Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzefacetow:(

Wesprzyjcie mnie, zostawił mnie facet:(

Polecane posty

Gość pop_rock_star
i jak tam?:)

Gość zostawił mnie facet bo się
mnie też zostawił, na dodatek ona chyba wcale nie chce być z nim, zostawił mnie bo się w niej zakochał, mam jej zdjęcie, jest prześliczną, bardzo atrakcyjną dziewczyną, ma świetną figurę, muszę to niestety przyznać ale strasznie się czuję przez to rozstanie, płakać mi się chce, byliśmy ze sobą 2 lata :(:( strasznie boli

wesprzyjcie mnie, oglądam jej zdjęcie i się dobijam jeszcze, tak wiem, powinnam wyrzucić ale nie umiem, nie wiem po co się dołuję, może muszę to przeżyć i wyrzucić z siebie, pozbyć się tego z siebie

:(:(

minie :) mnie kiedys tez zostawil chlopak,po 2latach.byl bardzo dobry,wlasciwie idealny,myslalam,ze to cos na serio,a pozniej sie okazalo,ze praktycznie ostatnie miesiace mnie zdradzal i zaczal zwiazek z inna! i co jakis czas bylo mi zle,ale przechodzi,mysle,ze rodzina i znajomi szybko wybija ci go z glowy! i nawet nie mysl o zadnej glupocie

możliwe ale póki co siedzę oglądam ją i beczę :(

jak chcesz to mozemy tu pogadac :) to normalne,ze placzesz,ale naprawde to przejdzie,choc myslisz,ze to koniec swiata. jesli zerwal i w dodatku ze wzgledu na inna to naprawde nie jest wart twoich lez.

aaaaa i NIE PIJ alkoholu bo lepiej nigdy nie pic na smutno,to tak naprawde nic nie pomaga bo alkohol tylko bardziej pograza