Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaska, przystanek

Słów kilka o narcyzach

Polecane posty

Gość Alaska, przystanek

Niedługo jest ślub kuzynki i do naszego domu zjechała rodzina z drugiego końca Polski. Mój inny kuzyn jest po prostu popierdolony. Jego własny wygląd potrafi go tak zaabsorbować, no naprawdę. Nie dość, że strzela miny jak jakiś model, to jeszcze długo ogląda się w lustrze. Faceci, przestrzegam was przed czymś takim, nie chodzi o to, że to jest niemęskie, to jest po prostu obrzydliwe. Nie ma nic gorszego niż facet-narcyz. Owszem, jest z twarzy przystojny, ale też chudy. Potrafi chodzić i mówić jaki to on jest przystojny i udany. Już lepszy facet-sierotka niż facet-narcyz, powiadam wam.

no ale co w tym złego? :D nawet,że tak napisze, te brzydkie sierotki często przed lustrem stroją miny i pozy niż przystojniacy

Gość zmotoryzowany Witoldzik
Po pierwsze narcyza rozpozna się po tym, że: kupuje za drogi samochód taki, niż sam jest wart goli się jak głupi (marudzi jakiej maści ma zarost) ćwiczy na siłowni solarium myje się nadmiernie i chce by inni się myli zawsze chce najlepiej wypaśc na zdjęciu umieszczanym w portalu nasza-klasa, facebook czy fotka.pl (tutaj on sam jest dla siebie, a nie on dla innych) mimo biedy dziedzicznej chce maskować swój status spoleczny (szpachlowanie starego domu, marzenia o lepszym aucie czy wstawienie drzwi od mieszkania dostojniejszych by małolaty przyciągać na seks) narcyza poznasz po komentarzach w Internecie, gdzie stara się najlepiej wypaść (socjolologia, psychologia czy seksuologia to juz bada na okrągło i do bólu) narcyz dba o to w jakim towarzystwie się obracać

ostatnio tez mnie o malo ch******* nie strzelil, gdy podczas jazdy autobusem PKS, mlody chlopak, na oko 17-18 lat, non stop głaskał swoje wlosy, przegladal sie w ekranie komorki i poprawil kudly.

Gość zielonooka skorpionica
to ostatnio moj ciagle mowi " ale sie zrobilem brzydki" a ja na to "wcale nie" i tak w kolko:/

Gość crossing over
mam to samo jak widze takie ksiezniczki zapatrzone w siebie, OBRZYDLISTWO

Gość Alaska, przystanek
to znowu ja. o właśnie, jeszcze długo się szykuje do zdjęcia, bo chce wypaść jak najlepiej. potem zamieszcza te zdjęcia na różnych portalach. no nie powiem, jest ładny na twarzy, jakby miał jakieś ciało to mógłby być modelem, bo jest fotogeniczny, ale takie zachowanie jest po prostu niemęskie i nie róbcie tego.