Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdj

czy wyglądam grubo?

Polecane posty

Gość truskawkowy koktajl
Levviatan jak juz jestes na tym forum to prosze cie nie udzielaj porad prawnych albo udzielaj ich majac przed soba kodeksy i ustawy

do dziewczyna na zdjeciu wyglada no ale może masz z czego schudnąć :P i odrobina silnej woli, sprawi cuda? bo ja mam po prostu szerokie biodra-miednicę, z natury, po mamie :O:O, ważę ok 54kg, tkanki tłuszczowej nie mam na biodrach, więc nawet jeśli nieco jeszcze chudnę, to w biodrach zawsze mam powyżej 90 :O:O mogę być patyczakiem, ale dupsko zawsze mieć będę :D:D:O:O,

zdj -> ja ćwiczę od prawie 4 miesięcy bo chce poprawić trochę swoje ciało (zaznaczam że nie zmieniałem diety) pierwsze widoczne efekty były po jakimś miesiącu. dlatego twoje próby nie dawały efektu bo na efekty trzeba długo pracować do dziewczyna na zdjęciu -> taka figura jest całkiem niezła bo lepsza taka niż duży biust, mały tyłek, brak wcięcia w talii i duży brzuszek ;p

Gość dziewczyna na zdjeciu wyglada
do dziewczyna na zdjeciu-ja mam w biuscie dokladnie tyle,ile w zadzie,wiec chociaz jestem proporcjonalna,ale jak ogladam sie w lustrze z profilu,to hmm...latynoski zad mam:O

Gość t3g435tg
wiesz co ja mam 162cm i waze 54kg i jestem 10 razy szczuplejsza od ciebie, chyba masz zepsuta wage :)

Gość wroom
no tak , ale jak chudsza dziewczna usiadzie na kolanach to czujesz jej wage , a grubsza jest jak miekka poduszka.. Wiec nie mozna powiedziec czy lepiej wazyc 50 kg czy 58 kg . Tutaj zdania sa podzielone

Bita Smietana-schudlam juz:) czy jestem mniejsza,czy wieksza,proporcje sa zawsze takie same.Otluszczona na szczescie nie jestem,a tylka przeciez sobie nie obetne.

Gość wroom
inne wady ma niska masa , a inne wyzsza . Kobieta ze zbyt niska masa wydaje sie byc twarda w dotyku jak kaloryfer , co nie jest dobre . Chociaz moze sie lepiej prezentowac w roznych ubraniach czy na plazy .

a-no i kosci biodrowe mi wystaja:O Ja tez odziedziczylam szerokie biodra po mamie:)

Gość wroom
ogolnie uwaza sie ze niska masa - dobra dla oka wyzsza masa - dobra do łozka , ale juz nie tak dobra dla oka .

Gość zdj
oj bo sie jeszcze pokłócicie przeze mnie t3g435tg -- to Ty masz chyba zepsuta wage jeśli uważasz, że masz 54 i jesteś 10 razy szczuplejsza ode mnie, w takim razie Ty chyba nawet 40 nie ważysz

wroom-sranie w banie z ta waga,bo moje 56kg przy 163cm wzrostu wydaje sie byc masa troche za duza,ale jestem ubita przez cwiczenia i sklonnosci genetyczne.

Gość t3g435tg
zdj mowie powaznie, mam 162cm i waze 54kg nawet moj maz powiedzial,ze wygladam duzo szczuplej, poza tym sama widze siebie a widze ciebie. mjak dla mnie nogi masz szczuple,ale gore juz troszke utuczona

Gość zdj
kiedyś troche biegałam więc może nogi to przez to... no a góra, jakie ćwiczenia?

Gość t3g435tg
a kiedys jak schudlam po porodzie do wagi 48kg i tak tylam do 52 to wygladalam jak patyczak,az nie moglam na siebie patrzec., nie wierze ze z taka masa wazysz niecale 50kg bo to po prostu niemozliwe

Gość wroom
posladki u tych kobiet to nie mieso tylko glownie kosci i mala ilosc mięsa . NAprawde nieprzyjemnie jest zawadzic o tak wystającą kosc .

Gość zdj
myslałam też o seksie ale boję się, że mi tą moja i tak szeroką dupę bardziej poszerzy...właśnie się ważyłam pokazało mi 65, no i to jest moja prawidłowa waga, 50 to moje marzenie, żeby warzyć....

Gość zdj
a nie myslicie, że tymi moimi udami kiedys swego faceta zadusze??

Gość zdj
2 wyżej podszywy, dzieki za cenne uwagi napewno skorzystam

jak dla mnie góra za masywna.. ale masz ładne nogi :) hmm o tym że tłuszcz jest lżejszy od mięśni wiem od dawna, tyle że ja mam 165cm i 57 kg i wyglądam dużo szczuplej od ciebie.. więc też jakoś nie chce mi się wierzyć w tą wagę.. Ale co by nie było ogólnie nie jest źle :)

Gość Facet_normalny
Wyglądasz ok, jest według mnie bardzo dobrze.