Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemajuznicccc

musze sie wyzali facet zostawil mnie z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Jestem w podobnej sytucji. mamy 9 miesiecznego synka, mój facet mówi że nas kocha ale juz tak dłużej nie może i wyjechał za granice. co mam zrobić strasznie go kocham

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość Jestemwpiekle
Jestem w takiej samej sytuacji mam poltoraroczne dziecko..po klotni gdzie w zlosci stwierdzilismy ze moze rozwod bylby wyjsciem z dnia na dzien odnowil kontakt z byla i nie interesuje sie juz mna ani nawet dzieckiem. W zasadzie nie wiem czy odnowil czy poprostu juz teraz sie z tym nie kryje. To byla kwestia tygodnia..bardzo zazdroszcze autorce ze jej sytuacja byla 7 lat temu..ja teraz nie wiem co bedzie jutro..nie moge sobie z tym poradzic..w zasadzie to nie wiem po co pisze..chyba by sie wyzalic pod starym postem..mam doac wszystkiego, zasnelabym teraz chetnie i przespala cale zycie albo nie wstala, tak poprostu..

Gość mamadiany
Dzieciątko odczuje Twoje negatywne emocje staraj się mu pięknie śpiewać i opowiadać bajki zero kontaktu z tym k*****m

Gość gość
Rytuały naprawdę działają. Ja odprawiałam samodzielnie, a moim przewodnikiem byla pani Diana z wrozkadiana.pl. Doradziła mi gdzie kupić wszystkie składniki i jak odprawiać aby nie przyciągnąć do siebie żadnych złych bytów. Ważne, że podziałało.

Gość gość
Rob na bachora zrobic umialas , teraz rob az sie zesr,,osz twoj bachor dobrze ci tak szmato o alimenty umiecie szmaty walczyc :D:D