Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza partnerka

ja 43 on 28 czy to moralne

Polecane posty

Gość nefretetetete
behindbrowneyes... twoje życzenia szczęścia są obłudne, no daruj sobie w twoim wieku powinnaś być bardziej otwarta i szczera a ty czarno widzisz autorki związek ale na przekór sobie życzysz jej szczęścia. Obłuda w takim wieku jak twój zamienia się w koszmar na starość. ps. Nie jestem aż tak stara by bawić wnuki, odbierasz rzeczywistość w dwóch odcieniach, ucz się ucz kochana... może cię coś życie nauczy a może nie któż to wie ;)

Gość nefretetetete
myślisz stereotypami dziecinko, ale to plaga tworu zwanego społeczeństwo, w którym niektóre jednostki cechują się szczególnym brakiem umiejętności samodzielnego myślenia.

Gość seks zamroczyl ci oczy babo

otwarta i szczera? a jak nazwiesz moje wypowiedzi ;) widze ich zwiazek czarno, ale mimo to - zycze szczescia. czy to sie wyklucza? cos nie tak z twoim pojmowaniem rzeczywistosci i logika :) tyle jadu w Pani;)

Gość starsza partnerka
sama mam dzieci (22 i 18) w zasadzie delikatnie zapytałam co by zrobili jesli beda mieli rodzeństwo a raczej zazartowałam że w przyszłym roku beda miec rodzeństwo i nie spotkałam się z przeciwem z ich strony

Gość starsza partnerka
seks to się liczy najbardziej w moim wieku :classic_cool:

Gość iii tam
Czy sie uda i jak dlugo bedzie trwalo - tego nie wiedzilabys rowniez gdyby mial 45 lat. Faceci niekiedy wymieniaja zony na nowsze modele, nawet gdy te zony sa od nich pare lat mlodsze. Niektore kobiety sa atrakcyjniejsze w wieku 60 lat niz inne w wieku 30. Wiele niewiadomych jak zawsze, ale niczego niemoralnego w tym nie ma. Powodzenia!

Gość nefretetetete
jad to póki co masz w oczach, mloda

Gość do Droga autorko-sam tak miale
>> starsza partnerka Ty już podjęłaś decyzję jak widać,po co pytasz na forum.15 lat różnicy to dużo,rób sobie co chcesz.lol

Gość roxana446
Przecież to 15 lat różnicy a nie 25, przesadzasz. Mam 14 lat młodszego męża pobralismy sie jak miałąm 45 lat i nie widzę w tym nic niestosownego. Nikt się z nas też nie smiał (tak jak wy opisujecie). Jego koledzy uwazaja mnie za "super laskę" . Lepiej sie dogaduję z młodszymi i NIGDY bym nie chciała równolatka.

i te glupie podszywki pod starsza pania sa po prostu zalosne :) autorko jesli chodzi o dziecko to znajoma mi para miala, a raczej nadal ma;), dziecko w wieku 42 lat. I mala chowana jest z rozumem, przez w pelni dojrzalych rodzicow, ktorzy odchowali juz corki (25, 22 lata). :) Ma tak jakby "trzy matki" :) na pewno jest szczesliwym dzieckiem

Gość Droga autorko-sam tak mialem
Do roxany-okej,Twoja sprawa,ale co takiego mają Ci mówić?Dla nich jesteś lepszą wersją ich matek.

Gość starsza partnerka
rucha mnie tyle razy dziennie jak królika :D:classic_cool:

Gość facet jest dorosły
Autorko nie przejmuj się złośliwymi komentami, to jest już dorosły facet. W tym wi8eku normalnie zakłada się rodziny i jeśli jesteście sobie pisani, to będziecie razem ;-). Sama mam młodszego partnera, chociaż różnica jest mniejsza.

Gość roxana446
Ja jestem w tej dobrej sytuacji że oboje mamy dzieci, więc ten problem odpadaU ciebie to jest najwiekszy problem a nie wiek. Gdyby on miał 40 lat i nie miał dzieci problem by był taki sam. Nie lubie małych dzieci, sa dla mnie zbyt męczące więc nie urodziłabym nastepnego.

Gość roxana446
Dlaczego taki związek kojarzy sie zaraz z super sexem? U mnie odwrotnie, przyjaźń i więź psychiczna jest wazniejsza a sex w zasadzie może dla mnie nie istnieć, choć mój mąż mi sie cholernie podoba

Gość do Droga autorko-sam tak miale
Właśnie z takimi paniami często jest tak,że widzą tylko to co chcą widzieć i słyszą co chcą usłyszeć.Takie samooszukiwanie się.Owszem wszystko jest do zrobienia,ale...po co się męczyć,katować ciało żeby dorównać młodemu.Jak to wygląda na dyskotekach,imprezach,ehhh.

Mam nadzieje,ze jest u Ciebie roxano tak idealnie,jak to opisujesz.Jesli tak,to gratuluje.Ja sobie takiego zycia na dluzsza mete nie wyobrazam,moze wlasnie przez te dzieci.Skoro obaj jestescie ulozeni,mysle ze mozesz miec racje.

Ale to nie zmienia faktu,ze w opisanym glownym temacie tejze dyskusji-uwazam,ze zwiazek starszej partnerki i tak sie rozpadnie.Ona, opisujac swojego mezczyzne, zrobila to tak,jakby opisywala dawnego mnie.Jej mlodszy partner ma potrzeby,jest wzgeldem niej fair-na razie-ale juz jasno zakresla,ze chce miec dzieci.Kiedys zrozumie swoj blad.Nie bede czarowal i pisal naiwnie-tak,wszystko bedzie dobrze.

Gość starsza partnerka
znam pare gdzie pan ma 61 tke a żona 30,tak,tak, 31 lat róznicy i tydzien temy kobieta urodziła 2 syna, rzecz w tym że w naszym społeczeństwie toleruje się układ (starszy pan-mlodsza zonka) niż (stasza żonka-mlodszy facet)

Gość jnfjdnhfghdfgdjfgdh
ahhaha chyba Cię pojebało? Jesteś starą babą a on młodym chłopakiem, pełnym perspektyw, planów na przyszłość... A mówią, że to nastolatki są głupie

"znam pare gdzie pan ma 61 tke a żona 30,tak,tak, 31 lat róznicy i tydzien temy kobieta urodziła 2 syna, rzecz w tym że w naszym społeczeństwie toleruje się układ (starszy pan-mlodsza zonka) niż (stasza żonka-mlodszy facet)" Tak jest,tylko ze kobieta 30letnia+50,60letni mezczyzna moze rownac sie DZIECI.Ty zas,droda autorko,nie czarujmy sie-za niedlugo przejdziesz menopauze.Tak jak napisalas,to Twoj ostatni dzwonek.On z kolei dopiero teraz zaczyna tak naprawde DORASTAC.Pojawia sie chec dzieci .Podalas zly przyklad.Choc to prawda,ze spoleczenstwo bardziej akceptuje zwiazek STARSZY MEZCZYZNA+MLODSZA KOBIETA.

Gość ale kobieta z 60letnim
moze miec dzieci!a ciebie to juz raczej na dwojke nie stac. Niemal kazdy tego typu stereotyp ma swoje powiazania z natura! Przemysl to,,,

Gość potem bedzie temat:
co zrobic,moj facet zostawil mnie dla mlodszej,bo nie potrafilam w wieku 45 lat zajsc w ciaze,zmarnowane lata.

Gość :D:D ooo
Kolejna starsza, sfrustrowana babunia. Rzuc go i znajdz jakeigos bogatego fagasa! On cie i tak zostawi na lodzie

Gość facet jest dorosły
Na zachodzie nie ma już różnic i u nas też to się już zmienia, niedługo będa takie pary tak samo akceptowane. Zresztą starszy facet po 40-stce ma gorszą jakość plemników, więc nie jest to dobra opcja.

Sam nie wiem co ja robie na tym forum drogie Panie ;) moze to przeznaczenie,ze tu wszedlem,aby opisac ten moj wlasny przypadek i ustrzec,kobieto,ustrzec!

Gość starsza partnerka
jego wacek jest boski, nie to co starego 43 latka

Gość starsza partnerka
no cóż, w życiu różnie się układa, cieszę sie bo po nieudanym kilkunastoletnim zwiazku z alkoholikiem czuje się szczęśliwa i kochana,nawet gdyby miało trwac to krótko nic mi tego nie zabierza,los płata figle, dziękuję wszystkim za wypowiedzi,rownież te krytyczne :)