Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalgosiabezJasiaxxxxxx

co zrobic? prosze wchodzic

Polecane posty

czy jest tu ktos madry i powie mi co zrobic by przestalo mi zalezec na tym pajacu? a wiec do rzeczy. splawil mnie chlopak na ktorym strasznie mi zalezy, to jego wina bo narobil mi nadzieji niesamowitych. owszem ja zawalilam, ale on za szybko sobie odpuscil. a wiec do rzeczy. co zrobic by przestac o nim myslec, by nie analizowac kazdej naszej rozmowy, jkazdego jego slowa, przestac gapic sie na jego opisy, i miec go totalnie w dupie? bo za kazdym razem gdy chce przestawic sie na takowe myslenie to zaczynaja pojawiac mi sie mysli ze wszystko jest do dupy i zycie nie ma sensu ;/ prosze tylko o madre odpowiedzi :)

Gość Żółta w ciapki
- wyrzuć go z komunikatorów i numer telefonu - zajmij głowę kimś innym albo po prostu samą sobą - wierz mi - na pewno pojawi się ktoś nowy, nowa historia - powtarzaj sobie sto razy aż w to uwierzysz - życie jest piękne, przynosi dobre i złe chwile, ale one zawsze będą. Od nas zależy jak szybko przewrócimy kolejną stronę. Koniec to zawsze początek czegoś innego! trzymaj się

zolta w cipaki: kochana dziekuje :) lepiej mi sie na sercu zroilo. postaram sie do tego odnosic ale sluchaj kurcze mi ciężko. nie mam z kim wyjsć nawet, siedze w domu i zamęczam się myślami o nim. jak wyrzuce jego nr gg to będzie widział bo mam opcje ustawioną by nieznajomi nie widzieli mych opisów. to pomysli ze jestem jakas chora;/ no i nadodatek on trzyma nasze zdjecie razem mowilam mu zeby je usunal skoro niechce ze mna gadac to odpowiedzial ze ok ale i tak tego nie zrobil. no i generaklnie wiem ze nic z tego nie bedzie a ciagle mam ta nadzieje. KOCHANI DAJCIE MI KOPA W PUPE ZEBYM SIE WKONCU OPAMIETALA :(

Gość ktośka3333
Skąd jesteś malgosia? Miałam tak samo. Poradziłam niby sobie. Teraz mija rok a mi wszystko wraca :/ Nie mogę zająć sobie czasu, nie mam co ze sobą zrobić...

boje sie napisac skad bo obawiam sie ze ktores ze znajomych moze poznac ze to ja :( opowiedz cos o swojej sytuacji oki ?:)

chyba malo osobek jest nieszczesliwie zakochanych skoro nikt sie tutaj nie udziela :D

Gość dziewczynka z chłopakiem
Ja wiele przeszłam w życiu przez mojego lubego. W tamtych momentach też myslałam ,że to 'nieszczęśliwa miłość'... Dorośli jesteście ? Jak dobry był wasz kontakt ? Długo się znacie ?

Gość dziewczynka z chłopakiem
halo ,autorko jestes ?

do dziewczynka z chlopakiem: powiem tak znamy sie stosunkowo krotko tzn od lutego. ale dopiero teraz udalo nam sie spotkac./ cieszylam sie na to spotkanie jak dziecko, bo w chwili gdy go ujrzalam cos nagle mi sie zrobilo do niego. na spotkaniu bylo czuc to iskrzenie ( ale mzoe sie pomylilam i tylko ja czulam to iskrzenie) ?:( po spotkaniu wykazal inicjatywe i checi do daleszego kontynuowania tej znajomosci. jednak ja nie wierzylam ze moze nam sie udac. np on mi mowil ze juz teskni a ja mu na to : taa jasne;/ albo pisalam mu co chwile : i tak nic z tego pewnie nie wyjdzie, jak mi mowil czemu to ja mu: bo napewno mnie olejesz tak jak te inne a on mi mowil zebym przestala tak gadac itd. wkoncu zaczal sie wkruzac ( juz dwa dni po spotkaniu) przez te ciagle pytania i chcial mnie olac. ale jakos spoko znow pisalismy no a potem mial zgonke ze pierwsza nigdy do niego nie napisze i zawsze czekam az on sie pierwszy odezwie. no i ja mu sie ciagle narzucalam, a on ze nie nie i ciagle byl na nie. potem napisal mi ze to wszystko za szybko wyszlo, ze najpierw powinny byc spotykania a potem takie pytania i zastanawianie sie co bedzie dalej. ok ma niby racje ale balam sie ze potraktuje mnie jak te inne dziewczyny przede mna. no i potem ja ciagle do niego pisalam narzucalam mu sie, a jeszcze w tej gadce co mi napisal ze za szybko to wszystko te pytania to ja powiedzialam ze ja bym proponowala znajomosc taka ze sie poznajemy dalej i potem zoabczymy co z tego bedzie. odpowiedzial ze okej ale ze nie bedzie tak jak teraz ze jestem zazdrosna. no i potem zaczelam mu zadawacpytania ale ze jak to po kolezensku teraz czy dalej z soba krecimy? odpisal ze jako kolega kolezanka, no i mi sie znow ten pomysl nie spodobal. no i potem narzucalam mu sie o stwierdzil ze niechce miec juz laski, ze odechcialo mu sie i ze jak maja byc tak natretne jak ja to woli byc sam.

czy jestesmy dorosli? tak. po 20 juz jestesmy.

Piszesz dość nieskładnie, więc wiele się nie dowiedziałam, ale powiem jedno: daj sobie spokój, bo oboje nie wiecie, czego tak naprawdę każde z Was chce.

ja wiem czego chcę ;( on najwyrazniej nie. czuje się jak jakaś zabawka z której można sobie pożartowac ;( pisalam to na szybko i dlatego tak nie skladnie to napisalam :(

i nikt mi juz nie powie co o tym sądzi ?:(((((((((((

No ale co tu pisać? On chciał, Ty nie, jemu się odwidziało i dał Ci to jasno do zrozumienia, więc dopiero zaczęło Ci zależeć? Typowa sytuacja, często już nie do przeskoczenia. Zajmij się czymś, wykasuj wszystkie kontakty i zacznij żyć na nowo. Tego kwiatu naprawdę jest pół światu, choć teraz to dla Ciebie pewnie marnie brzmi.

do hakuna: troche zle to zrozumialas. ja tez chcialam ale ciagle wmawialam mu ze napewno nam nie wyjdzie, ze oleje mnie, ze oleje tak jak inne dziewczyny, i ze ma duzo fajniejszych kolezanek itp. no marnie brzmi bo ja chce jego ;( ciagle placze, zakochalam sie ;(