Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiasqu

bez głupich odpowiedzi:)

Polecane posty

mam pytanie , otóż mam włosy raczej ciemny blond, coś mi strzeliło do głowy i farbowałam je na czarno. włosy baardzo zniszczyłam tym półrocznym farbowaniem, teraz chcę wrócić do koloru naturalnego, więc zaprzestałam malowanie ich. chwilowo mam odrosty ok 3 cm, nie wygląda to zaciekawie, ale nie chcę już malować włosów:| chciałabym jakoś domowymi sposobami- tak aby moje włosy nie ucierpiały!- rozjaśnić tą część malowaną, czyt. czarna. da się ?:|

Gość dorciasorcia
idź do fryzjera, bo tu nikt ci nie doradzi

Gość kdjkljfjda
NIE POCIESZE CIE , ale albo chodzisz z tymi mega odrostami i cierpliwie czekasz za wrocisz do tamtego albo...idziesz sie obciac na łyso jak ostatnio ta młoda żonka Łapickiego i możesz wyglądać jak ona ...wrr!! swoja drogą ...dziewczyny myslcie kurcze zanim polozycie kolor!! naturalne wlosy juz nigdy takie same nie beda - chyba ze sie zgolisz na zero :(:(

wiem, głupie było ich malowanie. Wszyscy mnie namawiali, uległam, teraz żałuję. Wszyscy mi mówią, abym dalej malowała, bo tak mi ładniej , ale moje włosy już wołają o pomstę do nieba:( mądry polak po szkodzie

Gość revanol
to dziwne aby po 6 mies. malowania włosy stały się tak zniszczone jak opisujesz może nie pielęgnowałaś ich odpowiednio?

myślę, że dbałam odpowiednio, ale nie kręcą się już tak , jak kiedyś. teraz jest siano i puch, nie ma ych pięknych zdrowych loków:( ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to, że wypadają mi ogromną ilością!!:|

Gość kafeczerianna
odczekać...... trzeba odczekać...

Gość Anty Mjka TVN
Możesz iść do fryzjera na ściągnięcie koloru, zapłacisz pewnie jakieś 120zł, ale problem z głowy, potem farbujesz na swój naturalny kolor i już, oczywiście włosy znowu trochę ucierpią, ale będziesz miała swój kolor. Możesz też zrobić nawilżanie włosów u fryzjera-koszt ok. 30zł.

Gość kaffieerie
nikt nie wie jak domowym sposobem rozjaśnić włosy?? bo i ja bym chciała...