć kłody w łóżku,bez polotu pomysłów i odrobiny szaleństwa.Jeżeli facet jest taki "nijaki" to prędzej czy pózniej i tak pójdziesz na jakiś romans.Nie wiem co masz robić,to trudne użyczać rad,nie znając kogoś bliżej.Powiem ci tylko jedno -nie rób nic na siłę aby kogoś mieć.Prędzej czy póżniej spotkasz kogoś kto zaspokoi cię w lóżku i będzie ci z nim dobrze nie tylko podczas seksu.Pozdrawiam.