Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza partnerka

ja 43 on 28 czy to moralne

Polecane posty

Gość to straszneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jakos dziwi mnie ze jego rodzina to akceptuje.Moja by mnie chyba wydziedziczyla,jakbym przedstawil im taka podstarzala juz pania w wieku mojej matki.Ale jesli nie przeszkadza wam to wytykanie was w kazdym momecie, to ok.A wy komentatorzy nie robcie z siebie takich swietych,na pewno wysmialibyscie sami taka pare idaca za reke na ulicy,ale cicho,po kryjomu,w domu powiedzielibyscie:nie uwierzysz zonko,dzisiaj widzialem chlopaka idacego za reke z babcia!ja to jednak mam szczescie ze mam mloda zonke!

"pewnie tobie to wyznał a ty to łyknęłaś jak pączusie z lukierkiem snując marzenia jakby to było gdyby się zdarzyło" musialabym byc bardzo glupiutka po tych bzdurach, co opowiadal ;) i nie mowil tego mnie; to ze jestes podstarzala nie znaczy, ze pozjadalas wszystkie rozumy ;) pewnie marzy Ci sie jakis mlody mezczyzna, ach- te marzenia kobiet w trakcie ich menopauzy. Zauwaz, ze to ty pierwsza zaatakowalas :) Powodzenia w polowaniu, Prosze Pani. (Przepraszam za wczesniejsza forme, nie mozemy byc na TY - zbyt duza roznica wieku)

Gość starsza koleżanka starszej par
"Wiek nie ma nic do tego" - a może jednak trochę ma? "maja takie same szanse na to, zeby byc szczesliwi jak kazda inna para" - czy rzeczywiście takie same? Myślałam, że on nie chce mieć dzieci. "marzy mu się poczuć magie ojcostwa" - czy tobie też się marzy zostać taką matką-babcią? "ON JESZCE GOWNO WIE O ZYCIU" - ale ty chyba już coś wiesz.

Gość pieprzenie takie
nie masz zadnego szczescia tylko taka sobie wybrales a ktos inny wybral inaczej czy to takie trudne zaakceptowac, ze ktoś ma inne zdanie , inne priorytety, inny gust niż ty ?? możesz bez komentowania i dziwnych min zaakceptowac prawo innego czlowieka do wlasnych wyborów ??? raczej nie bardzo, w naszym kraju nieosiagalne .... niestety akceptuje sie tutaj mnóstwo ohydnych rzeczy , ale tego , że ktos ma starszą od siebie żone nigdy .... to Polska wlaśnie ... żalosne

Gość Droga autorko-sam tak mialem
Bardzo podobala mi sie kobieta starsza o 20 lat ode mnie, miales 23 lata. Skonczylo sie romansem. Dla mnie bylo to cos neizwyklego, obiecywalem jej wieczna milosc-ona zas slepo mi ufalo.Natury jednak nie dalo sie oszukac-z biegiem czasu bowiem coraz wieksza uwage moich oczu przykuwaly mlode dziewczyny.Bylo w nich cos, czego brakowalo mojej kobiecie.Wiem,jestem draniem,ale po prostu nie bylo na to rady.Zostawilem ja,sprawiedliwie podajac przyczyne.Plakala,ze zmarnowalem kolejny jej rok.Niestety,wolalem szczerosc niz oszukiwanie siebie. Teraz mam 30 lat,2-letni staz malzenski z kobieta mlodsza o rok.Jest nam wspaniale.Razem przezywamy wszystkie problemy,rozumujemy podobnie,nasze ciala podobnie sie starzeja.To piekne moc przezyc cos takiego z kims w swoim wieku.Pozwala nam to takze budowac dojrzala,piekna milosc.Nie oddalbym zony dla zadnej innej kobiety.Teraz jzu wiem,ze starsza pani byla tylko kaprysem,choc wtedy wydawalo mi sie inaczej.

Gość czy może masz kasę autorko?
Dla kasy tacy młodsi się interesują starymi.

Dodam,ze w najblizszym czasie planujemy dziecko,ale dopeiro tak za 2 lata,keidy dokladnie wszystko sobie poukladamy.Chcemy miec do 40stki dwojke.Czy z Toba on ma na to szanse?

Gość nefretetetete
tak jestem podstarzałą panią i dobrze mi z tym ale kiedyś byłam w twoim wieku i takimi sprawami mój umysł nie był pochłonięty, nie obchodziły mnie cudze związki i ich szczęście bądź jego brak bo żyłam swoim a tobie chyba żyłka pęknie jak dobijesz mojego wieku.Pamiętaj to kim ty jesteś ja byłam, kim ja jestem ty będziesz. A co przeżyjesz i doświadczysz po drodze to twoje. Ty na razie żyjesz plotami i śmiejesz się z cudzego życia.

Gość cztery sery
może i moralne-ale on za 5 lat zmieni cię kobieto na kolejną 43 i co wtedy, pomyslałaś???

Gość starsza koleżanka starszej par
"akceptuje sie tutaj mnóstwo ohydnych rzeczy , ale tego , że ktos ma starszą od siebie żone nigdy ...." - problem nie leży w tym czy my tutaj akceptujemy to, że ktoś ma starszą od siebie żonę. Problemem jest to, że 28 letni chłopak jest jeszcze niedojrzały, ale (bez urazy) 43 letnia kobieta, matka dzieciom (dorosłym!) powinna już być dojrzała!!!

Gość starsza partnerka
jestem bogata

Gość on jest głupi ty stara
ale on zmądrzeje, ty się tylko bardziej postarzejesz.

Gość starsza partnerka
stac mnie na botoks i operacje plastyczne

Gość pieprzenie takie
nie tobie oceniac jego dojrzalosc i w proroków tez nie musicie sie bawic, przewidujac kto kogo i za ile zostawi niech beda szcześliwi ja im tego życze

Gość starsza partnerka
ktoś zapytał czy mam kasę? powiedzmy że jestem niezależna finansowo,majatku nie posiadam, a moj partner akurat tez nie musi szukac kobietki z kasą,jak twierdzi czuje się starszy niż mówi metryka,tak tez się zachowuje,wygląda tez na nieco starszego

Pytanie zasadnicze: - Czy uważasz, że dla ciebie to TEN JEDEN JEDYNY, aż do śmierci czy może bierzesz pod uwagę, że jednak on sie za jakiś czas "odkocha" a raczej zauroczy kimś młodszym? Wbrew pozorom szczera, uczciwa wobec siebie odpowiedź na to pytanie pozwala uzyskać ... komfort psychiczny. Bo jeśli nie będziesz stawiać wszystkiego na jedną kartę to ten czas spędzony z nim może być tym najwspanialszym czasem "ryczącej czterdziestki". A co ma być potem - to będzie. Niewykluczone, że może nawet... się uda?

Gość starsza partnerka
mam też na operację pomniejszenia pipy i tyle.

Gość babka jest samotna i bierze
jak leci..

"tak jestem podstarzałą panią i dobrze mi z tym ale kiedyś byłam w twoim wieku i takimi sprawami mój umysł nie był pochłonięty" ale teraz jest? :) zaprawde, zalosnie skonczylas. Ja mam andzieje, ze w Twoim wieku nie bd siedziala na forum,ale w ogrodku z wnukami:) PS traktujesz wszystkie moje wypowiedzi selekcyjnie. NA razie masz racje- jestem mloda. I nie mam zamiaru przejmowac sie uszczypliwymi i zlosliwymi komentarzami starej baby. :) Zycze szczescia mimo wszystko, a autorce powodzenia!:)

Pytalem,czy jestes w stanie zapewnic mu dzieci?

Gość do Droga autorko-sam tak miale
A jak kobita jest 2 lata starsza,to coTy na to?

Gość :(:(:(:(:(:(:(
przykro sie czyta taki post,poniewaz moja mama znalazla sobie wlasnie takiego mlodego chlopaka.Skonczylo sie tak,ze rzucil ja po 1,5 roku dla dziewczyny w moim wieku(20 lat).Caly czas prowadzilam z nia wojne o niego,a keidy ja zostawil przyszla do mnie sie wyplakac.Ojj to moja mama nie odrzucilam jej,ale dobrze jej tak,ma za swoje.Teraz juz wie,ze szuka sie w swoim przedziale wiekowym.

Nie widze problemu,wtedy wszystko jeszcze jest naturalne.Moja partnerka mialaby 32 lata i cale zycie (podobnie do mnie) przed soba,w szczegolnosci nie byloby zadnych barier jesli chodzi o potomstwo.Autorka tematu zajdzie w ciaze w wieku 45 lat urodzi,umrze zanim jej dziecko ulozy sobei zycie.Taka przykra prawda.To niezgodne z natura.

TO JEST BARDZO FAJNE ! SAMA NARAZIE JESTEM 26LATKĄ I MAM STARSZEGO FACETA ALE NA PRZYSZŁOŚĆ DOBRZE SIĘ ZAPOWIADA JAK SA TAKIE ZWIĄZKI, MOŻNA CZUĆ SIĘ LEPIEJ I MŁODZIEJ W TWOIM WIEKU , PEWNIE PROMIENIEJESZ :D

Gość starsza partnerka
ktos się podemnie podszył, proszę nie czytac głupich tekstów typu "mam na operacje ci..." jesli chodzi o dziecko to powiem szczerze: nie wiem, zastanawiam się czy byłaby to mądra decyzja, zdaję sobie sprawę z tego że to ostatni dzwonek i że pragnie tego ale decyzję pozostawia mi,często-nawet bardzo często o tym wspomina :) ale nie mówię nie....zastanawiam się,nie martwię się o to że coś nie wyjdzie między nami,boję się bardziej ludzi,tego że mnie zjedzą zywcem,

Gość autorka nie musi miec dzieci z
nim - co za durne argumenty:O

Gość sephooooora1969
Ja mam partnera, który liczy sobie 27 wiosenek. Sama mam 41 lat, w styczniu 42. Przez pierwsze miesiące było idealnie - chodzi o sferę uczuć oraz, nie ma co się okłamywać, tę łóżkową. Jestem kobietą bardzo zadbaną, niezależną finansową. On również. Minął jednak rok i mój mężczyzna zaczął przeszkadzać mi wieloma swoimi cechami... Kiedyś tego nie dostrzegałam. On po prostu jest za młody. Zauważyłam też, że nie pzrejdzie obojętnie obok pięknej kobiety, w szczególności młodej. Sam zarzeka się, że nie zamieniłby mnie na żadną inną. Ja coraz bardziej przekonuję się, że to był zły wybór. Myślę poważnie nad tym,aby to zakończyć. Pozdrawiam

Gość do Droga autorko-sam tak miale
Dla mnie nawet 2 lata to powód do zastanawiania się,ale do mnie odkąd pamiętam TYLKO młodsi startują.Tak już mam.A w wieku autorki tematu to sobie nie wyobrażam czegoś takiego.Ciała i natury nie oszuka.

"autorka nie musi miec dzieci z nim - co za durne argumenty" Co za dziecinny tok myślenia,oraz naiwny!Jej mężczyzna już daje jej jasno do zrozumienia,że chce mieć dzieci.Po prostu są bardzo niedopasowani,to wszystko jest nienaturalne.

Gość starsza partnerka
ale mam młodego bolca:D