Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdj

czy wyglądam grubo?

Polecane posty

wiec wez sie teraz za siebie ogranicz troche jedzenie albo wiecej ruchu wprowadz bo rozrost tkanki tluszczowej dopiero przed Toba! po 21 roku zycia dopiero sie tyc zaczyna naprawde!

Gość to ja Ci powiem
ogólnie jest OK zadbaj o prezencję Twoich pięknych dużych piersi - zainwestuj w lepiej dobrany stanik i noś koszulkę dopasowaną do sylwetki - szerszą w piersiach, wybraną w pasie i znów szerszą dołem, przód koszulki powinen być szerszy niż tył, ta nie jest w Twoim rozmiarze, przez to i źle leżacy biustonosz nie widać Twojej talii. ech poubierałabym Cię :)

Gość masz fajną szczupłą figurę
no wyglądasz na jakies 55 kg ważyłas się na innej wadze?

Gość zdj
tak wiem troszke za mały, ale to dlatego go ubrałam że jest biały, a nie chciałam innego koloru pod białą koszulkę, także mi to wybacz bo inne mam dobrze dobrane;) to ja ci powiem -chętnie posłucham Twoich dalszych rad co do ubioru;)

Gość jhihoihjoi
mam bardzo podoba figure przy 180 cm wzrostu i 63 kg, wiec mozliwe, ze autorka wazy te 50.

Gość NIE KUPUJ SŁODYCZY
naprawde nie ejst źle, ale taliia jest słabo zarysowana i brzuszek wystaje za dużo słodyczy za mało ruchu, zgadłam? tki brzucholek robi się nawet szczupłym osobom, jesli prowadza niehigieniczny tryb życia teraz łątwo to zgubić ale za 2-3 lata moze być masakra

63 przy 180 to sumo?:o DYREKTOR NEI MASZ ZA GROSZ WYOBRAZNI! TYLE CI POWIEM Bazienka jakos bylam zawsze przekonana ze masz wiecej ajk ja;)

ja mam podobna sylwetke tylko bardziej wysportowana ,chcialam Ci napisac ,ze jest dobrze ale doczytalam ile masz lat..Twoje cialo wyglada na jakies 25-30 dobrze byloby pocwiczyc a poza tym jest ok

Gość jhihoihjoi
rozmiary od 34 do 42

Gość wroom
wygladasz przyzwoicie .

Dyrektor a moze ma zaburzenia i nie widzi patrzac na siebie tego co inni widza;)

Gość jhihoihjoi
zaburzenia mialam 8 kg temu, wypraszam sobie

tylko jest jedna mała rzecz o której widać nie wiecie/nie pamiętacie. najprościej 1 cm sześcienny mięśni jest cięższy niż 1 cm3 tłuszczu tak że mięśnie są cięższe i dwie osoby o takiej samej wadze i wzroście mogą wyglądać różnie

Gość truskawkowy koktajl
jak dla mni szczupla kobieta tylko w tym podkoszulku wygladasz jak 50letni kaszalot i moze dlatego wydajesz sie masywna 48-50 kg na 160 cm?? tu troche nie chce mi sie wierzyc ja waze 48 na 152 cm i mam taka figure no poprawie mam grubsze uda i tyle w talii mam 65 cm na kosci biodrowej 84 biodra w pupie 88

Gość jhihoihjoi
dyrektore a Ty czytaj to,co jest napisane, a nie to,co chcesz przeczytac. napisalam,ze waze 63.

Gość DiscoDiva
do autorki nie wyglądasz grubo kochana, najwyżej masz źle dobraną bieliznę (biustonosz), ogólnie spoko figurka :) dyrektore ja mam 180 cm i wagę z 67 kg i noszę rozmiar 36/38 (góra 36/dół 38), więc jak sumo raczej nie wyglądam i tamta dziewczyna, do której ten tekst był skierowany raczej też nie, bo ma wagę z 5 kg niższą niż moja. wszystko zależy od tego, czy ma się mięśnie czy tłuszcz :P

Lewiatan otoz to! ja mam chbya wiecej miesni jak autorka to tez moge inaczej wygladac przy tej samej wadze:P zdoooopiam jzu stad! nei am sensu tak pisac o dupie marynie

Gość pastafarianka reaktywacja
ten tłuszcz cie pogrubia, a tak poza tym to foto z sesji / reklamy dove

Gość dziewczyna na zdjeciu wyglada
ok-taka w sam raz. Bita Smietana-Ty sie swoim tylkiem przejmujesz?to co ja mam powiedziec na moje 98cm w biodrach (najszersze miejsce) przy 71cm w talii?Nie dosc,ze mam zad,jak Kim Kardashian,to jeszcze do tego odwieczny problem z kupieniem spodni,ktore nie odstaja w talii;)

Gość zdj
dzieki za tego kaszalota;p rozbawiło mnie truskawkowy koktajl - napewno nie mam 152 jak ty wymiary mam takie jak podaja przyrządy do mierzenia a i one moga sie mylić, a co do brzucha no to zawsze taki miałam mimo podjetych wczesniej prób ćwiczeń, teraz co prawda sie zapuściłam troche bo za dużo w domu leniuchowałam...

truskawkowy koktajl -> tylko że ktoś może mieć w ciele więcej tłuszczu który sprawia że wygląda się grubiej lub na odwrót ;)

Gość do dziewczyna na zdjęciu
witaj w klubie kochana, ja mam w biodrach 97 a w talii 70, więc dokładnie takie same proporcje, jak Twoje :D a do tego w biuście mam marne 88 :P taka figura to porażka dopiero