Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdj

czy wyglądam grubo?

Polecane posty

Gość zdj
topless też nie podszyw

nei chce mi sie teraz rozbierac i robic:D ja mam wiec b. podobnie do Ciebie! a w udzie mam 50 lydka 33

Gość Zeeeszc
88 w biodrach to ja mam i mam chudziutką pupcie:)

Gość zdj
pokaze wam film jak masuje cipke chcecie?

Gość zdj
czyli sugerujesz, że mam więcej niż 88?? zdj było robione samowyzwalaczem i z góry więc może przez to, a wymiary i waga są jak najbardziej autentyczne

Gość zdj
nie no biodra to chyba przez kości biodrowe musi miarka przechodzić?

Gość Zeeeszc
Wydaje mi się że Twój z tego co widze duży biust dodaję Ci całej objętości i to dla tego wyglądasz na więcej...

Gość Paulana
kosci nie kosci biodra nie biodra tak czy siak poprostu zacznij cwiczyc a wtedy nawet pulchne cialo wyglada o wiele lepiej. ja bym na twoim miejscu zabrala sie za cwiczenia nie bedziesz wtedy musiala pytac czy wygladasz grubo bo grub to zupelnie inna osoba a ty poprostu troche sie zaniedbujesz uwazam.

Gość Paulana
gruby* mialam na mysli

pocwicz to bedziesz miala miesnie bo tu ich nie widac a jak jest cialo umiesnione to ejst ladnei wyzezbione i wtedy to od razu lepiej sie prezentuje jest smuklejsze

Gość Paulana
powiem ci tak ja jestem ogolnie szczupla osoba ostatnio nawet bardzo ale nigd doslownie nigdy nie bylam zadowolona ze swojego ciala bo skora byla zwiotczala miesni nie bylo. kiedy zaczlam cwiczyc o moj ty Boze nie pytaj jakie fane samopoczucie:)

Gość tam gdzie kości to raczej pas
jest:-p ja wyglądam podobnie, może trochę pulchniejsza jestem jednak;-) 63kg na 168, ale zawsze co innego powie się obcej osobie a co innego samemu sobie... jak patrzę na to zdjęcie to widzę normalną dziewczynę, nie patyczaka ale wszytko mającą na swoim miejscu, która nie powinna się tym martwić:-) jednak sama usilnie się usiłuję odchudzać, bezskutecznie...

Gość zdj
też mysle ze to przez ten biust, no tak jak ćwiczyłam to chyba było o wiele lepiej, a na ile lat moje ciało wygląda?

grubo napewno nie, piękne piersi, nogi :) ja mam 165 i waze niecałe 57 i wyglkądam tez szczupło , może dlatego niektórzy nie mogą uwierzyć ze ważysz zaledwie 50:) ale napewno nie jestes gruba! co to za pomysł w ogóle:)

Gość eugenia-bodo
22-23

Gość zdj
no to mnie na dodatek postarzyliście;)

Gość zdj
tak mam 19 lat...

Gość abgneel
Chuda nie jestes. Ale i gruba tez nie. Raczej mocno zbudowana-masywne nogi.

źle bym się czuła, mając takiego ciałko, ale grunt to samopoczucie, mnie się podobają szczupłe i chudzinki, jesteś proporcjonalna i zgrabna, ale ja bym trochę zrzuciła na Twoim miejscu :P. ja jestem na tej focie z aukcji (w czarnej kiecce), mam 92cm i wielkie duuupsko :O:O. i nie wiem jakim sposobem Ty masz tak malutko:)

Gość zdj
jaki byłby sens dawać zdj w obcasach, kiedy sylwetka nabiera od razu innych kształtów, a ja chcę oceny naturalnego wyglądu, dzięki za opinie i rady

Gość masz fajną szczupłą figurę
n tylko te boczki troche szerokie. I jestes pewna, ze twoja waga dobrze dział Bo wyglądasz na toche więcej niz 50 kg