Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkljhgfd

po co i dlaczego ktos tworzy wirusy?

Polecane posty

Gość asdfghjkljhgfd

bo mam wrazenie, ze jakies zlosliwe psychole. tak po prostu dla zabawy, zeby obcych ludzi powkurwiać :o

Gość yjtyj
przerzuc sie na linuxa i nie bedzies zmial wirusow.

Gość zeby zarobic $
tepa strzalo

Gość Łukasz25_
masz rację, ale też i po to żeby przechwycić czyjeś dane, wykorzystać moc komputera do jakiegoś ataku.

Gość dziwny dentysta sadysta
uważam że te chuje powinno sie wychłostać, tez o tym dizsiaj założylam topik, gralam w ertyczne gry na gery.pl (uważajcie tam) i nagle zaczęło mi sie jakies gowno z .ru ruską domeną otwierac wielokrtonie szybko zrestesowałm kompa

Gość asdfghjkljhgfd
no to mi wytlumaczcie w jaki sposob ktos zarabia na tym, ze mi zainstaluje sie gowno w kompie co mi komputer co jakis czas restartuje? :o chca przechwytywac dane zwyklych szaraczkow? po choja im to? :o

Google robi szpiegowanie a wirusem nie jest. Programy mogą być zarówno szpiegujące i wyciągać dane z komputerów firmowych, domowych, typu odwiedzane strony, wysyłać dokumenty.Używać komputera jako rozsyłający spam. Wirus może też służyć jako zachęta do zakupu oprogramowania antywirusowego :). Są to też elementy zniechęcające do używania produktu X czy Y (np programu antywirusowego który sobie nie radzi ) czy np przeglądarki podatnej na wirusy.