Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyrabiajaca

Nie wyrabiam już :(

Polecane posty

Gość groszek z marchwka
niewyrabiajaca bozesz wzielabys te ciuchy i na allego sprzedala bylaby kasa na ksiazeczke sanepidowska albo na drukowanie Cv to chyba jakies glupie prowo nie wierze ze sa takie niemoty jak ty

groszek - tak moje. nie musisz mnie przepraszac, dzieki :) weez te ciuchy jak daja, dobrzze ci radze. sprzedasz je. nawet w szmateksach skupuja ciuchy.

no i co, to mozesz sprzedac ciuchy zawsze. jeny laska rozumiem cie z jednej strony, ale z drugiej na wszystko mowisz nie :/ jak tak dalej pojdzie, to niedlugo nie bedziesz miala co jesc, pieniadze z nieba nie spadna!

groszek moze i jestem niemota ale przynajmniej mam troche kultury i nie obrazam nikogo... a jak Ci sie temat niepodoba to sie nie wypowiadaj.proste, prawda?

dziewczyno z taka skromnoscia i uczciwoscia, zginiesz w tych czasach jak ciotka w czechach. wstydzisz sie tego ze nie masz wszystkiego i cie na wszystko nie stac? to sie do tego nie przyznawaj ale korzystaj z pomocy jak ktos ci ja oferuje. bo wychodzi na to ze jednak nie jest tak zle, tylko tobie sie nic nie chce. wez te ciuchy powtarzam po raz kolejny, tu jestes anonimowa, nikt cie nie wysmieje, zreszta na litosc boska, dzisiaj malo kogo stac na wszystko.

nie mowie nie tylko wiem jakie mam realne szanse na znalezienie pracy. nawet jakbym chciala do burdelu to by mnie nie wzieli bo nie mam odpowiedniej "aparycji" i "powierzchownosci" :/

to nie chodzi o kulture, moze niemile slowa troche toba otrzasnal. bo jak bedziesz tak odmawiac wszystkim to za pare lat umrzeesz z glodu i zamarzniesz z zimna. serio, troche pomyslu i sprytnosci, a wszystko sie uda. tak w niektorych lumpeksach skupuja ciuchy, tak jak ksiazki w antykwariatach. wlasnie, moze masz jakies nieuzywane podreczniki? sprzedaj je. ja zawsze sprzedaje i 100 zl dla siebie.

nie mam podrecznikow. juz dawno ich nie potrzebuje do nauki. dorabiam troche piszac prace maturalne ale kase dopiero po napisaniu dostaje wiec marzec/kwiecien :/

hej hej, co ty mowisz, ty tylko wiesz i nic poza tym. a skad wiesz? bo tak sobie ubzduralas! wymyslilas sobie ze nie znajdziesz pracy, bo zle wygladasz, bo nie masz doswiadczenia, bo nie masz ksiazeczki sanepidowskiej, bo nie masz na wydrukowanie cv. no blagam laska! to jest az smieszne.

to ze w antykwariatach ksiazki kupuja to wiem az za dobrze, bo z moich sprzedanych ksiazek mozna by ksiegarnie otworzyc :) a korepetycji nie mozesz udzielac? co w ogole studiujesz?

dobre ii to. moze masz jakies kuzynki? albo sasiadki? pomagaj im w przedmiocie z jakiego jestes najlepsza. napisz ogloszenie ze udzielisz korepetycji. mam sasiadke ktora klepie biede, naprawde, prawdziwa biede. ale nie widac po niej. chodzi tylko po znajomych sasiadach i pyta czy moze np umyc auto. to naprawde nic strasznego ani wstydliwego. wyprowadza psy, chodzi na zakupy starszym paniom, wypracowala sobie scinanie wlosow, i podcina , robi grzywki starszym paniom nawet za 5. i tylko z takich prac sie utrzymuje, i daje rade caly miesiac.

pedagogike. dalam ogloszenie o korepetycjach z jezyka polskiego, rosyjskiego i matmy i o pisaniu prac ale nie ma chetnych. a ceny wcale nie zazadalam wysokiej bo maks 15 zł za godzine i 100 zł za prace

nie kochana ja sie nie smieje z twojej sytuacji, bo nie jest zabawna ani troche! smieszy mnie troche twoje podejscie. slonce samym narzekaniem niczego nie zdobedziesz, taka prawda, musisz sie usmiechnac i powiedziec sobie dam rade, znajde ta cholerna prace! ciezko sie usmiechackiedy nie jest kolorowo, ale powiedz co ci innego zostalo?

jak dasz ogloszenie do jednego portalu albo gazety to nici z tego. musisz sie pchac ! daj takie samo ogloszenie na kilka portali. na pewno na biala24.pl mozna dodac ogloszenia, slowo podlasia, duzo jest mozliwosci.

Gość fufla
to rozpuszczaj wici wśród znajomych że dajesz korepetycje, jak ktoś będzie potrzebowal to na pewno sobie o tobie przypomni poszukaj pracy typu roznoszenie ulotek albo wykładanie towarów na półkach. To są zwykle prace na umowe zlecenie więc sama zwykle możesz wybierać czas w którym będziesz pracować.

Dziewczyno --> weź się w garść, nie ma tak że nic nie możesz, naprawde poszukaj sobie jakiejś pracy, ja też tam miałam byłam nawet bez prawa do zasiłku dla bezrobotnych nie z mojej winy tylko pracodawcy i szukałam pracę aż ją znalazłam nie taka jaką chciałam, ale mam i ciszę się że mam ją:)

wlasnie na biala24 nie wiem czemu ale nie chce mi dodaj :/ w slowie juz dawalam i na kilku innych tez a sluchajcie co mam zrobic jak chce wyslac CV ale chca ze zdejciem a ja nie mam zadnego swojego takiego tylko twarzy?:( fotograf z oczywistych powodow odpada, aparatu tez nie mam

moglas dac spokojnie 20zl, daj jeszcze jedno ogloszenie, na wszystkich portalach i odswiezaj co chwila, jak nie masz na drukowanie to napisz markerem na kartkach ogloszenie o korepetycjach i na przystankach i klatkach porozwieszaj, korepetycje to jest bajkowa sprawa, kiedys sama udzielalam z angielskiego, jak sie nalapie dzieciakow to jest z tego druga pensja:)

Gość fufla
niewymagająca a dojście do skanera masz? zdjęcie w legitymacji studenckiej albo indeksie? Zeskanuj i wrzuć do cv tylko to trochę obrabiania będzie.

Nawet są punkty pomocy koleżeńskiej przy Urzędach Pracy, ktorzy naprawdę pomagaja w pisaniu CV i listow motywacyjnych, jak nie umiesz napisać, mogą ci nawet wydrukować i to jedst wszystko bespłatne

sluchaj ja tez nie mialam takiego zdjecia, kumpela mi zrobila swoim aparatem (bo tez nie mam) na tle bialej sciany zdjecie takie jak w legitymacji, ubralam sie nawet w bluzke na kancik do tego zdjecia:) i sama wmontowalam w cv, napewno ktoras kolezanka twoja ma aparat i pomoze ci zrobic foto, sluchaj mozemy sie wymienic mailem, ja sie zajmuje grafika komp. wyslesz mi swoje cv to co masz, bo zebym mogla napisac ci list musze wiedziec cos o tobie, wyslesz mi zdjecie i ci zmontuje ladne cv. wszystko oczywiscie zostanie miedzy nami

widze ze podalas mi nr gg, tyle ze ja nie mam gg nie korzystam z tego, lepiej podaj maila, mija sie z sensem jesli wysle ci swoj list, bo moj list tyczy sie mojego doswiadczenia, m.in. w grafice i doswiadczeniu w pracy z klientem itd, wiec raczej go nie przerobisz pod siebie, bo zajmujemy sie zupelnie czyms innym