Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciaa17

Nastoletnie MAMUSIE ! :)

Polecane posty

Gość Marciaa17

Wiiitam. Mma na imię Marta , mam 17 lat i jestem w ciąży. Dowiedziałam się w piątek. POCZĄTKOWO - ZAŁAMANIE . AKTUALNIE - RADOCHA . ! Zapraszam wszystkie przyszłe , młode mamusie . Razem raźniej. ; ) . Chciałabym się z kimś tym dzielić ; D !!!!!! Opowiadajcie o swoich przypadkach . POZDROWIENIA !

Gość MIKAELLA
hej gratuluje ja pierwszą córkę urodziłam mając 19 lat

Hej ;) Gratulacje :) Ja mam 20 latek i za około miesiąc zostanę mamusią. Też najpierw ogromnie się martwiłam, najbardziej reakcji ojca... Ale jak mu powiedzieliśmy okazało się że się cieszy i wszystko się zmieniło i ja zaczęłam się cieszyć;) Już nie moge sie doczekać;)))

Gość Marciaa17
w ciążę zaszłam podczas miętolenia pieroga za pomocą blendera:)

Gość Marciaa17
Dziękuję bardzo : ) . Ja sie teraz tak strasznie cieszę !. Niemożliwe . Nie przypuszczałabym, że w tym wieku zajdę w ciążę i że tak dobrze się ułoży . ;DD

Gość MIKAELLA
hej gratuluje ja pierwszą córkę urodziłam mając 19 lat. teraz mam 81 lat i jestem prababcią

Gość Marciaa17
nawet nie wiedziałam, że można zajść w ciążę przy pomocy kuchennego blendera :)

Gość Marciaa17
Kimkolwiek jesteś idioto podpisujący się za Mnie . - daruj sobie : ) .

Gość Marciaa17
Widzę, że nie można nawet spokojnie pisać na forum bez debilizmu . Wszędzie się znajdą jakieś ewenementy ! ;)

Gość Marciaa17
Luneczka , ja też się bałam reakcji ojca . A on tak samo jak u ciebie. Ucieszył się ;d

Gość Marciaa17
Żegnam . :)

Gość popieram ssaku
Nie umie się zabezpieczyć, a potem jeszcze się tym chwali, żenada ;)

Gość wnioskuje....
dziewczyny....przestancie...:O! one chca spokojnie porozmawiac a wy zachowujecie sie jakbyscie mialy z 10 lat:O Napewno nie kazda z was zaszla w ciaze planujac ja i majac sytuacje godna do pozazdroszczenia....!:O

Gość Marciaa17
Co tu ma do rzeczy znajomość metod antykoncepcji ? : ) . Każdy kto decyduje się na współżycie , powinien je znać i ja do odmieńców nie należę. Aczkolwiek zdarzają się awarie i inne komplikacje : ) . W co nie mam zamiaru się zagłębiać dla kogoś kto pisze jak by wstał lewą nogą kub miał wieczny okres ;d ! . Ja tam się cieszę . I mam w głębokim poważaniu głupie pier*olenie ^^ .

Póki, co w ciążę nie zaszłam , bo się umiem zabezpieczyć i jakoś mi się to udaje od kilku dobrych lat. Ale rozumiem, pękające na potęgę gumki i nieskuteczne hormony brane regularnie :D :D :D Nie uważam, żeby nieumiejętność zabezpieczenia się w wieku 17 lat, była powodem do domu. A poza tym, takich topików już było z tysiąc, więc po co zakładać kolejny ? Pachnie mi to prowokacją ;)

Gość Marciaa17
Żenujące to jest wasze zachowanie . ;P

była powodem do dumy * Coż, jak widać znajomośc tych metod w niektorych przypadkach ma się nijak do umiejętności ich stosowania :D 🖐️

Gość jak sie siedzi na kaffe
zamiast sie uczyc to potem tak jest, z biologii niedoksztalcona haha

Gość Marciaa17
Ale po co to piszesz? Mnie to nie obchodzi . Skoro nie zaszłaś w ciąże i nie chcesz to w porządku, super że ci się udaje . A ja zaszłam w ciąże i się tym nie chwalę tylko cieszę . Dla jednych to jeszcze nie pora, a dla innych po czasie okazuje się , że to już ten moment. Proste .

Ssak Leśny, przestań Ty dziewczyno pierdolić jakbyś wszytskie rozumy pozjadała. Nie wpychaj się między wódkę a zakąskę... idź się powymądrzaj gdzieś indziej, choć podejrzewam, że nigdzie Cie nie chcą. Daj dziewczynie spokój i idź się zajmij czymś by rozładować tą męczącą frustracje.

Gość gonia 35
juz teraz sie stalo , ale nie wiem czy ten twoj ojciec jest taki szczesliwy , to tylko pozory bo co mu wiecej zostalo , corka 17letnia w ciazy ,ale powod do radosci!! mam corke 17 letnia i nie bylabym zadowolona z takiego faktu

Ssak Leśny i Ty nie masz czym się chwalić, bo żadnych talentów wybitnych nie posiadasz, no chyba że znajomość antykoncepcji uważasz za swój szczyt. Jesteś doprawdy żałosna. A Ty Marta się nie przejmuj...

Gonia kolejna mądra.... tak tak Ty wiesz, że jak tatus się cieszy to tak naprawdę sie nie cieszy... No żal dupe ściska jak się was czyta.

Gość niewyruchane.
ta juz to widze jak ojciec sie cieszy patologia

A moim zdaniem wszystkie panie które tak nie przychylnie się tutaj wypowiadaja to już kobiety w starszym wieku zgorzkniałe staraczki które nam zazdroszczą i tyle!! Bo to my będziemy cieszyć się darem macierzyństwa nie wy!

Gość gonia 35
wydaje mi sie ,z e wiem co czuje tata bo sama mam corka w jej wieku

Gość Marciaa17
Wy wiecie lepiej prawda ? ;) Otóż cieszy się. Ma już wnuków . Ale nie ma z nimi kontaktu i bardzo się cieszy że będzie miał maleństwo na miejscu .