Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzefacetow:(

Wesprzyjcie mnie, zostawił mnie facet:(

Polecane posty

Pokłociliśmy się tzn. tak mi się wydawało, ale on po tej kłotni nie odbierał telefonów, nie odpisywał:( To było wczroaj dziś dowiaduje się, że ma nową dziewczynę:( co za dupek:( widać że nie kochał tak naprawde, bylismy 3 lata:( a teraz tak bez wyjasnien, bez niczego:( siedze i rycze, po prostu mam dosc zycia:( chyba sie powiesze:( blagam wesprzyjcie:(

wg mnie to fenomen.... w 1 dzien znalazl za ciebie zastepstwo? zastanow sie o co sie poklociliscie... moze on sam chcial tej klotni ,zeby miec pretekst...a nowa dziewczyna...niekoniecznie musi byc brand new :)

wydaje mi sie ze po prostu pije i dlatego tak zrobil , bo facet pijany nie mysli i ze jak wytrzezwieje to bedzie zalowal :( zawsze po klotni sie odzywal byl obrazony ale odbieral tel, a teraz nic :( i ma nowa dziewczyne:(

Gość ujiffff
tzn ze kłotnia to był pretekst zeby zerwac miałam tak samo a tamta miał na oku juz dawno,albo nawet siez nia spotykał//.nie marwt sie po co ci taki dupek tego kwiatu to pol swiatu

skad wiesz ze ma nowa dziewczyne? alkohol go nie tlumaczy. jesli ty mu wybaczasz takie dziecinne zachowania to jestescie siebie warci

wiecie co to moze byc tak ze on sie juz z nia od dluzszego czasu spotykal , sprowokowal klotnie , po to zeby sie rozstac i byc z tamta :( widzialam jak dzisiaj wsiadala w autobus ktory jechal do niego... poza tym mi juz jego znaajomi zdazyli doniesc:(

cos ty, nie wybacze:( tylko wiecie co boli? to ze bez wyjasnienia, bez niczego. lepiej bym sie czula gdybym to ja go zostawila, a nie zostala porzucona:(

tylko jak sie teraz zachowac? wydzwanialam do niego, nie odbieral, napisalam ze rozumiem ze to koniec i tego chcial chyba. nie powinnam sie juz odzywac prawda?:(

kurcze ale wiecie co, jak z nim bylam to sama myslalam o rozstaniu, ze poradzilabym sobie bez niego i zapewne tak by bylo, tylko boli mnie ta mysl ze rozstalismy sie w ten sposob, ze ja wyszlam na skrzywdzona:( a chciam wyjsc z tego z honorem:(

najlepsze co mozesz zrobic to olac dupka. milcz.zapomnij o nim. to go zaboli najbardziej.poczuje ,ze sie nie przejelas

Gość pappapapp
wqspolczuje, tez amm dola, bo mnie olewa, zrobie to samo,a le to trudne

26 i 23

poszukaj szybko innego faceta... i wyjdziesz z tego z godnoscia. nie pisz i nie nakrecaj jego poczucia ,ze to ty jestes ofiara blagajaca o jego uczucie

p.b i wlasnie popelnilam blad , bo wypisywalam do niego przepraszalam i w ogole.. po tym ostatnim esemesie juz sie nnie odezwalam ale mam ochote napisac;/

Gość wspolczuje:/
nie pisz. Facet narazie nie będzie tęsknił, jak go nowa dziewczyna kopnie w tyłek to będzie koło Ciebie skakał. A wtedy pomyśl jak się zemścić

Gość crazy-angel
nie pisz! tzn ja tak uważam... Ja już przechodziłam jeden toksyczny związek i też ciągle wydzwaniałam i przepraszałam a on co ? miał mnie w dupie..;] Teraz mam nowego faceta i kocham go nad życie... mam nadzieje że nie zrobi mi już takiego świństwa jak były ...ale jeśli nawet to będę musiała się podnieść i żyć dalej! I Ty też tak zrób bo koleś nie jest Ciebie wart! Tylko mięczak zachowuje się w ten sposób niczego nie tłumacząc....

watpie, ona jest ladniejsza ode mnie :( pozza tym to jest upraciuch , a niechm u sie ulozy:( troche pocierpie i kiedys przestanie bolec:( wlasnie z nim jest tak ze jak widzi ze dziewcyznie zalezy to ma w dupie, a jak to ja mam w dupie go , to wtedy on lata za mna:( ale jest upraty i potrafi nie ustapic:(

Gość wspolczuje:/
mówię Ci to jako facet, prędzej czy później się nią znudzi albo coś zacznie nie grać. Taki typ już tak ma, z tego co piszesz. Umów się z przyjaciółka, napij się winka i postaraj się zapomnieć o nim. Życzę więcej szczęścia

posluchaj faceta. nie pisz. on tego nie doceni.... jedyne co gosc na jego poziomie moze zrobic to pokazac smsy od ciebie nowej lasce i razem z nia smiac sie z ciebie. miej kobieto godnosc. to jest problem wielu z was... nie macie godnosci... facet wie ,ze nawet jak zdradzi to i tak za jakis czas kobieta go przeprosi bo powie ,ze to ona go pchnela w ramiona innej i wezmie cala wine na siebie... zapomnij ze gosc istnieje. skasuj predko jego numer i zapomnij

wlasnie p.b madrze gadasz, sama prawda. ok kasuje jego numer, chociaz i tak znam na pamiec... :( pomozecie mi to przetrwac?:( ten okres:( odciagajcie mnie od tej mysli zeby sie odezwac... mam 23 lata a ciezko sobie poradzic z sama soba:(

wyjde teraz troche z kolezanka, bede tak za niefcala godzine:( dam rade jakos, nie chce plakac:( dam rade MUSZE dac rade...

Gość dtttt
Dziekuje Bogu ze mam takiego wspaniałego chłopaka bo jak to czytam to az mi sie w głowie nie miesci ..JAKIM ON MUSI BYC DRANIEM ..wez kobieto go olej całkowicie on cie zdradzał i miał w dup.ie za przeproszeniem

Gość ujiffff
ddtttt ty lepiej mocnej dziękuj Bogu bo nie wiadomo jak bedzie, kazdy facet to świnia tylko czasami wychodzi to wczesniej czasami pozniej a czasami udaje sie przezyc zycie bez wpadki.....

co cie nie zabije to cie wzmocni. za jakis czas bedziesz sie smiala z tego dupka ;) 3mam kciuki

Tak jak inni radzili. nie pisz do niego już ,nie poniżaj się więcej. to ,że napiszesz i tak nic nie da . ja bym na Twoim miejscu zaczęła sie (przynajmniej za jakiś czas jeśli teraz nie dasz rady) wychodzić ze znajomymi ,do klubów , tanczyć tam z facetami.. poza tym zadbać bardziej o swoj wygląd tak żeby faceci się oglądali za Tobą. To dobrze Ci zrobi ,a to ,że ona jest wg Ciebie ładniejsza to nie koniecznie musi byc prawda. a poza tym rozglądałabym się na Twoim miejscu za innym facetem nawet nie koniecznie na poważnie to sprawi ,że się choć trochę lepiej poczujesz