Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balansująca nad przepaścią

Powiedzcie czy to normalne, czy dać sobie spokój!

Polecane posty

Gość No to ja ci powiem
Wlasnie o to chodzi, ze nie mozesz swojego szczescia uzalezniac od posiadania faceta. To zbyt wielka odpowiedzialnosc, zeby przerzucac ja na jednego czlowieka. Nikt tego nie zniesie na dluzsza mete. Jesli nie bedziesz szczesliwa i spelniona jako singielka, nie stworzysz udanego i dlugotrwalego zwiazku. Idealna milosc ktora jest lekiem na cale zlo zdarza sie tylko w filmach i romansach.

Gość apallalalal
macie racje, wezme sie za siebie, tylko uzaleznil mnie od siebie. erudytka-oby nie :( to typ maminsynka widze, mama gotuje, pierze, etc.

Erudytka nie ma takiej ciężkiej pracy, w południe kończy i wychodzi na miasto. A co do innej- nigdy nie wiadomo ;)) Na razie mi przeszło, dzieki Wam, zobaczymy co będzie jutro ;)

Gość apallalalal
ten ma ciezka i odpowiedzialna :(

No to u Ciebie wiadomo, może być pochłonięty problemami... A u mnie? Dupa i tyle ;P

O nie, maminsynek to masakra :o Wybij sobie z głowy od razu, oszczędzisz sobie niańczenia dużego dziecka! Balansująca - na portalach sobie pooglądaj zdjęcia i ostatnie komentarze ;) A co to za praca też chcę taką do południa, a nie siedzieć do 22 :P

Sama do końca nie wiem ;P Ale typowa dla chłopa ;P Mówisz? Tak np na nk? Ale to będzie już obsesja jak tak ;P

Gość apallalalal
moze przesadzilam z tym maminsynkiem, bo w sumie jakos nie dal tego odczuc. chodzilo mi o to, ze dobrze mu u amy, pierze, gotuje, ale z 2 str. nie stac go na mieszkanie

Gość No to ja ci powiem
Na mieszkanie moze byc go nie stac, ale prac, gotowac i prasowac powinien sobie sam! To juz stary kon, nie dziecko przeciez. W tym wieku nalezaloby odciazyc matke i przejac nie tylko jej obowiazki, zwiazane z wlasna osoba, ale tez przynajmniej czesc prac wykonywanych na rzecz calej rodziny.

Ja bym sprawdziła :P Bo zazwyczaj nowe słitaśne są właśnie od nowej 'zdobyczy' ;) appal - no na pewno wygodnie ma.... Ale czy Tobie bedzie wygodnie tak pozniej skakac? :P

Gość apallalalal
mi tez dobrze z mama :) ale oprocz gotowanie to wszystko roie :)

Gość apallalalal
jak przeziebiony jest to umiera, ponoc faceci tak maja :O

Ale głupio mi wejść na jego profil, będzie to widział ;P No chyba że jutro zrobie taki nowy i nikt nie zauważy ;D Alee to jutro ;)

Gość apallalalal
ide spac, dobranoc, ciekawe co jutro bedzie