Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona111

napuchnięte miejsce intymne

Polecane posty

Gość przestraszona111

Ostatnio mój mężczyzna robił mi "palcówkę". na pcozatku ona była dość sucha i było delikatnie ale jak zrobiła się wilgotna było dosyć ostro. Zaraz po ten spuchły mi wargi sromowe i łechtaczka. Tylko że w dziwny sposób. Lewa warga była strasznie spuchnięta a prawa troszeczkę. tak samo łechtaczka była spchnięta tylko z lewej strony. To było straszne. Wyglądało jakby miało zaraz pęknąć i troche piekło. To się zrobiło koło godz 18 i rano było bez zmian. dopiero koło 11 poczułam ostre pieczenie i zrobiło mi się mokro. okazało się że opuchlizna zeszła i wyleciało cos w postaci jakiegos płynu ale czytałam że to normalne. Teraz opuchlizna jest minimalna. Troche piecze, swędzi. Czyli pewnie się goi. Moczyłam to wczoraj wieczorem i dziś rano i po południu w płynie do higieny intymnej z rumianku. Zastanawiam się czy powinnam iść do lekarza czy skoro zaczyna się goić to nic mi nie będzie i wszystko wróci do normy.?

jak sie goi to nie musisz iść do lekarza ale z nim porozmawiaj że nie ma wyczucia a ty też jak zaczyna ciebie za mocno stymulować to mu powiedz