Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

kobiety!! czt zdarzyło się wam kiedyś w waszym nic niewartym życiu dać za darmo

Polecane posty

Myślę że żadna z was nigdy nie dała dupy za darmo,a jesli to zrobiła to pewnie była albo pijana do nie przytomności albo naćpana.Trzeźwa kobieta nigdy nie daje dupy za darmo,niestety ale taka smutna prawda.

Gość i tu sie mylisz
ja dalam, do chcialam

Gość ja daję
swojemu meżowi już od 15 lat za darmo wiec widać można i na prawdę nie oczekuję nic w zamian od męża w sensie finansowym ...uwielbiamy sex ze sobą :D

Gość jak ktoś jest paskudny
to zostaje mu tylko płatny seks lub masturbacja :p

Jasne,gdyby interesował cię darmowy sex to nie żądała byś od męża umowy na piśmie w postaci ślubu.Gdyby twój partner seksualny powiedział ci że się z tobą nie ochajta to byś mu nawet loda nie zrobiła a co dopiero dupy dała,taka prawda

Wpierdol nie dostałem bo pewnie nie zapłaciłem,dupy tez nigdy za darmo nie dostałem ano też nie słyszałem żeby którykolwiek facet dostał kiedyś coś od kobiety za darmo a co dopiero jej dupę.Niektórym się wydawało że kobieta dała im za darmo ale później wystawiła mu rachunek i facet był w szoku. Kotka

Gość aga577
dziwny jesteś

Gość CHETNY_26
A moja byla kobieta chciala za różne rodzaje sexu jakies wynagrodzenie w postaci kupna cos z ubioru lub obówia

Aga,czemu dziwny jestem?Dlatego że się pytam bo mam podejrzenia że na kafe nie ma kobiety co by komukolwiek dała za darmo tyłka.Po prostu każda dawając dupy to węszyła w tym interes i biznes,niestety taka smutna prawda,nie wiem dlaczego dla ciebie jak ktos wali prosto z mostu to jest dziwny

zycie jest proste , NIE DAJESZ -NIE BIERZESZ.jeśli sam tego nie wywnioskowałeś to jesteś niedouczony . lub nieszczęśliwy . I TO SIE TYCZY WSZYSTKIEGO , NIE TYLKO SEKSU ,ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ.

Jankesa,ano właśnie,za darmo umarło.Żeby dupczyć to trzeba zapłacić,samochód też na powietrze nie pojedzie tylko trzeba mu najpierw wlać.Tylko kurwa mać czemu nie umiecie tego w realu powiedzieć wprost?Po prostu ustalcie cennik i po problemie.Zachowujecie się jak kler,oni też mówia co łaska ale i tak wiadomo że usługi za pół darmo nie wykonają i trzeba zapłacić pełną cenę.

Gość smutna następna
Rybak Dlaczego tak uważasz że kobiety tylko daja za pieniądze czy jakieś prezenty, pamiętaj że nie wszytkie takie są:o

Rybak jest jestes biednym brzydalem to oczywiscie ze nie dostajesz nic zadarmo a juz tymbardziej dupy - ja dostałem ich za darmo całe mnóstwo - ale fakt że za kase to z 5 razu tyle

Tak się zastanawiałam i już miałam napisać, że raz :D Ale sobie przypomniałam, że herbatę mi postawił :D

Nie o to mi chodzi perwersjo.Dobrze wiesz że wy sex traktujecie jako inwestycję.Między innymi po to się wyzywająco ubieracie i seksownie wygladacie żeby ktoś chciał w was zainwestować,a jak mu dobrze dupę dacie to macie pewność ze ten ktoś zrobi dla was wszystko.Jesli tak by nie było to nie przywiązywaibyście takiej wielkiej wagi do wyglądu.Nie lubię was za to że nie umiecie być szczere i od razu powiedzeć że chodzi wam tyko o zysk i łatwe życie.Jesteście zakłamanymi zimnymi sukami

No akurat od tego, który mi herbatę postawił nic więcej nie dostałam :) Generalnie wiem o co chodzi i nawet w pewnym stopniu się z Tobą zgadzam :)

Gość 97% of me
Rybak :O albo jesteś zakompleksiony i brzydki, albo masz złe podejście do kobiet, albo Cię zraniła, albo jesteś obserwatorem krytycznym nie w tym miejscu, co trzeba :O nie wiem ... ludzie są skomplikowani, kobiety również, nie każde są takie, jak myślisz. przykro mi, że tak uważasz, bo to jawny absurd, że 'takie są i koniec, nie ma innych' ja jestem dziewczyną, i mam przyjaciółki, co dają swoim facetom za darmo, prezenty są czasem, owszem, ale raczej z jakiejś okazji (urodziny, święta) i to nie wiąże się z seksem!!! a jak dostanie kwiatka, a jak jej postawi bilet do kina ... ja pierdole, czemu przyodziewasz wszystko w barwy seksu???

Nie jestem brzydki ani zakompleksiony,stwierdzam po prostu fakt a waszej kobiecej naturze.Gdyby facet wam powiedzał szczerą prawdę czyli że głównie jest z wamo dlatego że zalezy mu na seksie i nie zamierza się z wami zenić ani też nie zamierza się z wami dzielić swoją kasą i nie będzie dla was taksówkarzem ani też nie bedzie wam niczego finansował to wtedy kopneli byście go w dupę.Tak samo jak wy byście mu powiedzeli że zależy wam na łatwiejszym życiu i pomnażaniu dóbr materialnych i do tego potrzebujecie faceta to też by was kopnął w dupę. Dlatego że facet jest z kobieta głównie dla seksu i dla seksu jest w stanie poświęcić nawet całe swoje fundusze to dlatego wam wciska te wszystkie bajki,tak samo jak wy wciskacie te wszystkie bajki o miłoscie i innych bzdurach.Jednak sa faceci którzy mówią po co im kobieta,tylko że szczerość nie popłaca.Wy też oszukujecie facetów nie mówiąc im o co tak naprawdę wam chodzi.

"Nie jestem brzydki ani zakompleksiony,stwierdzam po prostu fakt a waszej kobiecej naturze.Gdyby facet wam powiedzał szczerą prawdę czyli że głównie jest z wamo dlatego że zalezy mu na seksie i nie zamierza się z wami zenić ani też nie zamierza się z wami dzielić swoją kasą i nie będzie dla was taksówkarzem ani też nie bedzie wam niczego finansował to wtedy kopneli byście go w d**ę.Tak samo jak wy byście mu powiedzeli że zależy wam na łatwiejszym życiu i pomnażaniu dóbr materialnych i do tego potrzebujecie faceta to też by was kopnął w d**ę. Dlatego że facet jest z kobieta głównie dla seksu i dla seksu jest w stanie poświęcić nawet całe swoje fundusze to dlatego wam wciska te wszystkie bajki,tak samo jak wy wciskacie te wszystkie bajki o miłoscie i innych bzdurach.Jednak sa faceci którzy mówią po co im kobieta,tylko że szczerość nie popłaca.Wy też oszukujecie facetów nie mówiąc im o co tak naprawdę wam chodzi." Spoko, jedna Cię zraniła, miałeś pecha, ale są jeszcze w porządku babki na świecie :) Nie wolno gorzknieć - pamiętaj: tylko ludzie silni potrafią mimo rozczarowania w życiu, dalej przeć do przodu i wierzyć, że się uda... Ludzie słabi gorzknieją i wyrzucają jad...:(

Gość kobietka5558
Kobiety czasem też spotykają się z mężczyznami tylko i wyłącznie dla seksu, tylko na ogół nie chwalą się tym na wszystkie strony bo i po co? Nie chcą wedy nic po za dobrym sexem:P

żadna mnie nie zraniła bo ja taki głupi nie jestem i myślę głowa a nie główką. kobietka5558-Takie rzeczy to tylko w erze.Nie ma takich kobiet,po co kobieta ma dawać za darmo jak może dać za korzyć materialną?kobieta dobrze wie że faceci dla seksu zrobią wszystko i to wykorzystują.