Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebiańskaaa pokusaaa

Ile zajmuje Wam przeczytanie 150 stronnicowej książki?

Polecane posty

Odkąd zobaczyłam, że patison gra wampira, odechciało mi się nawet po książkę siegac. Nie umiem sobie wobrazic już po swojemu, a on jest taki... okropny.

Gość cholera!!
komputeromaniaczka - wielkie dzieki, spróbuje, moze sie w końcu na czymś skupie :-o

Gość grtbwnytenyhtnhr
pewnie z poltorej godziny, ja lapie oczami od razu kilka linijek,nie wiem jak mozna czytac wolno,przeciez oczy lapia wyrazy,a znam osoby ktore jak czytaja na glos to prawie sylabizuja:/:/

Mi zajmuje około 2 godzin, jesli chodzi o Zmierzch to przeczytanie wszystkich 4 części zajęło mi 2 dni:) (a mialam tez inne obowiązki);p

Gość niebiańskaaa pokusaaa
ja niestety czytam strasznie wolno. postaram się jakoś poćwiczyć, może się uda :)

Gość shazz
2,5 - 3 godziny, jeśli czytam coś prywatnie, dla relaksu podręczniki akademickie to tak średnio zabierały mi tydzień albo wcale :P

Gość niebiańska pokussaaa
znalazłam swój stary temat, prawie rok temu... ale czas szybko leci:(

zalezy, czy wciagajaca.. :P jak byłam nastolatką to "Harry'ego Pottera" (ok. 800stron) czytałam góra 3 dni... :P

Jeśli to książka "do czytania" sensacyjna, kryminał...itp to jakieś 1,5 do 2 godzin, a jeśli podręcznik i czytam bo muszę to 4 godziny dlatego że wracam do tego co juz czytałam żeby pamiętać co tam było :p

Szybciutko jeśli bardzo ciekawa ( książka na jeden dzień przy innych obowiązkach jeszcze) Wspomniany wyżej Zmierzch każda książka zajmowała mi od 2 do 4 dni ... a czasem potrafię 500str męczyć miesiąc ale rzadko i mało czytając

Gość vf tr ryt tf u
1,5 - 2,5 godziny.

Gość MMagda__
Zacznijmy od tego ,ze nie czytam książek , które mnie nie interesują. Ostatnio przeczytałam 300 stronicową książkę. Zaczęłam o 10 rano a skończyłam o 1.30 w nocy. Oczywiście nie siedziała przy niej non stop bo wiadomo.Obowiązki. Dom,dzieci,mąż,praca :D Ale dałam rade :)