Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badrealybad

:( jestem jeszcze brzydsza niż myslalam

Polecane posty

Gość badrealybad
rili guuud oj Ty psychologu od siedmiu bolesci Nie wstawie zdjęcia!! Jestem brzydka, podobnie jak żółta której zdjęcie zamiesciłam więc nie mam zamiaru wklejac tutaj swojej foty!! Koniec tematu! Dobranoc!

Gość wstaw swoje zdjecie to pogadam
no i wszystko jasne ja mam kumpla podobnego do russela crowe. tak o nim mowimy. w rzeczywistosci całe podobienstwo polega na usmiechu - jest jakis taki przypominajace russela. ale ksywa sie przyjeła i kazdy to widzi. facet jest podobny niby, ale koniec konców nie siega raselowi prawdziwemu do piet, widac w nim to "cos" ale w gruncie rzeczy to zupełnie inny człowiek. wiec mozesz sie odprezyc. nie wygladasz jak ta pani :)

Gość rili guuud
czesc magda --> nie zaskoczyłas mnie, bo ten chłopiec był prawdopodobnie mieszanka pl-azja. a ona nie jest. to tak jak z hiszpanami - duzo z nich jest pomieszane z niemcami i mimo tego ze sa megaciemni maja niebieskie oczy. swoja droga ładnie to wyglada :)

Gość dfhjsdfndfdsfhf
Autorko, Ty chyba wcale nie wiesz jak wygląda brzydki człowiek. Przecież ona wcale taka nie jest i jeśli Ty ją przypominasz to naprawdę nie masz się czym smucić.

Gość farben lehre
no dla kogos dla kogo zona = miła usmiechnieta i posłuszna tudziez skromna, to pewnie marzy o azjatkach. a jak ktos chce miec partnerke to jest mu obojetne pochodzenie.

Gość michelleeeeeee
Mnie też się czasem pytają, czy jestem z pochodzenia Azjatką. Na początku mnie to szokowało, ale teraz stwierdzam, że to komplement, bo azjatyckie laski są często o wiele piękniejsze niż takie pospolite Słowianki :D

Gość wspolczuje autorko
taaaaa polka jak azjatka wyglada:-O idzcie durne pizdy :-O pojebane szmaty...a o mnie mowia ze jak murzynka wygladam no i?