Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchcha

Ile ważyło Twoje dziecko przy urodzeniu?

Polecane posty

Gość Martuchcha

Moje : 4550, urodzone naturalnie.Uff.. mam dosyć i narazie koniec z dziecmi.. mała ma rok.. Mam 20 lat.

Gość Pole obowiazkowe
Moje 2450,40tc,10pkt.,porod naturalny zakonczony cesarka,mialam 28 lat,niedlugo drugie:)

Gość Pole obowiazkowe
Mala ma 19 miesiecy.

Gość ja urodzilam w 42
tygodniu ciazy,porod wywolywany,3.900 i 58 cm 10pkt ale mialam cesarke.

Gość ofelia27
a moje ważyło 256kg i miało ponad metr długości. urodziłam cielątko. jestem jałówka z obórki

Gość hahahahahahahahahahahaha...
Brzydula to sie tak nie ciesz,bo wysokoroslosc to choroba

Ja sie leczylam.Ile ma lat?pewnie gdzies z 17 albo 15?

Widze,ze niezbyt powaznie to traktujesz a szkoda:( Ja mam 180 cm wzrostu mam 19 lat.Zatrzymalam sie na tylu cm w wieku 14 lat.Mialam szereg badań,kosci w kolanach nie zrastały się tak jak trzeba,było jednym słowem przerąbane,bo grałam w koszykówkę i byłam (skromnie powiem;))najlepsza,ale kariera się skończyła,bo zaczęły się leki i tycie i nie pomogły codziennie cwiczenie,ktore i tak były ograniczone przez chorobę.

Tak,to prawda z tą wysokorosłością.Moj syn co prawda ma 2 lata,ale mierzy juz 99,5 cm i pediatra już daje skierowania,bo mówi,że lepiej zapobiegać niż potem mały ma cierpieć.Mało popularna choroba,ale niestety się zdarza.A wage mojego dziecka macie w stópce

Gość moj brat tez kiedys mial
No pewnie, że istnieje taka choroba,co nie znaczy, że musi dotyczy syna Brzyduli. Moja córka ważyła 2300, 55 cm, porod naturalny, 40 tc Dziś ma 4 lata i jest zdrowa, jak rybka;)

Moje dziecko caly czas rosnie:)Kilka cm rocznie Jak byl maly to narzekal na stawy-kolana,kostki Chodzilismy na rehabilitacje gdyz przy porodzie wyrwali mu oba stawy biodrowe:( Bylismy pod opieka ortopedy Regularnie chodzimy do lekarza Jezdzi tez do sanatorium jest mlody,zdrowym i przystojnym mlodziencem oprocz astmy nic mu nie dolega Regularnie plywa od 10 lat-obecnie 2 godziny dziennie przez co wyprostowalo mu sie skrzywienie kregoslupa Dziekuje za troske ale wiem,ze nic mu nie dolega🌼

Ojej,no co ty:-o Moje dziecko miało zwichniętą nóżkę,ale juz w brzuchu,Miał za mało miejsca i po prostu tak mu się wykrzywiła,że aż zwichnęła.Mnie też czekają lekarza tak jak i Ciebie,niestety:( Zdrówka życzę🌼

Gość anna lenkaaaaaaaa
brzydula mialas 15 lat jak urodzilas ? :)

Gość anna lenkaaaaaaaa
Mama 24 - ojej :( ja dzis zobaczylam 2 krechy :) ale zeby wszystko ok bylo :(

Mamaaa24 -wierze,ze najgorsze za zani;) Synek mial 2 punkty jak sie urodzil i az trudno uwierzyc,ze pomimo tylu chorob i niepowodzen dzis jest zdrowym,silnym mezczyzna;) Wam rowniez zycze zdrowia i sly:) anna lenkaaaaaaaa-16:)

Gość anna lenkaaaaaaaa
Brzydula :) to fajnie ze taki z niego zdrowy chlopaczek , swoja droga tez mialam kolezanke ktora urodzila jak miala 16 :) pozdrowka .

Gość maa fu
brzydulaale sie z baby pospieszylas;)

anna lenkaaaaaaaa -pewnie to nie jest powod do chwalenia ale dzis moge smialo powiedziec-jestem dumna:)z siebie,z syna,z tego ,ze dalismy rade moj mezczyzna zaczal wlasnie nauke w sredniej szkole-teraz to juz gorki:) aby zdrowie dopisywalo:) dziekuje za cieple slowa:)Tez niedlugo zostaniesz mama:)

Gość anna lenkaaaaaaaa
:)

maa fu -akurat w nowej szkole bylam a tu taki klops szkola z zasadami ,tradycjami-az dziwne,ze mnie nie usuneli czy nie przumusili do przeniesienia na zaoczne czy wieczorowke bylam jedna,ktora konczyla normalne-reszta dziewczyn niestety tyle szczescia nie miala

Gość gtgt
37 tygodni ciąży, 2410 gramów