Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladj

czy wy tez tak macie??

Polecane posty

Gość ladj

musze myc glowe codziennie, wczoraj wymylam ok.18 bo mialam spotkanie dzis rano wstaje i juz musze umyc bo sa takie sfilcowane, wymiete,brzydkie potargane, tak mam dzien w dzien wy tez tak macie?moze jakos sobie z tym poradzilyscie zeby chociaz jak umyje wieczorem to rano nie myc znowu .... :O

ja myje raz dziennie, a fryzjerka mi powiedziala, ze to za czesto.... no ale z nieumytymi nie bede przeciez chodzic..

Gość ladj
no ,ale czasem jest tak,ze mam dzien wolny od pracy i rano sobie sprzatam gotuje i dopiero na po poludnie mam jakies wyjscie lub spotkanie i dopiero wtedy ide sie kapac i myje glowe a rano znowu to samo. jesli chodze do pracy tez zawssze myje rano bo wieczorem jak umyje to jest gorzej niz zle :P

wiesz.. a moze uzywasz nie odpowiednich szamponów, odzywek ? za ciezkich jak na Twoje wlosy, co? :)

Gość ladj
ja od 5 lat robie non stop baleyag blond wiec mam wlosy suche, musze uzywac mocno nawlizajacych, ale to juz nawet nie chodzi o przetluszczanie sie (jesli zaczynaja mi sie porztluszczac to znak ze czas na fryzjera i odrosty:) tylko chodzi o to,ze one sa jakby polamane po nocy,takie siano, sfilcowane, a jak uczesze je szczotka to jest jeszcze gorzej...no coz chyba taka ich natura :O

Gość ladj
bo po umyciu sa ladne, lasniace, prawie jak zdrowe wlosy :) dostalam makse naturalna z oliwek z grecji, po prostu rewelacje,dawno moje wlosy nie byly w tak swietnej formie :)