Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemajuznicccc

musze sie wyzali facet zostawil mnie z dzieckiem

Polecane posty

Gość niemajuznicccc

Nie mam nawet komu sie wyzalic. Mamy roczna corke. Ja mieszkam z rodzicami i dzieckiem a on ze swoimi rodzicami. Wogole dzieckiem sie nie interesuje (ja tak to odczowam) ze dla niego dziecko to tylko utrapienie i wcale mu jest nie potrzebne. Powinnismy wziac oboje odpowiedzialnosc za to co zrobilismy, ale tylko ja musze wszystkim sie zajmowac, non stop sama z dzieckiem. Czasem nas zabieral gdzie raz na jakis czas przyszedl do nas. Ciagle obiecuje mi ze bedzie przychodzil i pomagal. Wlasnie wczoraj mial przyjsc, ale nie przyszedl, a dzis mu napisalam ze dziekuje ze mnie sama z dzieckiem zostawil:( To odpisal mi ze Jestem huj nie matka. Poprosilam go tez zeby zajal sie nia bo chce odpoczac, to napisal mi ze chce sie dziecka pozbyc itd. A na koniec napisal ze to koniec i nie chce nas wiecej widziec, mnie i dziecka. Jestem zalamana co ja mam zrobic, tak praktycznie nie mam zadnych przyjaciol ani znajomych. A jesli sa to zyja swoim zyciem i nie chce im glowy zawracac moimi problemami. Czuje ze chyba sie zalame....

Gość BARDZO DOBRA RADA
oddaj dziecko do domu dziecka

Gość niemajuznicccc
ja bardzo prosze nie robcie zartow sobie bo mi jest naprawde ciezko i nikomu tego nie zycze . tak sie poczuc jak ja.

Gość złe miejsce na żale
Tutaj tylko Cię wyśmieją, wyszydzą i obrażą 😭

Gość jeesokej
Dziewczyno ! To on jest chu*** i to wielkim. jak można napisać matce swojego dziecka że jest chu** a nie matką. i wogóle jak można być takim nie odpowiedzialnym. co za typ. daj sobie spokój z nim, bo nie jest warty nawet Twoich zmartwień. masz dziecko i to jest najważniejsze. wszystko będzie dobrze. po trzeba tylko czasu

Gość szczera jędza1
Przede wszystkim zachowaj te smsy! Zapewne będziesz się sądzić o alimenty na dziecko, bardzo Ci się przydadzą do przedstawienia, jaki stosunek ma do was "tatuś"

Gość kura bura
Wystąp o alimenty i pogoń drania!

Gość niemajuznicccc
Wiem ze powinnam go zostawic i nawet tego bardzo chce ale boje sie ze juz calkiem zostane sama, a do tej pory zylan ta nadzieja ze w koncu sie ulozy i to mnie jakos przy nim trzymalo, a teraz jak juz jest koniec to mysli mi najgorsze przychodza do glowy, co ja zrobie jak ja sobie poradze z tym faktem ze jestesmy juz same!

Gość ooooooooooooo
Ile macie lat? Olej go skoro tak ci pisze i tak się zachowuje to po prostu nie dojrzał ani do dziecka ani do normalnego związku

Gość szczera jędza1
Teraz też sobie radzisz! Bo co to za ojciec na weekendy? Daj spokój! Zasługujesz na kogoś lepszego, miej trochę szacunku. Do siebie i do dziecka!

Gość Ola z Opola
pracuj w agencji towarzyskiej

Gość niemajuznicccc
jestem bardzo mloda i moze dlatego jest mi ciezej mam 20lat. on ma 24.

Gość szczera jędza1
Ja jestem może i złośliwa, ale napisałabym mu, że na pewno jeszcze się zobaczymy - chociażby w sądzie.

Gość ooooooooooooo
W twoim przypadku samotność jest lepsza niż bycie z kimś takim...poza tym masz dziecko i to jest najwiekrza wartość...ułoży się zobaczysz musisz tylko uwierzyć w siebie

Gość niemajuznicccc
Alimenty placi zalozylam mu placi po 200zl miesiecznie. Na auto wiecej wydaje niz na dziecko. Nienawidze go za to co zrobil! Najgorsze jest to ze ciezko mi sie skupic na wszystkim na dziecku po tym co napisal

Gość niemajuznicccc
I ja glupia znow sie ludze ze moze zadzwoni i przeprosi , ze moze sie zmieni:( Przestalam juz myslec racjonalnie

Gość ooooooooooooo
Pora dorosnąć . Masz dziecko i 20 lat wszystko przed tobą

Gość niemajuznicccc
Dlaczego tacy faceci nie licza sie z naszymi uczuciami? Tylko mysla o swoich wygodach. A to ze mi jest ciezko samej wszystko robic juz go nie obchodzi. Jak tak mozna.

Gość keepeeppe
olej go to zwykły kutafon skoro nie chce dziecka owocu miłosci krwi z krwi to sory ale co z niego za człowiek

Gość niemajuznicccc
Wlasnie! mam dziecko i mam 20 lat. To juz przekresla wszystko. Nie zaluje ze ja mam bo stalo sie. Zaluje tylko ze z nim! Ze z osoba ktora zrobila ze mnie samotna matke!

Gość gfgfd
pzrynajmniej zeby jakies alimenty placił . Najgorsi sa ci co nie placa alimentow . To sa skurwiele

Gość cocojambo
idź do sądu pokaże te smsy i zażądaj podniesienia wysokości alimentów, nie pąłcz już bo tracisz czas ten facet to chuj

Gość niemajuznicccc
Placi. Nie no plakac m sie chce mam zasrane zycie przes tegop gnoja!!!!!!!

Gość niemajuznicccc
A zawsze marzylam zeby stworzyc w przyszlosci szczesliwa rodzine. Z marzen wychodzi wielkie jedno go....no

Gość ola fa so la
Dlaczego takich brzydkich słów używasz ?

Gość amingora
współczuję ,bo osobiście znam ból porzucenia... boli jak cholera,ale przecież trzeba żyć dalej i trzymać się jakoś dla dzieci!!! za kilka dni będzie rok jak mój ukochany zostawił mnie i dzieci.... jedno miało wtedy niespełna pół roku...a na pierwszych urodzinach wcale się nie pojawił. gdyby nie dzieci nie zaprzątałabym sobie głowy myślami na temat jego kurewskiej osoby! ale przez to,ze są dzieci mam tak wielki żal do niego,że chyba do śmierci się go nie pozbęde. mój idealny i wspaniały on okazał się zwykłą kurwą!!!! taką zwykłą nic nie wartą szmatą.... poszedł sobie do innej i to,że mnie ma gdzies mało mnie interesuję,ale że dzieci ma w dupie ...tego nie mogę zrozumiec. to chyba najgorszy ból dla matki. ja zrobiłabym dal nich wszystko a on nawet nie zapyta czy mają co jeść,to mnie dobija,ale takie jest zycie. tacy ludzie są niższej kategorii i tak naprawde nigdy nikt nie będzie miał wpływu na ich podejscie do pewnych spraw. Jeśli dla kogoś jego własne dziecko jest nic nie wartą osobą to chyba waro wyciagnąć z tego odpowiednie wnioski???

Gość posłuchaj dziewczyno

ech po cholere wy sie tak łudzicie? myslicie ze dziecko coś zmieni?trzeba było go kopnąc w dupe na samym początku i miec święty spokój...ale widze ze ty sie nadal łudzisz.bezsensu

Gość niemajuznicccc
wyzej ktos sie podszyl, wlasnie i to jest najgorsze ze on zostanie juz mi w glowie i bede ciagle myslec bo jest ojcem naszej corki. Mam ochote skonczyc z tym zyciem bo wiem co mnie czeka. Zawiodlam sie myslalam ze razem przez to przejdziemy a on poprostu nas zostawil. Niewiem czy dam rade ale watpie mam slaba psychike nie jestem silna. Zbyt szybko sie poddaje , i zbyt uczuciowa jestem