Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra_26lat

fatalne skutki(?) seksu z moim ex

Polecane posty

Gość pastafarianka reaktywacja
oskarż go o gwałt, odurzenie narkotykami i będzie fajrant. oczywiście powiedz obecnemu że ex zrobił ci ziazi, nie zapomnij spazmatycznie beczeć.

Gość huehuehue
Alexandra_26lat no i hooj ci w doope. Chciałaś rżnięcia na boku to teraz ponieś konsekwencje i przyjmij to na klatę. Ehh te baby, koorwa co za żenada. Jak nikt nie widzi to by się rżnęły z kim popadnie a jak ktoś je przyfilował to wielce pokrzywdzone, zapłakane.

Gość o_ty_szmato_w_dupe_jebana
I BARDZO DOBRZE CI TAK ZDRADLIWA KURWO! MAM NADZIEJE ZE TWOJ OBECNY FACET ZOBACZY TEN FILM I CIE RZUCI W CHUJ BO JESTES NIC NIE WARTĄ SZMATĄ. OBYŚ HIV ZŁAPAŁA I ZDECHŁA W RYNSZTOKU, GARDZE TAKIMI SZMATAMI JAK TY, GARDZE KURWA! GIŃ!

Gość powinien to puscic
na neta tylko gdzies z miejsca ogolnodostpenego bez rejestru osob, i mam nadzieje, ze nie jest taki glupi i nie zrobi tego od siebie z domu, mozesz sobie wtedy chodzic na policje do prokuratury i chuja mu zrobia i mam nadzieje ze tak sie stanie, zdradliwe kurwy zasluguja na kare

Nie zdradź się z zachowaniem, jeśli coś takiego przyjdzie. Zalezy to do Twojej mocnej psychiki. Jesli cos przyjdzie, to powiedz, że Twoj ex mści sie w ten sposob na Tobie, za to, że go zostawiłaś. Powiedz, jesli bedzie tam data, ze to jest przerobione, albo ze data na co drugiej kamerze jest niewlasciwa. Przyznaj sie, ze nagrywaliscie od czasu do czasu jakies pikantne filmiki, ale jesli chce wierzyc w zdradę, to moze juz z Tobą zerwać, bo nie bedziesz zyla z kims, kto Ci nie ufa. Koniec tematu

I zero policji, bo na kurwe wyjdziesz wtedy w oczach wszystkich i do tego na zimną kurwe, ktora zdradza i nie ma sumienia jeszcze sie do zdrady przyznac.

Gość hahaha, boskieeeeee
trójkącik to dewiacja ale puszczanie się z byłym jest normalne!! uwielbiam takie głupie kurwy które myslą tylko dupą a później na swoje usprawiedliwienie piszą jakieś farmazony wyssane z palca! Ciekawe lala czy tyś taka "boska" w łóżku, może też nuda jak flaki z olejem, a były się z tobą spotyka tylko dlatego, że zawsze jesteś na jego zawołanie?? głupia kurwa z ciebie ot co, powinien ten film wysłać do twojego byłego, a później nagrać wygląd twojego obitego pyska!!

Gość Alexandra_26lat
heh... podziwiam ludzi co mnie nie znają a w swoich postach pojechali mnie od kurew i szmat... ale ok... w końcu jest pewien utarty stereotyp zachowan ludzkich ktory jest piętnowany przez ogół. fajnie ze znalazły sie osoby co odpisały normalnie, sensownie... dla ścisłości, w zyciu spałam z 3 facetami; szkolna milośc w liceum, ten były i obecny. troche to nie idzie w parze z dziwkarskimi zapędami, szczególnie jak posłucham niektórych koleżanek z pracy, które licytują sie w ilościach zaliczonych facetów... co do sprawy temat zamknięty. nie było żadnego filmiku, nie było nic. przycisnęłam eksa i przyznal sie że kłamał, nic nie nagrał a to co zrobił to zrobił z zazdrości; połakał sie, mówil że mimo tego ze rok już minął to on nadal tak samo mnie kocha, że nie umiał pogodzić sie z rozstaniem, że ten seks to byl tylko seks a nie nic głębszego, ze chcial by wrócić itp... mętlik mi w głowie zrobił że jasna cholera.

Gość do alexandra26....
Nie przejmuj sie glupim pieprzeniem tych co nie maja pojecia na czym polega zwiazek z furiatem,agresorem,za to dobrym w lozku... Ja z kims takim jestem ponad 6lat,rozchodzimy sie i wracamy,pieprzymy i zdradzamy,to jest jakas chora forma uzaleznienia.Wiesz przeczytalam mu twojego posta...bo wiem ze on zrobilby to samo,o dziwo powiedzial,ze tylko by mnie szantazowal zeby pieprzyc dalej,a nie po to zeby cokolwiek zmieniac. Teraz kochana jest juz klops,musisz sobie wkrecic ze twoj zwiazek sie rozpadnie,i byc na to przygotowana.Dasz rade,najgorzej jednak bedzie ci wyjsc z tego sex-uzaleznienia...bo moze to byc poprostu bledne kolo.Ja sama nie jestem w stanie z nikim sie zwiazac,bo nikt mnie nie kreci,nikt mi sie nie podoba,a jednoczesnie jego tak nienawidze,ze najchetniej bym go zabila,zeby wreszcie zniknal mi z oczu

Gość Alexandra_26lat
@do alexandra26.... dziekuje Ci za konstruktywną wypowiedź. wiesz... on to nie tylko ekstraklasa w łóżku, ja go kurwa nadal jeszcze kocham. odżyły wszystkie wspomnienia, uczucia itp. psychol z niego czasem ale ma w sobie to COŚ co mnie ciągnie...

Gość do alexandra26....
kochana,to jest uzaleznienie emocjonalne relacji oprawca-ofiara,uzaleznienie tak mocne jak od heroiny,i zreszta tak samo wyniszczajace.Musisz byc silna,napewno po niejednym rozstaniu z nim,gdy plakalas podczas kolejnej awantury o byle co,,,walilas glowa w sciane,, za glupote ktora cie podkusila zeby uwierzyc w jego slodkie slowka i pozwolic wrocic do siebie.Tak bedzie za kazdym razem,ten typ tak juz ma wszystko zdobywa podstepem i pustymi obietnicami,po to by jak poczuje sie juz pewny siebie ,wszystko wrocilo do normy i jazda od nowa.Z tym typem czlowieka nie bedzie ci latwo,z nim sie nie da zyc i byc szczesliwym ,cokolwiek bys robila i jak sie starala.Najwazniejsze to jest to zebys wygrala z nalogiem,jesli nie ten facet,z ktorym teraz jestes,zmien na innego,do skutku ale nie wracaj do tamtego.

hahahaha KSW aleś Ty oszukalski :D hmm, ja Cie rozumiem aczkolwiek spójrzmy prawdzie w oczy - zrobiłas zle i skoro raz zdradziłaś- zdradzisz i drugi raz jeśli sytuajcja w łozku z obecnym sie nie zmieni. Zastanów sie czego TY teraz oczekujesz. wnioskuje po wypowiedziach że chcesz byc z obecnym partnerem- więc MUSISZ pokazac mu co i jak zeby było Ci dobrze. W innym wypadku ten zwiazek nie ma sensu- w koncu wpadniesz w jakis romans. Co do kwesti przyznac sie czy iść w zaparte- to juz musisz sobie ze swoim sumieniem pogadac. Ja osobiście przyznałabym sie, wytłumaczyła co mna kierowało i liczyła na to ze facet mi spróbuje wybaczyć. Wiem z autopsji że jest to możliwe :) Mozesz wybrac pomysł KSW aczkolwiek możesz potem zyć z poczuciem winy i sobie z tym nie radzic ;/

Gość mkll;;;;
ciekawy temat podbijam taki zyciowy

Gość rzezimieszeq
cała prawda o kobietach w tym temacie.wolicie po prostu jak cos sie dzieje niz cieple kluchy. jestescie zakladniczkami wlasnych emocji

Gość Alexandra_26lat
@ do alexandra26.... : wiem moja droga...to sie szwedzki syndrom fachowo zowie:-) wiem też jedno, jak bym wyeiminowala alko z życia mojego ex to on by był ideał a nie czlowiek. jak nie pil był cudowny. to alko sprawialo że dostawał świra, stawał się nieznośny i wciąż się kłóciliśmy. np cała sobota w łóżku na seks i 2 butelki wina na zluzowanie hamulców to super. ale jak codziennie po pracy walił po 3-5 browarów z kolegami albo gorzałe to juz nie jest halo. a potem wyżywał sie na mnie. jakieś bezsensowne zarzuty ze go zdradzam itp. heh wystarczył jakiś sms od jakiegoś kolegi z pracy i jak był nagrzany to burda że go niby zdradzam. horror jakiś...dlatego go zostawiłam... @allasandro : kochana, wiem że zrobiłam źle. jednakże jestem dziewczyną która nie umie grać na dwa fronty, prowdzić podwójnego zycia...na tą chwile z obecnym zawiesiłam jakiekolwiek relacje. pewnie skończe z nim definitywnie. pisalam ze jest super, owszem w kontekście do eksa i jego pociągów do alko to tak, jednak w kontekście do ogółu to różnimy się, jesteśmy z dwóch innych światów. @Wyrachowana Suka - dajesz dajesz, mocniej grubiej więcej. ale urwała, to bylo dobre :D @rzezimieszeq: tak, masz racje, jednak nie do końca. ja bynajmiej lubie jak jest spokój i harmonia, zero kłótni itp, za to w łóżku niech wariactwa będą takie połączenie da mi pełną satysfakcje...

Gość BARDZOOOODOBRZE
HAHAHA BARDZO DOBRZE! takie dizwki jak ty trzeba tępić

Gość Alexandra_26lat
@Wyrachowana Suka: widzę że masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego. myślę ze dość jasno opisałam tu pare szczegółów i inteligentne osoby to zrozumieją, widzę że Ty raczej do nich nie należysz bo wolisz ubliżać anieżeli w konstruktywną dyskusje sie wdać. Szkoda, wydaje mi sie że mogłabyś wnieść więcej do tematu a nie tylko bluzgi pod moim adresem 🖐️

wyrachowana pieprzysz jak potargana. przeciez ona wie że zle zrobiła, zawiesiła kontakty, Stało sie ale to wcale nie znaczy ze jest jakaś dziwka po której mozesz tak jechać. popełniła bład i tyle - może wyciągnie konsekwencje. I ie gadaj że seks nie jest wazny po po paru latach zwiazku kiedy emocje i motylki opadaja i pojawia sie rutyna to SEKS jest siła napędową zwiazku - wiec co jej z pogodnej ciepłej kluchy która w łozku jej nie satysfakcjonuje? Ona nie jest jak mowisz tylko " do walenia" - jest kobietą i ma swoje potrzeby seksualne które aktualnie nie są spełnianie - i tu tkwi jej problem :<

wyrachowana po pierwsze polecam czytanie ze zrozumieniem bo widze ze drugi raz wyrywasz z kontekstu - myślis ty w ogóle nad tym co czytasz ? gdzie napisałam cokolwiek o rutynie w seksie? Przeczytaj jeszcze raz i potem komentuj, a po drugie : Czy ty nigdy nie popełniłaś błedu? zawsze jesteś taka idealna dupna pani? nieomylna alfa i omega?

Allasandro, ty weź wpierrdalaj od mojej koleżanki, bo dobrze mówi. W ogóle bierz chudą dupę i kinol jak klamka od zachrstii stąd. Amen. Dziękuję, pozdrawiam, caluje w duupe każdego z osobna :) 🖐️

w dupę mnie pocałuj - mogę sie wypowiadać jak chce i ile chce, zawsze tak kulturalnie prowadzisz dialog? a tak a propo na huj sie wpierdalasz w czyjąś gadke jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia? i kimże Ty jestes aby wysmiewać sie z wyglądu drugiej osoby? Jestes załosna

Tak, poproszę. Mam ważenie, ze jesteś jak magik z objazdowego cyrku i wyciągniesz zaraz z nosa 73 kolorowe chusteczki :D🖐️

fajny dowcip :D sama wymysliłas czy google wypluło? ok, nie będę sie wdawała w głupie wiązanki. Ustąpię Ci miejsca, spoko - Jesteś wielka !! składam Ci hołd i zmiatam stąd. pa

Sama, sama :D Nie muszę sie posilkować googlami :) Nie no, w sumie muszę ale nie jesli chodzi o ultracięte ripościaki. Milego wieczoru :D 🖐️

gratuluje riposty :D pfffff :D ja tam wole być dobra w czymś innym niż tylko w ciętej ripoście- ale to kwestia ambicji :D

Gość kskallsks
wlasnie dlatego jestescie traktowane przedmiotowo czesto i bardzo dobrze bo wasz system wartosci jest zerowy a teraz na kolna

Gość Alexandra_26lat
allesandro, widzę że chyba tylko Ty ze zrozumieniem czytasz to co piszę; inni mają dosć spore z tym problemy, mam wrażenie że tylko czytają mój pierwszy post zamiast cały topik i dawaj! zjechać laske po całości, heh...śmieszne to:) no i napisałam ze okazało sie ostatecznie że żadnego filmiku nie było..