Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popoppopopopopop

chłopak 3 lata młodszy ode mnie wynaje mi miłość...

Polecane posty

Gość popoppopopopopop

Ja mam 19, on 16 - wygląda na więcej ;P niby fajny, znamy sie z 2 miechy, imprezujemy razem nieraz. nie powiem - mi tez wpadł w oko i w ogole od poczatku widze ze ja mu tez. no i tak dzisiaj sobie gadamy na gg..a ten do mnie - 'Zakochalem sie w Tobie'A ja takie oczy...i piszę mu ' ha ha ha bardzo smieszne', a ten - ' naprawde, ja z takich rzeczy nie żartuję'.a ja na to że' trele morele, niezły jajcarz ciebie' a ten do mnie' zaraz bede beczał i smutna minka' a ja na to 'chlopaki nie placza' a on ' ja jestem inny', potem wyslal mi jęzora - ;P. ja jemu też i koniec gadki, już nic nie pisał ale nadal siedział na gg. więc ja po jakichs 10 minutach zeszłam z kompa. no i tak sobie teraz o tym rozmyślam wszystkim..co o tym sądzicie??? wprawdzie za tydzien wyjezdzam na studia do miasta oddalonym o 120 km od niego...w soboe ide na impreze, on tez tam bedzie, zobacze jak sie bedzie zachowywał... Dzieki za przeczytanie i czekam na jakieś komenatrze ;)

byłam z chłopakiem 3 lata młodszym....jak ja szłam na studia on zdał do średniej . generalnie , strata czasu . taki szybko się nudzi dziewczyna i szuka następnej . ten mój to był taki typ podrywacza. na początku zakochany po uszy starsza laska i w ogóle a potem zerwania powroty . zdrada itd ..teraz mnie to śmieszy, ale wtedy przeżywałam jak kretynka.

Gość nectarine 20
jakbyscie oboje mieli powyzej 20 to mysle ze ok ale nie czarujmy sie 16 to jeszcze dzieciak-nawet jesli nie wyglada, nie nastawialabym sie ze to bedzie dlugi zwiazek

Gość starszawa
Ja 60-tka a chlop 14 lat mlodszy wyznal mi milosc, nie wygladam na tyle a i on wyglada na starszego ale 16lat to dzieciaczek.