Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extrabeier

CO TO JEST? Ten brzuch PO porodzie??????????????

Polecane posty

Gość Extrabeier

Jestem co prawda dopiero tydzień po porodzie (i nie o to chodzi, że jeszcze mam brzuszek), ale o to.......... co to kurde jest? Córki już tam nie ma, łożyska też nie, wody poszły itp, a brzusio jest. Wiem, że macica się musi obkurczyć, ale przy poprzednim porodzie już była całkowicie obkurczona, a brzuch utrzymywał się jeszcze z miesiąc :/ Tłuszczu też mam tam znikomą ilość, zresztą mam tylko 2kg ponadto co przed ciążą :) i jak tak ruszam ten brzuch to czuć taką próżnie/pustkę w środku... Co to jest tak w ogóle? Jakaś wielka rana w środku? Opuchlizna czy jak? Ciekawość mnie zżera :P

rozciągnięta, gąbczasta skóra. Rozciagała się 7-8 mies. to teraz trochę potrwa skurczanie

Gość Extrabeier
Nie jest to skóra. Brzucha ogólnie i skóry mam tyle co w przypadku konkretnego wzdęcia. Chodzi mi o to, że jak tak przyłożę rękę i ruszam tym brzuszkiem to w środku czuję tak jakby dętkę w piłce. taki jakby balonik pusty w środku. Czuć tą pustkę! CO TO JEST właśnie?

Gość podejmij wyzwanie
Skóra to jest na wierzchu :]]]]]]]]]]]] a tam jest i macica i rana krwawiąca (oczyszczasz si właśnie z tego) i opuchlizna również

Gość Annika626
ja się właśnie obawiam okropnie tego, że ten brzuch nie będzie chciał wrócić do stanu przed ciążą:/ nie mam płaskiego brzucha, ale nie jestem też gruba, mam taki brzuszek jak większość moich koleżanek i po porodzie chcę taki sam, nie większy:P

Gość Twoje cielsko nic innego

weź pod uwagę to że twoje przesunięte wnętrzności muszą wrócić na swoje dawne miejsce... Wiem co masz na myśli też się denerwowałam ale po jakimś czasie wszystko ustąpiło. Ale gdy po porodzie macałam brzuch Rany efekt był upiorny z jednej strony pusto z drugiej jakieś wzgórki!

Gość hmmmmmmmm m
moim zdaniem TŁUSZCZ

Gość 75646468383
du-pa a nie tłuszcz :o

Gość wieloródka kaka
3 razy byłam w ciąży, a nawet nie wiem :D:D:D wstyd sie przyznać.....