Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinaaaaaaaaa

raz kocha raz nie kocha. ma tak ktos??

Polecane posty

Gość gość
tak wiem że to może być to ! ale niekoniecznie ! już z nią nie jestem i nigdy do niej nie wrócę

Gość gość
Zastanawia się Czy to miłość czy roochanie.

Gość gość
raz kochała a raz nie, ciągle zmieniała zdanie w bardzo ważnych sprawach (nawet kilka razy dziennie), ciągle oskarżała mnie o zdradę, ciągle zazdrosna. po pewnym czasie zaczęła sie sama dziwnie zachowywać i prawie pewny że sama zdradzała. miałem wrażenie że im bardziej się staram tym bardziej mnie odpycha i na odwrót. w ogóle nie można było jej dogodzić. z pozoru spokojna i miła a jak ją bliżej poznać potrafiłaby w łyżce wody utopić, wbić nóż w plecy najbliższej osobie. huśtawka emocjonalna co dziennie

Gość gość
obrażała się z byle powodu a czasem nawet nie wiedziałem o co i zastanawiałem się co zrobiłem nie tak... czy ze mną wszystko w porządku. raz na jakiś czas była dla mnie miła ale to była rzadkość. związek z tobą osobą wyniszczał mnie psychicznie i strasznie ciężko było od niej się uwolnić

Gość gość
wiem jedno. nie wiem czy ona cierpi na te zaburzenie czy inne ale zdrowe to nie było.. wiem też że ciągły kontakt osobami z Borderline jest wyniszczający i przeważnie kończy się uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym jak i w moim przypadku. tak właśnie przeważnie działają na innych ludzi osoby z ta przypadłością. sam się zacząłem zastanawiać czy jestem normalny i sam zacząłem sobie wkręcać choroby, robić różne dziwne rzeczy ale na szczęście już przeszło

Gość gość
gość dziś A masz z nią kontakt ? Znasz przebieg poprzednich związków ? Wiesz jak jej się układa teraz w związku ? Ma kogoś ? Jeśli jej poprzednie związki rozpadały się z podobnych powodów tzn. szantaży emocjonalnych, huśtawek nastroju, zazdrości etc. i kolejne będą się rozpadać z tych samych powodów to znaczy że duże prawdopodobieństwo że cierpi na borderline i chłopie się ciesz że tylko tak się skończyło to dla ciebie bo słyszałem o przypadkach GDZIE PARTNERZY OSÓB Z BORDERLINE TRAFIALI DO OŚRODKÓW PSYCHIATRYCZNYCH. Tak tak UWIERZ.