Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinnnnnnnnaaa

Beznadziejny syf OPENOFFICE i praca magisterska - desparacka prośba o pomoc!

Polecane posty

Gość Karinnnnnnnnaaa

Nie mogę sobie z tym gównem zwanym dalej open officem poradzić. Za każdym razem gówno zwane dalej open office ustawia mi innej długości margines. Jak to ustawić bo zaraz albo laptop albo praca mgr wyląduje w śmietniku albo twórca open office przejedzie się do auszwic :)

cóz... jak nie zapłacisz (lub ukradniesz) to nic porządnego mieć nei będziesz inaczej - za darmo to tylko takie niedorobione g... jak OO będziesz mieć

Gość Łukasz25___
Piszecie głupoty open office w niczym nie jest gorszy od komercyjnego programy Billa, ale trzeba miec jako takie pojęcie jak go obslugiwać.

jasne nie jest gorszy ciekawe zatem, po co ludzie płaca za coś, to , pod inną nazwą, ale w takim samym komforcie użytkowania, mogą mieć za darmo

Gość Karinnnnnnnnaaa
nie wcale nie jest gorszy, tylko sam ustawia sobie wedle własnego widzi mi sie marginesy i formatowanie losowo i przestawia też losowo o losowych porach dnia. darmowy shit zawsze będzie gówniany :( MS office mam i to oryginalny ten za 200 złoty, ale jego obsługa (to ten nowy) jest jeszcze trudniejsza. A ja nie mam czasu się przestawiać, pracowałam zawsze na gównie zwanym dalej open office.

Gość Kuźwa, a mnie OO
nie zmienia marginesów! Ty cóś chrzanisz, kobito!

Brak czasu na naukę ? Trudno ocenić program po 15 min. prób i nerwowym podejściu. Marginesy ustawia się podobnie jak w MS Word, jeśli mamy styl domyślny i go nie zmienimy będzie nam radośnie przestawiał marginesy co stronę ;). Ogólnie Open Office ma sporo wad (jeśli można tak powiedzieć ), jest to produkt różniący się od Ms Word wieloma aspektami, trzeba przysiąść i się pouczyć a potem można spokojnie narzekać np na szybkość otwierania dokumentów większych niż 4 strony, na kulawe tworzenie tabel itd itd bo wad jest wiele. Szczerze powiedziawszy edytor ten wystarczy do napisania pracy mgr. bo to tylko praca mgr.

Gość anihilacja
Karinaa rzuć tego open offica i daj szansę MS Word 2007. Ja już bez niego nie mogę żyć. Swoją pracę zaczynałm pisać na starym wordzie, ale jak się przerzuciłam na 2007 no to bez porównania. Marginesy się ustawia bardzo prosto.

Gość sama sie mecz

{ jasne nie jest gorszy ciekawe zatem, po co ludzie płaca za coś, to , pod inną nazwą, ale w takim samym komforcie użytkowania, mogą mieć za darmo } Nie wiem, który jest lepszy nie używałem nigdy pakietu Microsoftu. Z tym płaceniem to jest tak że w domach większość kopii to piraty a więc wersje nielegalne. W firmach(na pewno też zdarzają się nielegalne kopie) jeśli już się kupuje to produkt, który jest używany przez większość, bo będzie bardziej przydatny. Co nijak nie daje nam prawa do orzekania, który pakiet jest lepszy w sensie tego co potrafi. Pakiem Microsoftu jest na pewno popularniejszy.

Gość fdgdttethey
ale czemu psizesz w open office a nie w wordzie?