Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksanaa22llllllll

Nikomu się nie przyznaje z iloma spalam . nawet koleżankom

Polecane posty

Gość Roksanaa22llllllll
dobra idę spać bo znowu płakałam i boli mnie głowa z tego wszystkiego :O jutro cos napiszę. Dzieki za dobre słowa bo czasem sie przydają nawet przez internet :)

Gość maliboo
tez ide spac dobranoc!

Gość Roksanaa22llllllll
,,poza tym pewnie sma sobie nie wyobrazasz jakie ludzie moga miec problemy i doswiadczony psycholog slyszal gorsze historie od twoich.." mam nadzieję :) bedzie mi cięzko mu to powiedzieć ,ale może dam rade.. Bo np do spowiedzi chyba już nigdy nie pójdę mimo ,że jestem wierząca

Gość DiscoDiva
nie jestem jedynaczką, mam siostrę o rok młodszą, w domu ona zawsze była tą zdolniejszą, ładniejszą i w ogóle naj, ja byłam gruba, brzydka, uczyłam się przeciętnie, nie umiałam rysować, śpiewać się wstydziłam (siostra ma zdolności plastyczne, wokalnych nie bardzo, ale i tak się wszędzie udzielała), nie miałam praktycznie żadnych koleżanek, nie wychodziłam za bardzo na dwór, żeby się pobawić, bo i po co. minęło ileś tam lat, schudłam, wyładniałam, skończyłam studia. powoli układam sobie życie, ale nie szukam desperacko poklasku dla nowej siebie, bo teraz mogę. to tak nie działa. owszem miło jest, gdy facet się za mną obejrzy, na co jako grubaska nie mogłabym raczej liczyć, ale to tylko facet i tylko jedno spojrzenie. też mam kompleksy, ale nie będę ich leczyć sypiając z każdym kto miałby na to ochotę. znam takie kobiety, jak Ty. one mylą seks z miłością, myślą, że jak pójdą z facetem do łóżka to on im będzie dozgonnie wierny, zapewni wszystko to czego w dzieciństwie im brakowało. a tymczasem klient skorzysta z łatwej okazji i poleci szukać następnej

Gość disco diva nie brawo
no disco diva ameryki to ty nie odkryłaś i jakos nikły widze wkład zeby pomóc Roksanie bo nie trzeba być filozofem żeby dostrzec że dziewczna ewidentnie potrzebuje pomocy pogubila się a jakies umoralniające bzdety chyba na wiele się nie zdają cisz sie jedynie że życie tak a nie inaczej ci sie potoczyło nie ma nic gorszego jak ocenianie innych nie oceniaj a i ciebie rozliczać z czynów nie bedą niby to banał ale jakże prawdziwy niestety ja nie umiem jej pomóc ale jestem przekonana że dobry psycholog lub psychoterepeuta zapewne nie zaszkodzi Roksano życze Ci wytrwałości

Gość analowa rozkosz
szczerze mówiąc nie lubie dziewczyn które się puszczają no i chłopaków też:) Bo to dla mnie puszczalskie szmatławce

Gość DiscoDiva
disco diva nie brawo wiesz słonko, naucz się najpierw poprawnie pisać czyjś nick, a potem praw kazania. sama też Ameryki nie odkryłaś z tym swoim psychologiem