Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksanaa22llllllll

Nikomu się nie przyznaje z iloma spalam . nawet koleżankom

Polecane posty

Gość maliboo
Myrevin - rozumiem tez, ze uo ty ustalasz o czym powinny byc zakladane topiki? autorke nurtuje problem to zalozyla topik, mie rozumiem z czym masz problem

maliboo Nie znając autorki nie potrafię orzec ile jej brakuje do "moralnego zera". I nie jest mi to do niczego potrzebne, to ona użyła takiego określenia.

Gość Roksanaa22llllllll
Myślałam o tym żeby isć do psychologa.. i pewnie tak zrobie bo już sama sobie ze sobą nie radzę. ciagle popadam w jakieś dołki czasem myślę żeby się zabic ,ale mam nadzieje ,że nigdy nie spróbuję. i czuję się jeszcze gorzej na myśl ,że niektórzy ci faceci nawet mnie nie pociagali. poszłam z nimi do łozka dla kasy ,albo nie wiem po co. dla samego seksu? zazdroszczę ludziom co od dziecka mieli zupelnie normalne zycie i w doroslym życiu tez takie mają . bez jakiś patologii. A najgorsze ,że nikt by nie podejrzewal nawet jak u mnie było w domu. Bo ludzie myslą ,że jak jest kasa to i kochająca rodzina ,a to nie prawda

{autorke nurtuje problem to zalozyla topik, mie rozumiem z czym masz problem } Jesteś w błędzie, to nie jest żaden mój problem, jak napisałem, jestem ciekaw czego chce się dowiedzieć.

Gość Roksanaa22llllllll
zresztą wybaczylam rodzicom ,ale nadal są jacy są.. matka czasem jeszcze mnie wyzwie ,a ojciec nie chce ze mną gadać ,ale myślę ,że mimo to mnie kochają na swój sposób. Ale nadal nie gadają ze sobą ,matki ciegle nie ma w domu bo jeździ nie wiadomo gdzie itd..

Gość wiec co robic?
jakbym w tobie swoje odbicie lustrzane widziala...

Gość maliboo
'Myślałam o tym żeby isć do psychologa' no to nie mysl o tym tylko to zrob! pomysl, ze to szczebelek w hierarchii twojego szczescia czasami wystarczy zdecydowac sie na jedna rzecz i ona moze diametralnie zmienic zycie chcesz byc szczesliwsza, nie? samo nie przyjdzie, musisz w to wlozyc troche wysilku

Tak się dzieje , jak się dzieciom nie okazuje miłości:( ty chyba potrzebujesz jakiejś terapii....a przede wszystkim potrzebujesz osoby która będzie cię kochała zawsze , i będzie ci okazywać tę miłość...

Gość Roksanaa22llllllll
Raz poszłam za kase z pewnym Niemcem, ale nie skończyło sie to dla mnie najlepiej. Przywiązał mnie do łóżka a potem nasrał mi wprost do ust :O Brzydzę się sobą, ale nie potrafię przestać :(:(

{ Bo ludzie myslą ,że jak jest kasa to i kochająca rodzina ,a to nie prawda } Chyba mało jest ludzi, takich jak ja, którzy to wiedzą. Ciekawe.. nie jestem kobietą a mimo podobnych przejść w dzieciństwie miałem i mam zupełny inny system wartości.

Gość Roksanaa22llllllll
ok pojde do psychologa.. I tak cale moje zycie jest porypane więc jakos to zniosę..choć pewnie będę musiala ,,wywlekać" wszystko . moje dziecinstwo itd. bo watpie szczerze mówiąc żeby wiele osób mialo takie dzieciństwo jak ja miałam . a i tak tu wszystkiego nie napisałam co mnie spotkalo ,ale niektórych rzeczy nawet nie chce mi się tu opisywać ...

Gość pepis
macie cipki rozjechane fuuj

Gość Roksanaa22llllllll
to o niemcu to podszyw oczywiście ,ale pewnie sie domyśliliście

Gość pepis
brzydze sie toba nie jestes kobieta tylko szmata

Gość Roksanaa22llllllll
o niemcu jednak nie był podszyw.Autoryzuje to :classic_cool:

Gość wiec co robic?
Wies ok dziecinstwo ale gwalcona nie bylas. Powiem ci ta sama jak juz przeczytalas pewnie wyzej mialam ciezko i jestem rownie porypana. Ale nie "zwalaj"wszytskiego na dzicistwo. byl tez pierwiastek to zaczynajacy od ciebie, pewne predyspozycje.

Gość pepis
Prażyna przestań ją usprawiedliwaić

Gość maliboo
Roksana no, ale to chyba wlasnie o to chodzi, zeby to wszystko 'wywlec' moze poczujesz sie lepiej poza tym psycholog pomoze ci duzo rzeczy uswiadomic, zmienic schematy myslenia itd.

Gość pepis
cipka żartów nie zna ale taka rozjechana ile tych fiutów można mieć w sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Roksanaa22llllllll
może były jakieś predyspozycje. ale jakby mnie inaczej wychowali , jakby nie pozwolili żebym chodzila zaniedbana do szkoły , to może bym też w szkole nie miała piekla? Bylam dzieckiem , a nikt mną nie kierował jak nalezy. dopiero potem umiałam się zmienić . zaczęlam chodzić na imprezy , dbać o siebie . zaczelam mieć dużo powodzenie na dyskotekach co mnie cieszyło . więc całowałam się z kim popadnie , czasem dawałam się obmacywać. a potem poszlo z górki

Gość maliboo
'Ciekawe.. nie jestem kobietą a mimo podobnych przejść w dzieciństwie miałem i mam zupełny inny system wartości. ' Myrevin rozumiem, ze u Ciebie wszystko cacy jest? a moze nie do konca sobie uswiadamiasz? i jaki to jest twoj inny system wartosci?

Gość maliboo
pepis co sie tak frustrujesz? dawno juz niczego nie wyrwales czy jak? a moze jestes z tych'szanujacych sie prawiczkow'?

Gość pepis
karwa co za babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość Roksanaa22llllllll
Ale nie mówiłam wam najgorszego :( Ostatnio mężczyźni mi już nie wystarczą. Zaczęłam chodzić po okolicy i obsmyczać bagiety bezpańskich psów. Czuję się podle :( Trochę mi wstyd, ale marzę, żeby przyjąć w swojej cipce najprawdziwszego, dorodnego konia, czystej krwi araba.

Gość wiec co robic?
Wiem. Bo mam podbna przeszlosc. ja na 30 jestem umowiona do psychologa. U mie moze na to wplyw tez miala proba gwaltu jak mialam 13 lat. Ni eiwme

Gość Roksanaa22llllllll
Może pomoże zmienić schematy myślenia.. Tylko co ten psycholog sobie o mnie pomysli jak mu to wszystko opowiem?

Gość pepis
nie twoja sprawa ale zafunduj sobie taką żone w przyszłości??!!!!!!!!

Gość maliboo
Roksana zauwazylam, ze czesto ludzie sie tym martwia co psycholog sobie pomysli.. nie przejmuj sie tym, dobry i madry psycholog nie ocenia on sobie zdaje sprawe, ze dziecinstwo ma ogromny wplyw na dalszy los czlowieka poza tym pewnie sma sobie nie wyobrazasz jakie ludzie moga miec problemy i doswiadczony psycholog slyszal gorsze historie od twoich..