Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdhdgdsffg

Przez przypadek napiłam się rozpuszczalnika/benzyny lub wody destylowanej..

Polecane posty

Gość fhdhdgdsffg

nie wiem co robić:( Wypilam ciut, stały wody mineralne w domu-wzielam pierwsza z brzegu- napilam sie i szok:/ Od razu wyplulam, pobieglam wyplukac usta.. :( Bardzo sie boje..

Gość na pogotowie jak najprędzej!!!
o ile to nie prowo to do lekarza

Gość kicia7655
palec do gardła i żygajjjjjjjjjjjj

Gość woda destylowana
groźna nie jest wiec to chyba raczej benzyna była nie czułas zapachu przed napiciem się?

Gość sensai23
prowo a wy sie podniecacie

Gość fhdhdgdsffg
nie prowo, naprawde! Napilam sie ciut, po prostu ojciec albo matka pomylili i wlozyli butelke do szafki z mineralnymi wodami;/ nic mi nie jest, nic nie piecze, jedynie posmak. Ok 8 rano to sie stalo. Jest sens panikowac?

Gość fhdhdgdsffg
Nie wiem jak "pachnie" i "smakuje" woda destylowana, Od razu po tym zdarzeniu do matki zadzwonilam a ta ze moze woda destylowana ale ona NIC nie wie, no zajebiscie . Podejrzewam ze rozpuszczalnik bardziej- co dziwne- zupelnie przypominalo to wode, w sensie kolor "tego czegos" w butelce..

matko tak dawno! jak masz jeszcze posmak to ja raczej bym już dawno wezwała pogotowie bo to nie żarty... niestety...

Gość fhdhdgdsffg
Powiedzcie co robic, naprawde NIC mi nie jest.. :( jedynie czuje posmak- ale nie wiem czy to schiz czy faktycznie:(

spokojnie, ale wiesz lepiej mieć się na baczności, bo nigdy nie wiadomo co może być później. Masz jeszcze ten posmak? jak tak to jaki?

Gość fhdhdgdsffg
no taki nie umiem opisac.. posmak, czuje TEN zapach, nie wiem czy to schiz. Zeby nie bylo mam 23 lata.. Jestem mega wkur*** i zła;/ ze rodzice mogli cos takiego zrobic:/ wiem ze przypadkiem, ale kuzwa:/

rozpuszczalnik czy bezyna ma intensywny zapach zazwyczaj- np jak zmywacz do paznokci skoro nie czulas zadnego zapachu to nie mogla byc to benzyna czy rozpuszczalnik.poza tym kto normlany trzyma cos takiego w butelkach nie do tego przeznaczonych w miejscu gdzie trzyma sie wode do picia? i

Gość a ja zawsze
czy ty jesteś upośledzona? rozpuszczalnik jebie jak nie wiem a po wodzie destylowanej nic ci nie będzie.

Gość fhdhdgdsffg
własnie-nikt normalny:/:/:/;/ Kurw*** no;/ no nie wiem czy rozpuszczalnik czy beznzyna.. raczej ROZPUSZCZALNIK:/ na 99%:/ pytanie moje- czy faktycznie nic mi sie nie stanie? Nie poczulam zapachu, okrecilam szybko i od razu chcialam sie napic:/;/;/:((((((

no to racja, powinno to być gdzieś schowane. ale jak czujesz zapach czy coś to widzisz jednak w 100% nie jest tak zupełnie ok.

Gość fhdhdgdsffg
W domu zrobie ostrą haje, jak tylko rodzice wrócą do domu.... z pracy:/;/;/ Boje sie..:(

Gość gorace lato i bikini
Moja mama kiedyś napiła się kwasu... (celowo zresztą) i żyję. A jak do tego czasu nic się nie działo, nic nie piekło i nie bolało, to jest ok - nie straszcie dziewczyny, która sama nawet nie wiem czego się napiła. Nie wierzę ani w rozpuszczalnik ani w benzynę. Zapach jest tak intensywny, że po odkręceniu butelki człowieka odrzuca.

Gość a ja zawsze
to ty jesteś upośledzona! przecież rozpuszczalnik czy benzyna jebie na kilometr! a woda destylowana zapachu raczej nie ma. i co, wydoiłaś wszystko czy nie łaska księżniczce odkręcić ów napój i go powąchać teraz?

nie przejmuj się tak. Pametaj my lekarzami nie jesteśmy. :) ale możesz zadzwonic do lekarza i sie spytac czy to cos groźnego...

Pamiętam jak kiedyś postawiłam butelkę z wodą na stole. Po godzinie czy dwóch chciałam się napić. Ściana z drewna, brązowa, więc nie zauważyłam, że to nie jest czysta woda, tylko woda rozrobiona z nawozem do kwiatków :O

tzreba miec uposledzony wech zeby nie poczuc zapachu rozpuszczalnika- toz to wali bardzioej niz zmywacz do paznokci, niemozliwe, zebys zblizajac butelek do ust tego nie poczula. nie panikuj, pewnie wody destylowanej sie napilas. gdyby to byl rozpuszczalnik to od razu mialas wysuszona sluzowke

ale rozpuszczalnik i tego typurzeczy bardzoo maja intensywny zapach a po wodzie dest. raczej nic nie będzie

Gość fhdhdgdsffg
WYRZUCIŁAM OD RAZU:/ byłam wsciekla!!!!!!!!!!!!! No ale teraz jednak mysle ze to rozpuszczalnik, a w domu remont mam. Kurwa jak mozna byc tak bezmyslnym zeby takie rzeczy w butelkach po wodzie trzymac;/;/;/;/;/;/;/;/

poza tym chyvba musieliby hurtowo w baniach rozpuszczalnik kupic, bo po co mieliby to do butelek rozlewac? do uzytku domowego kupuje sie je w butelkach szlanych z zonaczeniem.

Gość a ja zawsze
czy do ciebie nie dociera, że rozpuszczalnik nie śmierdzi tylko wręcz JEBIE i musiałabyś nie posiadać zmysłu węchu żeby go nie poczuć?

poczytaj

Gość fhdhdgdsffg
poczytałam.. Dziekuje, zaraz zrobię herbate. Rozmawialam wlasnie z mama, i przyniosiła z pracy bezynkę czystą (tak powiedziala), oczywiscie mowi ze byla podpisana, tylko kurwa wzielam z pospiechu wrzucilam do torebki i poszłam do pracy.....:/ Na bank albo rozpuszczalnik albo czysta benzynka..:( Zaczynam schizowac, jakby bolalo mnie gardło;/