Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy mu zależy

postawić mu ultimatum?

Polecane posty

jestesmy ze soba od 5 lat, mamy po 21 lat no iiiii..ani słowa o zaręczynach, ślubie.Jeszcze jakiś ponad rok temu rozmawialiśmy o tym, a teraz ani słowa. Jesteśmy młodzi, więc nie chce jeszcze wychodzić za mąż, ale jest mi przykro, że po 5 latach bycia razem on nic nie wspomina o tym. Uważam, że moglibyśmy się już zaręczyć, a tu widoku na to nie ma

Gość Nemes;*
No ale widzisz w tym jakas logike? Nie chcesz slubu, ale chcesz rozmawiac o slubie? Nie chcesz slubu, ale masz pretensje, ze twoj facet o tym nie wspomina? :o:O Wyjasnij to.

od rozmowy o ślubie do samego ślubu to jest daleka droga koleżanko, po prostu wydaje mi się, że taka rozmowa na ten temat oznacza, że jednak myśli się o przyszłości z tą daną osobą. Ja mu nieraz mówiłam o zaręczynach, ale on w sumie odpowiadał omijająco

Gość Nemes;*
Nie jestem Twoja kolezanka :) Do czego potrzebne sa Ci jego slowa: "kochanie wezmie kiedys slub, bedziemy mieszkac razem, gotowac razem" ??

Gość kosmatamysl.
Dlaczego w ogóle w tak młodym wieku myślisz o ślubie? jeśli jesteś jego pierwszą to on może nie chce ślubu, bo chce się jeszcze wyszaleć niekoniecznie z Tobą; dlatego unika tego tematu. A Ty też powinnaś szaleć, bawić się , a nie gotować obiadki, i obrabiać cały ten bajzel, spłacać kredyt i inne takie... :o