Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxcasda

PODOBNO JESTEM ŁADNA, A BRAK MI TEGO CZEGOŚ....

Polecane posty

Gość ihahoe
improvized - u just owned the stage:D

Gość lauraaaa88
tak od razu ją obrażacie, bo dziewczyna szuka powodu dla swojej samotności 🖐️ ale to zrozumiałe, w końcu na kafe udzielają się sami z IQ >130 i szerokimi horyzontami jak stąd na Antypody :D

Gość lauraaaa88
a duży nos i nadwaga to niestety są elementy szpetne w wyglądzie, współczesne kanony piękna raczej ich nie tolerują :P

wspolczesny kanon piekna nie ma nic wspolnego z tym jak faceci zwracaja na ciebie uwage, kazdy ma swoj ideal. Przeciez nie trzeba miec 90/60/90 zeby miec faceta:]

Gość improvised explosive device
"współczesne kanony piękna raczej ich nie tolerują" idę się pochlastać, bo moje geny w trakcie łączenia się ze sobą nie miały myślenia ponadczasowego, a moi rodzice myśleli dupami, a nie o tym czy ich dziecko będzie ideałem XXI wieku. o ja pierdolę! 😭

Gość sxcasda
właśnie boję się,że niby nie jestem brzydka, a mojecechy wieja przeciętnością. A co do kanonów to prawda- nadwaga, duzy nos, małe cycki, nieproporcjonalnośc w tych czasach to szczerze mówiac brzydota, smiac mi sie chce z kobiet majacych te wady, a udawajacych nie wiadomo kogo

Ja mam zadarty nos a mojemu chlopakowi bardzo sie on podoba;p mam duza dupe( taka brazylijska podobno xd) a on ja kocha :p wszystko jest kwestia gustu, a nie jakis chorych kanownow:p

Gość armani black code
Małe oczy sa bardziej sexy niz te duze.

Gość lauraaaa88
Przeciętność to nic złego.

Gość improvised explosive device
i ogólnie doszłam do wniosku, że ten temat jest prowokacją, a ja ugodzona oskarżeniem o bycie szpetną dałam się złapać. cóż, małe kompleksy :classic_cool: ale nie krępuj się i pisz dalej, ja i mój brzydki luby chętnie poczytamy 😭:classic_cool:

Gość sxcasda
ale spójrz- czy nie smieszą cie kobiety, które są po prostu grube, a zakładaja np. obcisłe biodrówki, tłuszcz sie wylewa itp- a one daelj się prężą udając sexi? z której strony przepraszam to ma byc sexi?

Może jesteś zbyt ,,zwyczajna"? spróbuj np może podreslać oczy makijażem jakoś inaczej,albo ubierac się mniej pospolicie? a co do facetów to skąd wiesz czy sie nie oglądają? moze się oglądaja ,ale Ty nie zawsze to widzisz. czasem nie patrzy się np na wszystkich przejeżdzających kierowców ,który odwraca glowe ,a który nie :P ,albo który chłopak sie popatrzy ,a który nie..

Faceci patrzą bardzo na ogólną urodę ,ale to nie wszystko liczy sie też sposób bycia charakter. to jak się zachowujesz, poruszasz , mówisz, ubierasz , malujesz, czy jesteś pewna siebie czy naburmuszona, jaką masz minę, jakich perfum uzywasz. to wszystko ma znaczenie

Gość pomocnadlondlakazdej
daj zdjęcie,jestem ciekawa czy faktycznie jestes tak ładna jak sie określasz

A że część dziewczyn odbiega od kanonow czyli są grube ,albo mają duży nos np to jest ich wada wyglądu ,ale widocznie nadrabiają charakterem... znam dziewczyny nie zbyt urodziwe co dobrze ,,nadrabiają" sposobem bycia

Gość Euzebiusz Kataliński
NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU. NIE MASZ SEKSAPILU.