Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaaaaaaaa

ex dziewczyna mojego faceta jest brzydka!

Polecane posty

On mi powiedział kiedyś, ze była przepiękna. A ja po 3 latach znalazłam jej profil na pewnej stronie (cos typu goldenline) i jest naprawdę tragiczna! Wkurza mnie to,że on opowiada ,że jest taka piękna i nawet jakiś kolega się w niej kochał. Chcę żeby on zobaczył to zdjęcie na którym tam strasznie wygląda i wytłumaczył mi co w niej takiego pięknego, bo mnie to wkurza,że mi wmawiał że była taka śliczna. On zawsze krytykuje moich byłych i się z nich wyśmiewa ,a sam nie chciał mi pokazać jej foty (już wiem dlaczego):) Co zrobić żeby on zobaczył to zdjęcie, ale bez domyślenia się,że ja jej szukałam na necie?:) Może jakoś anonimowo mu wysłać?

up

Gość sister dobra rada
a czemu po prostu nie pokażesz mu tego zdjęcia i nie powiesz tego samego, co on o twoich byłych? jeśli nie jest idiotą to zakuma o co ci chodzi...

Gość DiscoDiva
jeśli tak Cię to wkurza, to co się będziesz z nim szczypać, pokaż mu fotkę bez żadnych ceregieli i powiedz "tak się naśmiewałeś z moich byłych, a twoja eks wcale nie jest lepsza. a taka z niej niby piękność hahaha teraz już wiem, dlaczego nigdy sam mi jej nie pokazałeś". tylko właściwie, jakie to ma znaczenie?

Po cholerę drążycie tematy swoich byłych? Przecież to bez sensu zupełnie. Zajmij się nim, a nie jego BYŁĄ.

no tak, ale ja mu te zdjęcia sama pokazałam. Nie chce żeby pomyślał,że mam jakąś obsesję i ją wyszkuje w google( tym bardziej ,że troche mi to zajeło bo nawet nie znalam jej nazwiska).Ale naprawde jest paskudna, kusi mi strasznie!!:D Zamiast cieszyc sie ze jest paskudna to wkurza mnie to, ze on twierdzi ,że 'to' jest piekne!:D

dla niego mogła być najpiękniejszą... zgadzam się z sova zajmij się porządnie facetem a nie jego byłymi:)

Gość a ty myslisz ze jestes ladniej
marzenie scietej glowy :D

dlatego, że zawsze jak się kłócimy to jakoś temat byłych się włącza i on zawsze sie wyśmiewa z moich. A jak ja się wysmiewam z jego to mowi,ze nawet ich porzadnie nie widzialam (bo pokazal mi zdjecie jej kiedys ale z profilu i z daleka gdzie nic nie bylo widac).A na tej stronie jest jej zdjecie twarzy z reki robione i jest wyraźnie widać i nie ma możlwiości żeby sie ze mna nie zgodzil ,ze jest paskudą.

napiszcie jakies pomysly, jak mu podeslac to foto zeby nie domyslil sie ze ja mam cos z tym wspolnego:)

podeślij ,podeślij,przypomni sobie jaka dla niego piękna była kiedyś i ex zamieni na obecną a obecną na ex....

czy myslicie ze jak sama je sobie wysle i powiem, patrz ktos mi to wyslal ,czy to twoja byla, to sie skuma?:p

Gość anonima wyślij
i po kłopocie :D załóż np. nową pocztę i podeślij mu mailem :P tylko nie loguj się do tego konta z domowego kompa, nawet jeśli razem nie mieszkacie, bo jak wpadnie do Ciebie i zajrzy w historię to lipa :P idź do jakiejś biblioteki albo zrób to w pracy czy u koleżanki, opcji jest sporo

gotje, naprawde, nie ma takiej obawy, ta dziewczyna jest ochydna

Mój miał tak samo, gadał że miał taką ładną eks a jak zobaczyłam jej zdjęcie na fb (google :D) to się przeraziłam, taki paszczur! Powiedział mi że zanim mnie poznał to nie wiedział że może mieć tak cudną dziewczynę i dlatego zadowolił się byle czym, ale wstyd mu było przyznać się mi że jego eks nie grzeszyła urodą... A z moich też się naśmiewał zawsze! Wyślij mu jej zdjęcie na jego maila i podpisz 'Masz rację, Twoja eks to ósmy cud świata. Nie to co moi obrzydliwi eks...'

dla Ciebie jest ohydna ..dla niego była kiedyś najpiękniejsza kobietą na świecie...cóż...

anonima wyslij - no tak, ale wtedy mnie nie bedzie przy tym jak bedzoe to otwierac, moze mi nic nawet nie powie.a ja bym chciala moc zoabczc jego reakcje:D

Gość kdjada
poaz ją nam to ocenimy czy brzeydka :D wyslij mu maila z falszywego konta i napisz. o popatrz jak sie zminila :D

aha, poza tym ona mieszka z granica, jak mu wysle anonima to pokaze sie ip polskie? czy nie bedzie wiedziec skad to?

Nie chcę nikogo urazić, ale bezsensowne są te rady. Skoro przy kłótniach wypominacie sobie swoich byłych, to ja tu czegoś nie rozumiem. Co chcecie sobie udowodnić? Kto był bardziej zdesperowany wiążąc się z jakimś "paszczurem"? To co było, to było i chyba czas najwyższy zamknąć ten epizod i w końcu zająć się własnym, obecnym życiem. Dla niego może i faktycznie była piękna. Człowiek inaczej postrzega ludzi, kiedy pozna ich wnętrze. Dla Ciebie może być ona Koszmarem z ulicy Wiązów, a dla niego jaśniejącą gwiazdą. Pomyśl sobie jeszcze, jak czułabyś się na jej miejscu? Może i jest brzydka. Ale ma fajny charakter. Ma fajne zainteresowania. Ma ciekawe poczucie humoru. I za to w związkach się ludzi kocha. Wygląd zewnętrzny schodzi na dalszy plan. Wyślij mu to zdjęcie, pewnie, czemu nie. Ktoś Ci już to doradził. Od koleżanki, z biblioteki, cokolwiek. Tylko bez tego idiotycznego podpisu, że "Twoja była jest cudowna, nie to co moi ex", bo logicznym będzie, i tylko kretyn nie wpadłby na to, że ten mail jest od Ciebie. Ktoś już napisał, że "ex wymieni na obecną, a obecną na ex". I z tymi słowami najbardziej się zgadzam. Poza tym nie zdziw się, kiedy Twój facet dostanie jej zdjęcie, będzie zachwalał jej urodę. A Ty spalisz się ze złości, nic przy tym nie osiągając. NIC. Powodzenia.

Gość miła sąsiadeczka
Załóż nowe konto. Z tego konta wyślij DO SIEBIE maila z fotką jego ex. Napisz przy tym DO SIEBIE, że to ex Twojego faceta, czy coś w tym stylu. Jak facet będzie u Ciebie, to powiedz, ze dostałaś dziwnego maila i że ktoś sobie żarty robi, bo on zawsze mówił, że jego ex jest piękna, a ktoś Ci przysłał fotkę jakiejś maszkary i twierdzi, że to jego ex. ;)

Gość fdghfmngdbfvdcs
nie chce Cie martwic ale ja jestem naprawde ladna a gdy zrobie sobie zdjecie aparatem z reki wygladam tragicznie tak ze nie moge na siebei patrzec :O a moj chlopak lubi robic takie zdjecia jak gdzies siedzimy to z reki nam robi-mam ochote go wtedy zabic;) wiec moze ona naprawde jest ladna, niektorzy ludzie zyskuja na zywo. a druga opcja jest taka ze dla niego byla ladna. moj ex na zdjeciach jest niezbyt urodziwy, w dodatku ma zakola widoczne i na pewno gdy moj obecny widzial go na n-k to sie dowartosciowal bo obiektywnie jest od niego sto razy przystojniejszy (co potiwerdzaja moje siostry, mama, kolezanki :O) a szczerze mowic dla mnie ex byl przystojniejszy bo mal to "cos", usmeich ktory mnie powalal, iskry w oczach gdy na mnie patrzyl-to wszystko sklada sie na to czy ktos jest dla drugiej osoby atrakcyjny. same ladne rysy twarzy to nie wszystko. czasami sa ladne laski ale nic w sobie nie maja ciekawego np miss polonie swiata i tym podobne

Gość jeszcze raz ziom
pierdolnij sie w leb autorko tematu

sąsiadeczka - tez o tym myslalam, ale tak sobie mysle, ze to malo prawdoppodobne zeby ktos mi wyslal jej zdjecie.boje sie ze on sie skuma ze to moja sprawka, a wtedy blaby wtopa.ale jak juz to chyba tego wlasnie sprobuje. ewentualnie wysle mu na jego maila bez podpisów. Siamese, ale ta dziewczyna to angielka, a nie polka mieszkajaca za granica. twojego to tez angielka? smiesznie by bylo:D Ok, byc moze macie racje, ze dla niego ona jest ladna. w sumie tez mi sie moj narzeczony tak od razu nie spodobal, a teraz mysle ,ze jest mega przystojny, ideal.Ale akurat watpie zeby chodzilo o jej charakter, bo zawsze powtarzal, ze byla piekna ale byla okropną, niemiłą osobą.

no wlasnie, i dlatego ma taki zaburzony obraz jej w glowie. A teraz minely 3 lata, i zobaczy wreszcie jak naprawde wyglada, nieomamiony miloscią i moze przestanie mi pieprzyc jaka to ona piekna a moi byli straszni. juz z jedna byla tak zrobilam (pokazala mu zdjecie, bo mial ja na fb) to sie za glowe zzlapal i powiedzial ' boze, to byl blad'.:D

Gość malaaaalala111
oo jezuu... dziewczyna ale glupi temat... nie wyborazams obie wsytuacji w ktorej moj chlopak mowi mi ze jego byla jest piekna! od razu bym w pysk strzelila!! a moze ona nadal mu sie podoba, zastanow sie nad tym... chce cie podburzyc, daje do zrozumienia ze ty nie jestes ladna.... dla mnie i mojego chlopka temat jego bylej jest zamknety, nawet slowem nie wspominamy o niej, (no moze jestn kilka wyjatkow) a wy gadacie o nije i jeszcze on przechwala ze jest taka piekna.... !!!

a co myślicie żeby wysłać mu samą fotke( nie link do profilu) i nic wiecej?

Gość malaaaalala111
to jets chore, wysluchiwac o urodzie bylej.... chlopaka ... jeszcze zeby ja tak chwalil.... chore...

to jak powiedzial ze jest przepiekna byla dawno, jak sie dopiero poznawalismy. a teraz ostatnio jak sie klocilismy, ja powiedzialam ze z tego co widzialam na focie to jest brzydka, a on powiedzial: nie, nie jest brzydka.