Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiJedenFacetttt

Czy informatyk...

Polecane posty

Gość TakiJedenFacetttt

to według pań dobra partia? mam na myśli to czy przy wyborze partnera kierujecie się tym co on robi?

Gość Iwona86
a ile taki informatyk zarabia ?

Gość gość
Każdy informatyk to zboczeniec :)

Gość gość
Zdesperowana kobiet to się oczywiście nie tyczy :D

Gość TakiJedenFacetttt
LatteMacchiato --> a dlaczego uważasz że każdy informatyk to zboczeniec?

Gość zomek
Iwonko. ja jestem informatykiem i moge powiedziec ci jedno: Jesli bede chcial sie zwiazac z kobieta (pomijam swoj obecny status bo to nikogo nie ma interesowac), więc jesli bede chcial sie zwiazac z kobieta to to ile zarabiam bedzie OSTATNIĄ rzecza ktorej ona sie dowie. Jesli ktos ma mnie wybrac to nie na podstawei grubosci portfela. Dzis bede bardzo kochany a jutro gdy przykladowo firma sie posypie - kopnie mnie w dupe bo za malo zarabiam ? To zarabiaj sobie sama wiecej !!! Ja nie szukam "pompy ssącej", jesli juz to raczej "tłoczącej". ---

Gość Iwona86
zomek "Ja nie szukam "pompy ssącej", jesli juz to raczej "tłoczącej"." hmmm trochę mizerna jest Twoja wiedza nt. pomp. Aby było tłoczenie, musi być ssanie ;) Pytam z ciekawości , bo mąż jest po energetyce a ja po IŚ. Wiec czysto teoretycznie chciałam się dowiedzieć.

a jak duże znaczenie ma dla Ciebie wykształcenie partnerki? Chciałbyś mieć zone np. po technikum? Pytam z ciekawości, bede wdzięczna za odpowiedz

Gość TakiJedenFacetttt
Luizjana002-->Wykształcenie nie jest dla mnie jakimś wyznacznikiem, jeżeli bym sie zakochał to bym na to nie patrzył.

Gość dsvdxfxddzs
mój mąż jako informatyk zarabia 2 tys.

Gość informatycy maja swoj swiat
...

Gość zomek
Bez wiedzy na temat pomp moge żyć. Za to wiedza o życiu jest warta duuzo pieniedzy a tej wiedzy zdazylem troche nazbierac. Nawet wiecej niz troche.

Gość a dla mnie
informatyk to na pewno nudny facet

Gość trallalalalalalalallalaalal
sama jestem informatykiem (-czka?) i mysle ze faceci co sie zajmuja tym to sa spoko goscie dlatego jestem za :) no bo to co sie robi wplywa na to jacy jestesmy, a moze raczej to jacy jestesmy wplywa na to co bedziemy robic :) wiec ludzie o podobnych zainteresowaniach sa czesto na jakiejs plaszczyznie podobni. mi tacy faceci bardzo odpowiadaja, sa konkretni, niezalezni i wyluzowani, z dystansem do zycia, no i maja poczucie humoru (oczywiscie jak wszedzie sa wyjatki;p) a przede wszystkim - z racji tego ze sa w stanie sie zajmowac tym czym sie zajmuja - POTRAFIA SAMODZIELNIE MYSLEC, a to jest dzisiaj bardzo w cenie :)

Gość są tacy
ja też uważam, że nudni i zbyt poważni, no takie typowe mruki z 3 miałam do czynienia i dzięki

Gość zomek
A JAK mialas do czynienia ? Poprosilas zeby ci zainstalowali program antywirusowy ? Trzeba bylo z ktoryms isc do lozka, moglabys sie troche zdziwic.

Gość noigylleM
Wykonywany zawód? To już ważniejsze chyba znak zodiaku :D

Gość lesny dzban
mój prywatny informatyk jest cud miód :D ale nie zawodem sie kierowałam w wyborze faceta ;)

Gość mailer daemon
a ja jestem podobnie jak tralalalalala po podobnym kierunku (IT+ekonomia) faceta mam sieciowca podobny z wykształcenia do mnie i kiedyś jeden muzyk(to był dziwak, idiota ,leń ,pił jak żul,megaloman) "przerabiam" teraz drugiego kolegę po fachu ,czyli drugiego informatyka (z pierwszym nie pasowaliśmy charakterami,inne tryby ja bardziej dzienny on typowy nocny marek szedł spać o 5 rano)i powiem wam ,że facet w tym samym zawodzie to fajna rzecz:) jak dla mnie ,żadnego innego ;) najfajniejsi moi koledzy ze studiów to programiści ;)

A swoją drogą co wy rozumieć przez informatyk? Bo boje się że większość społeczeństwa do worka informatyk wrzuca lekką ręką całą branżę IT z przyległościami. A jest drobna różnica między sieciowcem, webmajstrem, serwisantem, kablarzem, adminem, no i panem Kaziem co przychodzi jak się komputer zatnie ;) nie zapominając o programistach.... Nie jednemu psu Burek :D

Gość oglądacie kabarety ?
70% informatyków to muły i ćwoki bezpłciowe

Gość informatycy sa fajni
🖐️