Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjcsduicv

SALA WESELNA. CO MYŚLICIE?? :)

Polecane posty

Gość dsjcsduicv

http://www.oazarydzyna.pl/kontakt.html Jeśli możecie dziewczyny, to napiszcie co myslicie o tej sali?? Cena w granicach 140-145 za osobę. To dużo Waszym Zdaniem?? Ps. To nie jest reklama ;p Poprostu musimy sie pomału decydować i nie wiem co robić.

Gość rikititikiktikitiktitkti
jestem z tych okolic, sala jest super, myslalam ze cena jest większa, slyszalam ze 180 zl za osobe.... tez o tej sali myslimy ;) to pewne z ta cena co piszesz ?

jak to nie jest reklama o czemu podałaś linka od razu z kontaktem a nie galerią, na przykład? :P btw. ładnie tam :)

Gość dsjcsduicv
Wiesz, szczerze t nie jestem pewna. ale mój narzeczony tam mieszka i jego znajomy płacił coś w okolicach tego właśnie. Ale pewna nie jestem co do ceny. Osobście się nie dowiadywalam. Ale mamy zamiar tam się przejsc, więc jeścli chcesz to napiszę jak juz bede wiedziec cos więcej :)

Gość dsjcsduicv
sękata -> Podałam poprostu stronę internetową tego lokalu. :) Nie jestem specem internetowym i nie wpadłam na to, że można to zrobić inaczej ;p a pozatym osobno musialabym podać linki do zdjęć z zewnątrz, sali, oraz domu weselnego :P

Pewnie mnie zlinczujecie ale osobiście nie podoba mi się, jest "za ładna". Byłam rok temu na weselu właśnie w takim stylu, było pięknie, romantycznie, ekskluzywnie itd. i ostatecznie było do kitu. Ja jednak zdecydowanie jestem za weselami w typowych remizach gdzie zabawa jest zawsze świetna.