Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fan30latek

CZY KOBIETOM W WIEKU 30 LAT PODOBAJA SIĘ MŁODSI FACECI?

Polecane posty

Gość **anna**
dlaczego masz ochote na zwiazek ze starsza o 10 lat kobieta-ze wzgledu na jej doswiadczenie zyciowe?

Gość podobają nam się młodsi

Gość **anna**
wiesz ja mam za soba nieudany zwiazek z kims o dwa lata mlodszym i mam dziecko wiec w tym przypadku ma sie zupelnie inne podejscie do tego

tu nie chodzi o doświadczenie życiowe... nie wiem nie umiem tego tak dokładnie opisac... może że wiedzą czego chcą, o stanowczość, pewność siebie, że mają coś do powiedzenia, ahhh poprostu mi się podobają...i koniec

Gość **anna**
to szkoda,ze nie mieszkam w Polsce...

Gość **anna**
wydajesz sie byc wyjatkowo powazny jak na swoj wiek wiec tu jestem mile zaskoczona..zycze Ci znalezienia twojej wymarzonej 30-latki

A ja tak sobie przeglądam kafe i widzę, że Ty od czerwca tej 30-stki szukasz... Ale czemu tu? Toż to najgorsze forum ;)

tak jestem poważny i bardzo dojrzały...tak słysze od innych :) dzięki, mam nadzieje, że moje marzenie się spełni.. ------------------------------------- no to powiedz gdzie mam szukać?

Gość **anna**
jezeli najgorsze dlaczego ty tu jestes?

to powiedz gdzie mam szukać? bo ja nie mam pomysłów... kluby? ja za bardzo za klubami i dyskotekami nie przepadam ale chyba będe musiał się przejść

**anna** - tak sobie, z nudów; kiedyś częściej udzielałam się na forach, lubiłam to; znowu mnie wciągnęło; Lepiej, kolego żebyś szukał w takich klubach np., bo tutaj przede wszystkim piszą niepoważne lekko mówiąc osoby.

Gość **anna**
istnieje w internecie cos takiego jak IMESH-mozesz go bezplatnie doladowac na swoj komputer-mozna tu poznac ludzi z calego swiata i z tego co zauwazylam jest wiele ofert kobiet 30,30-paro letnich z Polski-byc moze tam bedziesz mial szczescie znalezc ta ktorej szukasz

Gość kilim
dziwne jest dla mnie,ze przystojny mezczyzna ma problem ze znalezieniem kobiety..ale internet napewno nie jest dobrym miejscem do tego

Gość kilim
ja takze jestem z Warszawy ,30-latka,podobaja mi sie mlodsi mezczyzni ale..nie jestem sama

Gość kilim
ciekawa jestem co podnosisz..?

Gość kilim
wiec jak znalazles swoja wymarzona 30-latke..?wiesz mnie intrygujesz swoja osoba ale..ja nie zawieram znajomosci przez internet bo to dla mnie zbyt niebezpieczne..i roznie sie to moze skonczyc..po prostu mam ograniczone zaufanie

Gość kilim
ale jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz