Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana 27..

nie potrafię się przełamać aby założyć seksowną bieliznę

Polecane posty

Gość skrępowana 27..

Mam wspaiałego faceta i niezły problem (jak w temacie). Kocham Go, jest nam razem super, także w łóżku. Ostatnio on zaczął delikatnie namawiać mnie abym zaskoczyła go seksowną bielizną, niczym krzykliwym, po prostu ładną koronkową czarną bielizną. Nigdy nie byłam specjalnie wstydliwa, seks uprawiamy często i różnorodnie ale jakoś nie moge się przemóc. Sama się sobie dziwie bo mam takie rzeczy i nawet nieźle chyba w tym wyglądam ale czuję się po prostu śmiesznie... A to przecież nic dziwnego- to tylko bielizna.

Gość żartujesz sobie?

Gość czego sie wstydzic jak juz
nago twom pipe widział

Gość a jaaaaaaaaaaaaaa
to rozumiem bo mam podobnie:(

Gość a ja nie rozumiem...

Ja nie rozumiem twoich oporów ponieważ sypiacie ze sobą co powinno Ci ułatwić sprawę rozebrania się przed nim bo czego masz się wstydzić - podczas seksu na pewno Cię widział nago, aj nie mam tego problemu bo noszę tylko koronkową bieliznę i nie widzę w tym nic wstydliwego.

Gość tylko bawelniana
:D

Gość i żadnych koronek

Gość skrępowana27...
Nie chodzi o to że na codzien nosze bawałniane barchany ;) Chodzi po prostu o to aby ta buelizna była elegancka i niecodzienna. Nie wiem dlaczego mam opory tym bardziej że z rozebraniem sie przed nim nie mam problemu. A ty jak to robisz. Masz taka bielizne pod ubraniem i tyle czy zakladasz ja kiedy macie zamiar sie kochac... Ja lubie spontaniczny seks wiec wkladanie jakies odswietnej bielizny i rozkladanie sie w niej w lozku jest takie dla mnie krepujace.

Gość zalamana xxx
Ty przynajmniej masz dla kogo nosic taka bielizne :o 🖐️

Gość fvbgbhnnj
a ktoś ci każe kutwa? matko jakie baby są głupie - robią wszystko co chcą faceci, mimo że mają opory, jak nie możesz sie przełamać to tego nie rób, proste

Gość skrępowana 27..
tylko , że mi penis opadnie zanim pójde do łazienki założę seksi bieliznę, wrócę....no i jaki sens?

Gość seksowna bielizna jest ok

Gość gość
Tu znajdziesz bieliznę na każdą okazję www.nicolebielizna.pl.tl

Gość gość
Tu znajdziesz bieliznę na każdą okazję www.nicolebielizna.pl.tl

Gość gość
Nie lubisz to nie, ja już jako nastolatka nosiłam najdziwniejsze gacie. Naprawdę kiczowate koronki, wstążki i cuda wianki. Matka się ze mnie śmiała jak wywieszałam swoje pranie :D Więc jestem przyzwyczajona bo lubię nosić sama dla siebie. Tak, dla siebie. Skoro więc nie lubisz takiej bielizny to nie dziwię Ci się, bo takie rzeczy to najpierw dla samej siebie trzeba lubić nosić.

Gość gość
Ja tez lubię dla samej siebie.To co ty nosisz na co dzień?Bawełniane majtki i biustonosze?Może zacznij cześciej nosić taką ładniejszą bieliznę ,nawet jak się nie spotykasz ze swoim,to się przyzwyczaisz i nie będziesz potem sie czuc jak przebrana,