Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitka :)

Fryzura Emo, proszę o opinie. Czy wypada mając 25 lat?

Polecane posty

Chcę zmienić coś w swoim wyglądzie, koleżanka stylistka zaproponowała mi fryzurę w stylu EMO. Mówi, że będzie mi w niej do twarzy itp. Pracuję w biurze, mam 25 lat i zastanawiam się czy nie jestem za "stara"na takiego rodzaju fryzury, kojarzą mi się one z nastolatkami. Chodzi o coś w takim stylu: http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/544/ http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/554/ Podoba się Wam? Wypada komuś w moim wieku? Ma ktoś podobną fryzurę? Jak wygląda poranne układanie włosów? Dużo kłopotu?

Tak, Riczard. Ładna fryzura, ale musiałabym do takiej musiałabym mieć dużo dłuższe włosy. A Emo Ci się nie podoba? Proszę o opinie.

No mi osobiście nie bardzo, bo właśnie lubie takie naturalne fryzury. Ale wiesz, to moja subiektywna ocena, bo zależy kto co kto lubi:)

Gość jak są duże i jędrne
emo to cioty

No ja też nie jestem do końca przekonana. Ale z drugiej strony moja koleżanka zna się na rzeczy, widziałam jak kilku znajomych obcieła no i wow. Dużo pozytywniej.

Ubiór mamy dosyć luźny, nie ubieram się w garsonki. Zazwyczaj jeansy, szpilki i jakaś elegancka koszula. Nie wiem czy będę się dobrze czuć w takiej fryzurze, ale kusi mnie by zaryzykować.

Kobieta czasem potrzebuje drastycznych zmian :)

No cóż możesz zaryzykować i wtedy sama zobaczysz czy jest fajna. Ewentualnie już jej nie bedziesz robić. E jeśli będzie fajna, to będziesz ją robić częściej;)

A jak będzie wyglądała beznadziejnie to co? Jak się pokaże ludzią? No niby idzie okres noszenia czapek, ale w pracy nie wypada :)

Gość Niesmaczny zart
Moja kobieta tak sie czesze i nie widze w tym nic zlego. Podoba mi sie taka fryzurka. Jest sexi :)

A ile Twoja kobieta ma lat?

No cóż ciężko tu powiedzieć, bo nie znam sie na tym. Ja osobiście nie lubie tego stylu. Ale tak tragicznie napewno nie bedzie. Jaki masz kolor włosów?

Ciemny kasztan, prawie że czarne.

Gość Niesmaczny zart
Tak jak Ty, 25 latek. Mnie sie strasznie podoba jej fryzurka. Gorzej nad ranem, gdy wstaje taka potargana. Smieje sie zniej, ze znow jej wlosy potargal wiatr ;)

Mnie się tam podoba ta fryzura, nie do wszystkich pasuje ale jak tobie tak do zrób sobie.

Przy czarnych może to pasować, bo przy jasnych raczej nie. Spróbuj co Ci szkodzi. Nie znam się na tym ale chyba da się jakoś przerobić w razie czego?

Można ogolić się na łyso a potem kupić ładną perułkę :) Chyba się da jakoś przerobić. Niesmaczny żart A długo musi się ona rano czesać żeby wyglądać normalnie? Ja jestem spiochem i zawsze wstaję na ostatnią chwilę.

Gość fdhfhjsj
Ja mam taką fryzurkę, a jestem starsza od Ciebie :P. I ja zawsze rano myję włosy i tak jak się wysuszą, tak są :D. To jest wlaśnie idealna fryzura jeśli nie chce Ci się jej układać co rano, bo najlepiej wygląda tak naturalnie.

Gość anihilacja
Mnie się bardzo podoba 2 fotka, którą zapodała Julitka. Sama bym się tak obcięła, też mam troszkę po 20 i wcale nie uważam, że w tym wieku już nie wypada. Bardzo ładna, fajni wycieniowane włosy, a jak co to zawsze możesz związać w kucyk czy finezyjnego koka. :)

Gość Julitka robisz
okropne ortografy:o np. ludzią - zamiast ludziom perułka zamiast peruka I dziwie się temu niedbalstwu, ponieważ w oknie gdzie wpisuje się posta są podkreślany błędy. Chyba że jest tak tępa, że nie wiesz w którym miejscu w danym słowie popełniłaś ów błąd :O

Gość Julitka robisz
jesteś*

Gość pastafarianka reaktywacja
prowokacja, albo autorka jest głupia i jest ulubienicą pedobeara

Gość Jeśli jesteś scene
To przez całe życie Autorko , nosisz fryzurę emo do śmierci . Scene się rodzisz a a nie nagle zostajesz . :O

Tak macie rację - to prowakacja :) A tak na poważnie toc chyba się tak obetnę. Może nawet jutro pojadę do tej koleżanki.

Gość jak zadajesz takie pytania to
nie. Jak byś chciała to bys nie pytała :classic_cool:

Gość Ja sie od dobrych paru lat zaj
Ja nie musze czytac zadnych wpisow, wystarczy temat. Zadajac takie pytanie stwierdzasz, iz wazniejsza dla CIebie jest opinia "diw moralnosci" niz to jak sie czujesz. Zrob sobie te fryzure jesli Ci na niej zalezy, wolnosc emocjonalna jest COOL ;)