Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemajuznicccc

musze sie wyzali facet zostawil mnie z dzieckiem

Polecane posty

Gość cocojambo
no różnie to w życiu bywa, okoliczności zmieniają ludzi że szok!!!

Gość posłuchaj dziewczyno
naiwniaczka to mozesz nazwać tylko i wyłącznie siebie skoro uważasz ze zadajesz sie tylko z dobrymi facetami

ha ha czego dowodem jest oczywiście przebieg waszego życiorysu versus mojego:D słyszałyście kiedyś o słodkich cytrynach i gorzkich winogronach?:D ale ok,nie będe kopać leżacego

dziewczyny czemu wy wiazecie sie z takimi osobnikami? malo to fajnych facetow szuka swojej drugiej polowki na cale zycie? ale wam tacy nie imponuja to teraz wychowujcie dzieci i nie liczcie ze jako samotna matkla zainteresuje sie wami jakis ułożony chłopak.

Gość melagela
do sadu mozesz wystapis nie tylko o alimenty ale takze o ustalenie ile i jak ma sie zajmowac dzieckiem jego ojciec. teraz prawo jednoznacznie mowi o takim obowiazku wobec dziecka przez oboje rodzicow. wrzuc w google "prawa nieslubnego dziecka" i poczytaj sobie koniecznie. mam nadzieje ze ten glupek uznal dziecko, jesli nie to tez powinnas wystapic do sadu o uznanie ojcostwa. a o alimenty mozesz prosic sad o 3 lata w stecz i jak zad zasadzi to bedzie musial ci je wyplacic. powodzenia

aha bo ty już wiesz co cie spotka za miesiąc, za rok za dwa no to tylko pogratulować wróżko

Gość grzech zawsze sciaga
pokutę w postaci bólu

do Artefakt - chciałam tu przytoczyć jeden post który wyszperałam i przeczytać co masz w tej sprawie do powiedzenia w końcu to tez pisze samotna mama a ty wrzuciłaś jak widzę wszystkich do jednego worka, ....Bylam w związku 6 lat,bardzo kochalam tego czlowieka,praktycznie żylam dla niego. Nigdy nie kłociliśmy sie, nie było zwad,dogadywaliśmy sie. Pomagalam mu wiele razy w klopotach. Mamy dwójke kochanych i chcianych dzieci. Synek ma 3i pol roku,córeczka 7 miesiecy. Dzieci byly oczkiem w glowie tatusia. W lipcu pewnego wieczoru powiedział"chce sie rozstac". Spadlo to na mnie jakbym mlotem dostala. Dwa dni wczesniej przytulal, robilismy plany na wakacje a tu takie zdanie. Na pytanie dlaczego, uslyszalam, ze ma kogos ,poznał ja w czerwcu i sie zakochal. Dokladnie wczesniej powiedzial ze zna ja 3 miesiace i sa razem od dwóch, ale tydzien temu przyznal sie ze znal ja tylko miesiac, ale chyba glupio mu bylo sie do tego przyznac. Dla mnie rozwalenie rodziny i porzucenie dwojki malutkich dzieci dla takiej krotkiej znajomosci jest chore. Wiem, ze powinnam wybicgo sobie z glowy po tym co zrobil, ale ciezko tak jak przez 6 lat był idealny :( jak mam to zrobic ?????? żyje jeszcze wspomnieniami...choc teraz juz nie jest tak rózowo..teraz sie zmienil i zaczyna traktowac mnie jak wroga jak probuje rozmawiac. A ja chcialam tylko wyjasnien dlaczego, co bylo nie tak... nie wyjasnil nic poza tym ze "sie zakochal" . Dzis juz wiem, ze czul sie zaniedbany od kiedy coreczka przyszla na swiat ..ale do cholefci to chyba zrozumiale ze moge byc niewyspana jak wstaje do dwojki dzieci kazdej nocy !!!!! Poza tym, zamiast szukac kogos na boku jakiejs pociechy warto bylo gebe otworzyc - tak mu powiedzialam. W nerwach odpowiedzial, ze zawali wie, ze powinien sie odezwac, ale juz za pozno bo... "zakochał sie". Jezuuuu..jak ciezko zyc z takim ciezarem. Widuje go niemal codziennie - choc juz coraz mniej ,bo nowa milosc przeslania mu nawet dzieci, wiec zaczyna skracac czas,wymyslac cos na weekendy, ze nie moze...a mimo to nie potrafie tak od razu przestac kochac. Wciaz go jeszcze w duchu bronie. Jestem chyba od niego uzalezniona :( Wiem, ze ten post jest chaotyczny, ale ja naprawde nie potrafie sobie poradzic sama z soba.Jestem sama z dwojka malych dzieci, nie mam na kogo liczyc nawet ...:(

tak myslałam że nie będziesz miała nic więcej do powiedzenia

Gość niemajuznicccc
i nic ciasza nawet nie przeprosi, ja juz chyba naprawde skoncze z nim znajomosc. Myslalam ze zrozumie swoj blad

Gość japiterek
Nie tylko faceci są "tacy" Byłem ze swoją żoną 11lat (mamy po 29) ...czasem było lepiej, czasem gorzej, ale zawsze się dogadywaliśmy. Wszystko razem robiliśmy i do wszystkiego sami doszliśmy-nasze rodziny nam nie pomogły (mieszkanie, samochód itp. itd.) Miesiąc temu oznajmiła mi,że się zakochała, że to już koniec-od tak po prostu. Mamy synka 4-letniego. Sam nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć, jakoś nawet nie mogę tego zrozumieć... tyle wspólnych planów, marzeń......szlag to wszystko trafił ponieważ moja żona się zakochała To jak jakiś chory sen.....ale niestety niemożna się obudzić :(

Gość niemajuznicccc
Chcialabym zeby zalowal tego co zrobil ale brak mi pomyslow:(

Gość niemajuznicccc
Siedze sama z dzieckiem jak kolek a on sobie z rodzenstwem pojchal na zarobek...!!!!! Dziecko ma w dupie ale kasy nie.

Gość japiterek
-> niemajuznicccc Skąd jesteś ?

Gość niemajuznicccc
woj Łódzkie

Gość odette
Możesz podać o alimenty jego rodziców, bo 200 zł nie wystarczy na zapewnienie Ci opieki dziecku na tyle, byś mogła iść do pracy. Ten sms może być przydatny, żeby sąd wiedział, że wszystko jest na Twojej głowie.

Gość niemajuznicccc
Ludzie wesprzyjcie mnie jakos bo ja wariuje!!!!!!!!!!! Na Boga ja juz wariuje

Gość niemajuznicccc
Jeszcze chwila i do niego napisze , ja juz nie wytrzymuje

Gość niemajuznicccc
juz jest 5 dzien. Co moglabym mu napisac?

Gość ogarnij sie dziewczyno.......
nie pisz do niego nic, po co ci taki facet. jeszcze sobie ulozysz zycie. moja kolezanka wpadla w wieku 7 lat, jak dziecko mialo niecaly rok rozstala sie z jego ojcem, minelo troche czasu, teraz ma 20 lat i super faceta, ktory kocha ja i jej synka

Gość miedzy Polska
W wieku 7 lat:D :D :D

Gość ogarnij sie dziewczyno.......
hehe 17 lat :)

Gość niemajuznicccc
ale ja juz tesknie za nim:( powaznie mowie

Gość niemajuznicccc
Boze jak mi go brakuje!!!!!!!!

Gość niemajuznicccc
zaraz zrobie pewnie cos czego bede zalowac, jak ktos ze mna nie pogada:(

Gość niemajuznicccc
Mowilam ze zrobie zle. Napisalam dzis rano do niego i spytałam czy juz mu przeszlo. A odpisal ni ze nie wie. Jak to rozumiec. O co mu chodzi:(

Gość niemajuznicccc
Czy jest ktos kto mi doradzi?? hallo no:(

Gość MAMA OLIWKI
BARDZO DOBRZE CIĘ ROZUMIEM, BO PRZECHODZĘ TO SAMO. Z TYM, ŻE JA PIERWSZE, CO ZROBIŁAM TO SKASOWAŁAM NUMER BYŁEGO, BO NIE BYŁO SENSU WZAJEMNIE SIĘ NAKRĘCAĆ I WYZYWAĆ. A WYZWAŁ MNIE OD NAJGORSZYCH. OLIWKA 19 PAŹDZIERNIKA SKOŃCZYŁA ROK A ON WIDZIAŁ JĄ ZALEDWIE 3 RAZY. OSTATNIO W STYCZNIU. WNIOSŁAM SPRAWĘ O UZNANIE OJCOSTWA I ALIMENTY, BO POWIEDZIAŁ ŻE NA DZIECKO NIE DA ANI GROSZA I NIE OBCHODZĄ GO MOJE WYDATKI.

Gość gość
Ciekawa jestem jak autorce ułożyło się życie. Może tu jeszcze zaglądnie? Jestem w podobnej sytuacji ojciec dziecka zostawił mnie z naszym dzieckiem dla innej bez konkretnego powodu tak Naprawdę. Zawsze się starałam i nigdy nie zrobilaM nic złego .To bardzo boli. Teraz już niby się zakochał. A najbardziej boli że olał dziecko dla jakiejś panny a jej to nie przeszkadza!

Gość gość
autorko?