Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fan30latek

CZY KOBIETOM W WIEKU 30 LAT PODOBAJA SIĘ MŁODSI FACECI?

Polecane posty

a czy mężczyzną po 30 podobają się młodsze kobiety ?? :) chyba odpowiedź jest jasna i to działa też w druga stronę ;p

Gość właśnie99000
jak to jest?

Trochę głupio sformułowane pytanie... Są kobiety, którym podobają się tylko młodsi, są takie, które wolą równolatków i są w końcu takie, które wolą starszych. Wiek kobiety nie ma nic do rzeczy. Ja np. wolę młodszych.

Gość michasia03
Mnie podobac sie moga, ale zwiazku z mlodszym nie chcialabym.

nic nie sugeruje, tak pytałem bo tak to jakoś zabrzmiało :) jeśli Cię uraziłem to przepraszam :)

Nie wiem co będzie. Po prostu tyle razy miałam pecha, że odechciało mi się gonić za szczęściem. Poza tym jestem dziewicą i nie wiem, czy w dzisiejszych czasach facet by mnie nie wyśmiał. No i nie jestem z Wa-wy.

ja też długo czekałem na prawdziwy związek, ale opłaciło się czekać, a to że jesteś dziewcią to tylko świadczy o Tobie, że się szanujesz, masz wartości i zasady i ja na miejscu tego jedynego byłbym baardzo szczęśliwy, że znalazłem taki skarb jakim jesteś TY!

tak szukam Tylko zauważ że już w tym związku nie jestem! jak bym był nadal w tym związku to bym nie szukał! proste

A kończąc temat mojego dziewictwa to wcale nie jest tak, jak sądzisz... Wcale nie zamierzałam czekać z tym do ślubu, bo nie zamierzam go brać itp. itd. Trochę stereotypowe myślenie o dziewicach ma kolega :P

Gość Aśka taka jedna....
No wlaśnie, masz stały związek i szukasz jakiejś 30-stki? Chyba przesada, różnica aż 10 lat....Po co Ci taka starsza?

Gość **anna**
Ja jestem 30-latka,szczupla,atrakcyjna i przewaznie podobam sie mlodszym ktorzy twierdza,ze wygladam na 25 lat..ale w moim typie sa nieco starsi,powazniejsi i bardziej odpowiedzialni panowie.

Gość ja mam 32
i miałabym ochotę na takiego dorodnego szesnastolatka :-D

nadimpretujesz moja słowa... nie powiedziałem że masz czekac do ślubu! tylko na tego jedynego z któreym stworzysz wartościowy związek i będziesz mu się chciała oddać w całości

Gość Aśka taka jedna....
No to po co Ci taka starsza? Czyżbyś był prawiczkiem gotowym na doświadczenia?

**anna** wiesz...nie przekreślaj młodszych od siebie bo że jest młodszy to nie znaczy że nie są poważni, odpowiedzialni itp itd...to akurat nie zalezy od wieku... sa 40 latkowie zachowujący się jak dzieci, w ogóle nie odpowiedzialni, beztroscy i w głowie im tylko zabawa a są 22 latkowie którzy są bardzo odpowiedzialni, powazni i dojrzali... to zalezy od człowieka a nie od wieku... nie generalizuj

Gość dorotapiele
tak podobaja sie ja mam 30 lat i spotykalam sie z 23 latkiem a teraz spotykam sie z 25

Smiem twierdzic ,ze tematy tego typu czesto sie pojawiaja... Pytanie czemu?? Co z Waszymi rowiesniczkami jest nie tak???

hahaha nie nie jestem prawiczkiem, jak mówiłem byłem w poważnym związku i to nie było pół roku czy rok...