Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska24000000111

mam tego dosyc juz:(

Polecane posty

Gość baska24000000111

Ostatnio widuje sie z moim chlopakiem raz na tydzien:( poprosilam go zeby przyjechal do mnie chociaz na chwile to on powiedzial ze ma duzo nauki:( potem zadzwonil i sie okazalo ze juz sie nauczyl i moze wpasc na godzine a ja sie nie zgodzilam bo mowi mi to w ostatniej chwili kiedy ja mam syf w pokoju itd, jutro musze wstac o 5. Zanim on by przyjechal bylaby 20, pojechalby o 23, musze sie jeszcze wykapac i kiedy sie wyspie;/ niech sie wypcha jak ma "duzo" nauki;/ mam dosyc proszenia sie go zeby do mnie przyjechal:(

Gość tygyjghghghg
chlopak ma racje a nie ty,a ty co robisz?nie uczysz sie?to ze chcesz byc debilka nie znaczy ze kazdy ma tak chciec

Gość baska24000000111

Gość baska24000000111
ale mowil ze ma duzo nauki a teraz sie okazalo ze jednak nie tak duzo;/ on studiuje wiec szkole ma raz na 2 tygodnie, ja mam codziennie i potrafie sobie rozplanowac czas tak zeby miec go tez dla niego. Co innego jakby pracowal ale on siedzi w domu calymi dniami

Gość oiyvf
to sobie tak rozplanuj czas zeby zdąrzyc posprzatac a nie miec syf w pokoju

Gość baska24000000111
tu nie chodzi tylko o ten syf;/ powiedzial ze nie przyjedzie bo strasznie zajety a potem co zmienil zdanie i juz nie jest zajety??? szlak mnie trafia jak on sie tak zachowuje, nie liczy sie z tym ze ja mam wstac na drugi dzien a on chce przyjechac akurat teraz;/

Gość baska24000000111
zreszta denerwuje mnie tez to ze on nigdy sam nie zapropouje spotkania tylko zawsze ja musze. A aurat czesto mam takiego pecha ze on mi odmawia;/ skad ja mam wiedziec kiedy on ma wolna chwile???;/ zachowuje sie jakbysmy byli ze soba miesiac;/

Gość baska24000000111
to takie dziwne ze chce go czesciej widywac?;/

Gość rozwydrzona dziewczynka
sama jie wiesz czego chcesz jak koleś nie chciał się spotkać to foch, a jak dla Ciebie zmienił zdanie i chciał szybko przyjechać.....to znowu foch bo ty się nie spodziewałaś i masz syf.... wiesz gdybyś go kochała i szanowała to nie zachowywałabyś się jak księżniczka ze śmietnika lecz cieszyła że mimo natłoku nauki koleś chce się z tobą spotkać mam nadzieję że facet przejrzy na oczy i zobaczy jak pusta i rozwydzona jesteś i znajdzie kogoś kto ma poukładane w głowie

Baśka - a może on po prostu ma Cię już dosyć? Dla mnie to dziwne - Ty prosisz o spotkania, nie on... Nie tak zachowuje się facet, któremu zależy.

Gość rozwydrzona dziewczynka
widocznie już sie skapował że związek studenta z nastolatką z liceum to porażka

Gość baska24000000111
natloku nauki?;/ prosze Cie nie rozbrajaj mnie;/ to nie pierwsza taka syutacja i nie ostatnia....ja kazda wolna chwile spedzalabym tylko z nim a on co? Ma to gdzies, najwiecej roboty ma wtedy jak ma sie ze mna spotkac. Jak on mi odmawia spotkania to jest dobrze a ja juz nie moge? Zalezy mu to wiem o tym bo chcemy wziasc slub a gdyby mu nie zalezalo nie pomyslalby nawet o tym tylko on niestety nie potrafi chyba okazywac milosci;/

Gość baska24000000111
ja nie wiem jak mu przemowic do rozumu zeby znajdowal czas dla mnie:( nie chce go stracic:( chce widywac sie z nim czesciej, Kocham go i strasznie mi przykro wiedzac ze on tez mnie kocha a jednoczesnie tak bardzo rani:(

Gość baska24000000111
nie mowil by mi tego i ze chce byc ze mna do konca zycia, chce wziasc ze mna slub itd. Wierze mu tylko on juz ma taki charakter poprostu;/

Gość baska24000000111