Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GowniarzGnojekGnoj

Jestem załamany swoim wyglądem.. nic dziwnego, że żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość 170 i 70 kg to
szczególnie kafeteryjni prowokatorzy :D zaraz się dowiemy, że on: - nie ma prawka - ma małą stopę - 8 cm penisa - nie ma kolegów - jest introwertykiem - nie wychodzi z domu - nigdy nie miał dziewczyny - jest prawiczkiem - nigdy się nie całował - śmieją się z niego w autobusach - ojciec wchodził mu do wanny :classic_cool:

Gość Gruszka C
ja nie mdam gg bo moi znajomi tu siedza na kafe.. ty pewnie tez sie boisz dac swoje ale powaznie musisz sie sam onanizowac? tak napisales w 1 poście.

Gość GowniarzGnojekGnoj
zaraz się dowiemy, że on: a więc odpowiadam na te pytania... - nie ma prawka ( mam prawko ) - ma małą stopę (mam dużą stope.. o co chodzi z tym pytaniem?) - 8 cm penisa (około 15cm) - nie ma kolegów (racja...) - jest introwertykiem (nie wiem jak ten typ ma..) - nie wychodzi z domu (w sumie racja..) - nigdy nie miał dziewczyny (miałem.. tylko jedną w zyciu) - jest prawiczkiem (nie jestem od roku) - nigdy się nie całował (całował, całował) - śmieją się z niego w autobusach (bez przesady) - ojciec wchodził mu do wanny ( :O )

Gość polowa listy pasuje do mnie
wiem przegralem zycie :classic_cool:🖐️

szczegolnie milo wspominam te wspolne kapiele z moim tate i lowy na wijacego sie diplodoka :classic_cool:🖐️

ty podszywie sam sie wypowiedz a nie dokladasz mi kolejna traume z tatele :classic_cool:🖐️

Gość GowniarzGnojekGnoj
darker chyba zartujesz... po prosto to stwierdzenie bylo tak glupie, ze nawet nie skomentowałem

ja tam lubię chudych facetów i szczupłych masz po prostu za małą wiarę w siebie potrzebujesz wsparcia osób trzecich albo nie masz przyjaciół?

Gość przeciez napisal ze nie ma
znajomych to skad by mial przyjaciol introwertyzm pelna geba :O

Gość przecież napisał że nie
wychodzi z domu, nie ma koegów i w ogóle jest brzydki, niski i przegrany. To ciekawe jak się całował i dziewczynę poznał albo prawko zrobił. Przecież kurduple nie sięgają do pedałów i śmiesznie za kierownicą wyglądają. zresztą żadna normalna dziewczyna nie zwiąże się z facetem niższym niż 180 cm żeby nie skrzywdzić siebie i dzieci

Gość GowniarzGnojekGnoj
petrol.. nie mam zadnych przyjaciol ktorzy by mnie wspierali jak ty to napisales co do goscia wyzej, ano mialem 2x w zyciu fart, raz spałem z jedna kobieta (rozpariczyla mnie) i potem mialem przez 2 miesiace panienka, ktora tez oczywiscie pozniej mnie rzucila:) a prawko mam od 2 lat (bez przesady facet 173 cm dosięga do pedałów :P )

Gość chlopie to masz wicej
doswiadczen z dupeczkami niz wszytskie prawiczki z kafe razem wziete :D

Gość takajednaasiunia
kolego, ja mam chłopakaktóry ma właśnie 173 cm wzrostu i waży 69 kg a sie tyle panienek za nim ogląda że szok! (Denerwuje mnie to strasznie ale to tak na marginesie...) i mi osobiście jego ciało bardzo bardzo bardzo mi się podoba, z tym że jeszcze na twarzy jest bardzo przystojny i myślę, że to też odgrywa dużą role jeśli chodzi o wygląd. Nie oszukujmy się że wszyscy patrzą na wnętrze, bo i tak sprawa zainteresowania opiera się pierwsze na WYGLĄDZIE, a dopiero później reszta..

Gość a czy ta co cie
rozprawiczyla byla dzidewica ?

Gość GowniarzGnojekGnoj
Nie, ona była doświadczona

Gość Nemes;*
znam dziewczyne, ktora ma dokladnie taki sam problem jak ty; wzrost sredni, ale postawa przygarbiona nieco, wiec wydaje sie nizsza, chuda... buty zawsze sportowe i ogolnie takiz styl... twarz dziecka.. wiek 30lat... no i problem gotowy... jest sama.

Gość pewnie brzydka i starsza oraz
gruba?

Gość hey bejb you can see me now
moj chlopak 173 - tez ok 70kg, nie ma prawka, zero kasy, w wieku 20 lat wyglada na max 17, przystojny tez nie jest. a kocham go ponad zycie ❤️