Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaa88

Dziecinny wygląd... jak to zmienić?

Polecane posty

Gość lauraaaa88

To bardzo uciążliwe, ludzie dają mi czasami nawet 15 lat, a za miesiąc kończę 22... Jakie znacie sposoby by się postarzyć?

Gość laureatnanobla
idz do andrzeja

Gość eeeeeeeeeeeee tam
ja mam 24 a daja mi 17:P tylko dzieciecej buzi nie mam, ale strasznie mlodo wygladam:D mnie to cieszy ;)

Gość stasia m
i zaraz sie zacznie jak to 30latki nie moga kupic papierosow bez dowodu, kiedy 13 latki nie maja z tym problemu:O

Gość cos w tym jest widocznie 30
lepeij wygladają ,ale wracajac do meritum ,uleń włosy albo zafarbuj na czarno ,spal twarz solarą ,walnij oczy a la panda ,5 kg błyszczyku i przytyj 10 kg i bedziesz wyglądałą jak typowa nastolatka czyli stara kurwa

Gość hytbu6u7
ja mam 23 i mi zawsze dowod sprawdzaja hahahha a ty kurwo na huj sie bedziesz postarzac? chyba specjlanie to napsiałas zeby sie pochwalić bridna ścierko, kazdy by sie cieszył na twoim miejscu kretnko jebana w cipe

Gość lauraaaa88
myślałam o tym, by zafarbować włosy, mimo, ze mój naturalny mi się podoba... ale mam już dość tego dziwienia się, kiedy mówię, że jestem studentką albo głupich uwag przy kupowaniu alkoholu :o

Gość eeeeeeeeeeeee tam
wypraszam sobie ale zarwono w polsce jak w niemczech zawsze musze okazywac dowod czy przy zakupie paiperosow czy alkoholu a nawet w de wysylajac totolotka musze wykazac sie dowodem osobistym :O i chce dalej tak wygladac nawet w wieku 30 lat :P

Gość hytbu6u7
pfffff masz dość ,to idz kurwo utucz sie do 100 kila nałuż 10 kilo tapety to zobczysz.. nie wiem co w tym takiego meczącego by pokazać dowód mi to nie przeszkadza wrecz przeciwnie ;/ :D jestes ostro popierdoloną frajerką

wiesz to chyba bardzo dobrze że wyglądasz na młodą osobę, no chyba że cię zaczną 16-letni chłopcy podrywać to już wtedy zonk

Gość hjgf
mam 29 lat dawaja 22-23 -------------w moim wieku to mile--nie martw sie

ja mam 27, ostatnio chciałam kupić w tesco wino, poproszono mnie o dowód narzeczony miał ze mnie niezły ubaw

Gość hytbu6u7
siostra mojej kolezanki ma 36 lat, jakbyscie ja zobaczyli nie dlaibyscie jej wiecej jak 20 :O poważnie, strasza od niej 13 lat a wyglada młodziej niż ona :D

Gość stasia m
a ja jestem starym pudłem, która jak miała 13 lat to mu ustępowali miejsca w tramwaju i zazdroszczę 30latkom, którym każe się pokazywać dowód przy kupnie fajek....

Gość stasia m
*któremu