Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra_26lat

fatalne skutki(?) seksu z moim ex

Polecane posty

Gość ostry_meksykanin
@allasandro nie fikaj do very bo cie do lasu wywioze i zerzne w dupe osinowym kolkiem pedale pierdolony. @Alexandra_26lat szkoda ze nie bylo filmiku, radowalbym sie niesamowicie gdyby twoj obecny zobaczyl twe prawdziwe oblicze. Pierdolnal cie w kuciape i kazal wypierdalac bo jak juz ktos pisal wczesniej, pusta jak beben jestes tylko do jebania. Nie zaslugujesz na dobrego faceta. A twoje tlumaczenia mozna o kant dupy rozbic. KURWA I TYLE. Splyn w rynsztoku i nie zawracaj dupy.

Gość ostry_meksykanin
Nie caluj bo vera bedzie zazdrosna. Znowu bedzie krzyczec i przeklinac : |

jakie to kurwa żałosne jest, ta caa historia przez życie pisana hahaha:D zarówno i puszczanie obecnego faceta po rogach a potem biadolenie "co to bedzie jak sie on dowie", jak i skamłanie tego całego eksa o kawalek cipy i terroryzowanie jakimiś wyemaginowanymi filmikami których nie było, zrobił pacjent z siebie totalnego kretyna. hahaha:D a laska chyba zla nie jest, z tego co pisze tutaj to nie ma profilu typowej zimnej zdradliwej kurwy, nie mogła znieść ze postąpiła nieuczciwie i temat związku z obecnym ale durna jak kilo gwoździ bo straciła obydwu. eksa bo nabrała za to do niego obrzydzenia, a obecnego bo nie chce być z nim niefair. a wystarczyło nie rąbać sie na boku, załatwić sprawe uczciwie i albo siedziec na dupie z jednym albo wrócić do drugiego. ehhh reasumując, jeśli nie bezczelne puszczalskie to tępe dzidy. i tak kurwa do zajebania...:O

Gość OLIVIER JANIAK
A myślałem, że tylko faceci myślą fiutem, ale okazuje się, że laski też! Źałosna sucz, nie koorwiszon!

Gość Załamany Wszystkim
Mam nadzieję, że zostawiła tego uczciwego, bo szkoda kogoś normalnego na lapuciarę.

Gość Załamany Wszystkim
Swoją drogą, spełnia się teoria materialistyczno-biologiczna kobiet. Chce mieć spokój i czuć się bezpieczna będąc z miłym człowiekiem i pewnie fajnym tatusiem dla moich dzieci, ale niech rżnie mnie ktoś z charakterem i niech on robi mi dzieci. PS. Naturalnie czarnyt żart. WIększość pań jest normalna. Ale może coś w tym żarcie jest.

Gość a ja znam inną podobną...
...historyjkę, kumpel miał na studiach dziewczyne, żadna to piękność nie była, taka tam szara mysz w okularkach, ale opwiadał mi że rżneli sie na maksa i full serwis miał. po studiach nie mógł znaleść roboty, zaczął chlać na umór, a związek z nią to było już tylko pasno kłótni, w końcu rozstali się, każdy poszedł w swoją drogę. po 2 latach przypadkowo spotkali się. on nadal wolny (bardzo ją kochał jednak i nie umiał po rozstaniu ułożyć sobie życia), ona od roku w związku z jakimś 10 lat starszym typem, już zaręczeni, ona mieszka u niego. sytuacja podobna, wspólne piwko, pogaduchy i wylądowali u niej, akurat ten gościu był w dwutygodniowej delegacji wiec chatka była pusta. opowiadal mi że stukał ją jak chciał, pakowanie w obie dziury, laska z połykiem, spust na ryj itp. do końca delegacji tamtego typa rypał ją prawie codziennie w jego łóżku. ...i teraz najśmieszniejsze, ponoc jak wrócił tamten koleś, w mieszkaniu naturalnie nic nie poznał że ktoś bywał, ale sąsiad z piętra wypalił mu "ależ ostatnio szalałes z tą swoją w sobote, takie krzyki, jeki, zza ściany no proszę proszę..." sytuacja nieciekawa, typ zrobił awanture, ale ta laska co? powiedziała mu tekst że na weekend to była u rodziców wogóle poza Wawą i jak on śmie ją o coś takiego oskarżać, a potem dodała, tak niby przypadkiem, że zostawiła klucze przyjaciółce by mieszkania popilnowała, kwiatki podlała itp i może ona wpadła ze swoim chłopakiem i sobie poszaleli troche. koleś przepraszał i błagał by na kolanach by zapomniała, że o coś takiego ją wogóle podejżewać mógł :D to sie nazywa miec tupet kurewski :D

Gość Załamany Wszystkim
Dlaczego "nieporządne" chcą być z "porządnymi", ale bzykać się z nie "porządnymi". Jakiś atawizm?

Gość do a ja znam inną podobną...
faktycznie mocne. czasem sie zastanawiem kto częściej zdradza. faceci? bo są w sumie prości w konstrukcji i nie umieja tak wykwintnie kłamać więc często wpadaja? czy kobiety?...ot zagwozdka...

Gość no a prawddda
Taka że faktycznie dzi...ka z ciebie. Zdradzasz więc nie jesteś warta miłości wywłoko. Bardzo ci tak dobrze niech wyśle ten film na cały świat na jego miejscu opisałbym jeszcze co i jak.