Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa z mlekiem12345

współczuję wam mieszczuchy !!!!

Polecane posty

kawa na tej wsi dostała objawienia i spazmy,miała widzenie ile mam kasy i czy mnie stać.Do tego dochodzi problem rozumowania,taki temat zalożyć.Zapraszamy wszystkich ze wsi na kafe.Pewnie kawa nudzi się,no bo jakie atrakcyje tam ma?:DAle net jest ostatnią deską ratunku i kontaktu z cywilizacją:D:D:D

Gość czyli maz ci kupil hawire
a ty sie tu wozisz jak kura z jajami. dziwolag.

Gość hahahaha siedzi na necie
godzinami i pisze jak ma zajebiscie, bo nic innego tam do roboty nie ma buhahaha

"bo w miescie mieszaja dziady biedaki a na wsi ludzie bogatsi i wez sie grace pie**olnij w lep o sciane swojego bloku ze poznasz ze wsi jak chcesz moge cie zatrudnic w domu do mycia okien " I DA SIĘ TO ROZCZYTAĆ?!!!:D I TEN BRAK DOSTĘPU DO EDUKACJI:D:D:D:D

Wiecie co? A ja początkowo źle przeczytałam nick autorki - myślałam, że ona jest krowa z mlekiem:D:D:D:D:D:D:D

Gość krowa z mlekiem hahahaha
hahahahahahahahahaha hahahahahahha

Gość hehehahahihihi
grace nie wiem co w tym było niezrozumiałe.... chyba tylko dla ciebie ty infantylna idiotko to jak kiedy wpadniesz, umyc te okna?

Gość llckldk
kinia ty sie tym kazimierzem dolnym nie chwal bo w tym roku ta wioche zalalo podczas powodzi

grace!:D:D:D Ot nawet przepisać infantylna idiotka nie potrafi!Jak to się u was zwie? "NIE UMI?":D:D:D

Po twoich jak się określiłaś (idiotko) pomyjach nawet najlepszy środek nie poskutkuje!Sprawdz czy ci sloma tam nie wygląda:D:D:DWieśniarko:D:D

Gość durna krowa z mlekiem
popisuwe chciala strzelic na kafe buhaha. Gdybys byla na jakimkolwiek poziomie nie bylo by tak idiotycznego i ubogiego tematu. Jestes jedna z tysiaca kretynek, ktore sie nudza na swoich wsiach i wypisuja bzdury i tandety w internecie. lepiej sama se te okna umyj i nie siedz na kafeterii, tylko swinie oporzadz i krowy wydoj palancico.

Gość Ja sama mieszkam na wsi i
ubawił mnie ten temat :D Domek z ogrodkiem i trawką można mieć i w miescie, więc nie wiem, o co kaman. Ja, oprocz ogrodka z traweczką, mam jeszcze wscibskie sasiadki za płotem, ktore wszystko o wszystkich wiedzą i smrodek z pobliskich świniarni (dawniej PGR) autobus odchodzący do najbliższego większego miasta ostatni o 18 , 1 sklep na cala wies. Owszem, kontakt z natura, blisko do lasu , mozna spacerowac... to są uroki wsi. Ale wszystko ma swoje plusy i minusy. Moi rodzice muszą dojeżdżać do pracy 30 km, ja az 50 i to nie jest fajne. Mój dziadek natomiast ma gospodarstwo , gdzie oprząta świnie, krowy, kury i ma kawałek ziemi. I dla mnie to jest wieś. Działka z domkiem i trawką to czysta rekreacja :D Ja bym dalej na wsi mieszkać nie chciala, ale w wielkim mieście też nie. Ale planuję wyprowadzkę do małego miasta.

Gość ja tez wspolczuje mieszczuchom
powyzsze posty ociekaja zazdroscia, nic innego chyba nie czujecie bo te spaliny Wam juz zezarly mozgi heheh mozecie sbie pomarzyc o domku pod miastem, nie stac Was he :p

Gość netowy-nałogowiec
Blokowisko ma plusy i minusy jak i wieś. Place zabaw dla dzieci koło blokowisk są pełne odchodów psich z jajkami pasożytów, które dzieci polkną i uzbroi się tasiemniec w kiszkach! Raka będzie to powodowało nawet u pociech waszych! adnych psów defekujących sie czy wypróżniająch! zakazać i mandatować to!

Ta...i tak sobie tlumacz to "bogactwo"nie ma to jak hawira na wsi:D:DRownowartość marnej kawalerki w miescie w kamienicy ze wspólnym wc:D:D:DAle trzeba się dowartościować:D

buraczysko ćwikłowe-pewnie są wsie mniej i więcej rozwinięte,pamiętam jak byłam dzieckiem i spędzałam wakacji na wsi pod krakowem i był dom,ogród kwiaty,pomidory do obiadu prosto z krzaka , pieczenie w domu chleba i jabłek na płycie węglowej-to cudowne wspomnienia,ale sklepy były dwa,dość szybko zamykane,najbliższy szpital w krakowie,nie wiem jak działali lekarze,ale przychodnia była zamknieta na głucho,może było można dzwonić jakby co i liczenie się jeszcze ze zdaniem sąsiada,któych pełno wokół i patrzyli co rośnie w ogródku,czy wyplewione,schody pozamiatane :-) jak już pisałam-nie chodzi o to,że codziennie chodzę do kina,a co drugi dzień do lekarza i fryzjera i permamentnie zapominam o kupieniu czegoś na kolację-ale chcę mieć świadomość,że mam te rzeczy w zasięgu nóg,a nie samochodu ale domek na wsi,taki na weekendy mogłabym mieć :-)